Gość: power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_g Re: Grodek !!! 02.09.05, 12:08 czy to ten sam co pisze na wroclawskim forum?!... Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek !!! 02.09.05, 13:28 Ja nic z Waszym Wroclawiem, nie mam do czynienia, jedynie przejezdzam niekiedy poprzez Wroclaw, dziura na dziurze w drodze, musialem uwazac, zeby mi Opony nie zniszczylo !!!! Ale tak naprawde, to ja wole Kielce niz Wroclaw,wiec Link z Kielc www.korona-kielce.pl/gol.php?dane=nowy_stadion Drugi Link stadionk.roxtet.com/sk/index.php?id=foto Kielce sa Piekniejsze, chciaz mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: Grodek !!! 02.09.05, 14:19 No i czym sie ten grodek tak podnieca??? Stadionikiem sportowym w budowie. Niewiele mu trza (po kielecku) do podniety. Ino patrzec jak beda tam palowac szalikowcow Korony. Grodek czyli bylakobylabbb bedzie z najwieksza pala. Kieleckie palanty hurmem do Nowego Orleanu uczyc scyzorykowych sposobow na przetrwanie Wielkiej Wody. Tym co sie stalo na poludniowym wybrzezu jakos sie scyzoryki nie podniecaja a przydalo by sie wyslac troche wody i kocow bo temperatura spadla do 90 stopni Fanenheita. O tym by nalezalo pisac grodkowa kobylo i to jeszcze byla. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek !!! 02.09.05, 16:30 Kobycoby, kiedy byles ostatni raz u lekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: Grodek !!! 02.09.05, 18:26 Do lekarza nie chodze bo nie musze. Ostatni raz widzialem lekarza 7 lat temu, natomiast tobie jest potrzebny dobry psychiatra i to natychmiast. Slowotok ze slinotokiem to moja diagnoza. Bede niedlugo w Morawicy, masz u mnie bezplatna konsultacje. Odpowiedz Link Zgłoś