Dodaj do ulubionych

pytanie o Korone i o kszo

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 20:37
chciałbym się dowiedzieć co sądzicie na ten temat. Dlaczego w 80-tysięcznym
ostrowcu mają pierwszą lige piłkarską super stadion z reflektorami. A w
Kielcach mieście ponad 220-tysiecznym jest 3 liga i nie ma stadionu chodżby
na przyzwoitym poziomie???? jak myślicie dlaczego tak jest???
Obserwuj wątek
    • Gość: mały Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:03
      Gość portalu: fan_korony napisał(a):

> chciałbym się dowiedzieć co sądzicie na ten temat. Dlaczego w 80-tysięcznym
      > ostrowcu mają pierwszą lige piłkarską super stadion z reflektorami. A w
      > Kielcach mieście ponad 220-tysiecznym jest 3 liga i nie ma stadionu chodżby
      > na przyzwoitym poziomie???? jak myślicie dlaczego tak jest???

Bo wy kibice i wasi działacze sportowi nie dorastaja do pięt tym z Ostrowca.
    • Gość: koroniarz Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 19:50
      co ty mały piszesz???ile ty masz lat???? 10 czy 12 ??? Jeżeli chodzi o kibiców
      to w Kielcach są lepsi na 3-ligowym meczu z Cracovią było ponad 3 tysiące
      ludzi.u was chodzi po kilka tysiecy ale na mecze 1-ligowe!!! A jeżeli chodzi o
      chuliganów Korony i kszo to musze cie zmartwić ale w Kielcach są 100 razy
      lepsi. Na zime 2002 roku odbyła sie bijatyka kiboli Korony i kszo.bili sieale
      w ustronnym miejscu bo na stadionie o zadyme trudno. I fani ksio zostali
      oklepani przez Koroniarzy. Tak wieć głupot odnośnie kibiców nie opowiadaj bo
      sie tylko ośmieszasz pajacu
      • Gość: mały Re: KSZO to jest to IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 21:58
        Gość portalu: koroniarz napisał(a):

> co ty mały piszesz???ile ty masz lat???? 10 czy 12 ??? Jeżeli chodzi o
        kibiców
        > to w Kielcach są lepsi na 3-ligowym meczu z Cracovią było ponad 3 tysiące
        > ludzi.u was chodzi po kilka tysiecy ale na mecze 1-ligowe!!! A jeżeli chodzi
        o
        > chuliganów Korony i kszo to musze cie zmartwić ale w Kielcach są 100 razy
        > lepsi. Na zime 2002 roku odbyła sie bijatyka kiboli Korony i kszo.bili sieale
        > w ustronnym miejscu bo na stadionie o zadyme trudno. I fani ksio zostali
        > oklepani przez Koroniarzy. Tak wieć głupot odnośnie kibiców nie opowiadaj bo
        > sie tylko ośmieszasz pajacu

Przyjedź w następną sobotę do Ostrowca i powiedz to na stadionie.Zresztą w
        Ostrowcu są kibice , a nie kibole wychowani na "zemście Jedrzejowa".Mocni w
        gębie zarówno działacze jak i kibole.W następnym sezonie bedziecie jeździć na
        mecze do Chęcin i Bodzentyna bo wasze miejsce w III lidze zajmnie Heko Czermno.
        • Gość: Koronka! Re: KSZO to jest to IP: 2.4.STABLE* / 172.16.1.* 04.09.02, 10:15
          I o co cała gadka?Zadałeś się mały z jedym z zadymiarzy...takich samych jak u
          Was w Ostrowcu karci się za niegrzeczne zachowanie.To odniosło skutek-na
          stadionie -z tego co wiem jest porządek. U nas era zadymiarzy też się kończy
          już.
          Nadchodzą chłopcze dobre czasy - nasze miejsce może zajmie Heko Czeremchy -czy
          jak im tam...ale my zajmiemy miejsce nie tej drużyny...tylko Waszej - w
          ekstraklasie...
          Co to za sponsor Huta Ostrowiec czy hurtownia wędlin z Podokomylnic?...Koronka
          ma Kolportera i ta firma gwarantuje wysoki poziom oraz to, że w ciągu trzech
          lat ma być odremontowany i unowocześniony stadion Błękitnych...koniec ery
          Ostrowca.....i tyle chłopcze...choć między nami mówiąc -poniosło mnie trochę -
          życzę i Tobie i sobie spotkania naszych drużyn w Ekstraklasie!!! Wynik już znam
          Kolporter Korona -Huta Ostrowiec 4:1:)))
          • Gość: mały Re: KSZO to jest to IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 17:42
            Gość portalu: Koronka! napisał(a):

> I o co cała gadka?Zadałeś się mały z jedym z zadymiarzy...takich samych jak u
            > Was w Ostrowcu karci się za niegrzeczne zachowanie.To odniosło skutek-na
            > stadionie -z tego co wiem jest porządek. U nas era zadymiarzy też się kończy
            > już.
            > Nadchodzą chłopcze dobre czasy - nasze miejsce może zajmie Heko Czeremchy -
            czy
            > jak im tam...ale my zajmiemy miejsce nie tej drużyny...tylko Waszej - w
            > ekstraklasie...
            > Co to za sponsor Huta Ostrowiec czy hurtownia wędlin z
            Podokomylnic?...Koronka
            > ma Kolportera i ta firma gwarantuje wysoki poziom oraz to, że w ciągu trzech
            > lat ma być odremontowany i unowocześniony stadion Błękitnych...koniec ery
            > Ostrowca.....i tyle chłopcze...choć między nami mówiąc -poniosło mnie trochę
            -
            > życzę i Tobie i sobie spotkania naszych drużyn w Ekstraklasie!!! Wynik już
            znam
            > Kolporter Korona -Huta Ostrowiec 4:1:)))

Zycze Wam jak najlepiej , ale po wcześniejszych sukcesach kieleckich koszykarzy
            i tym co sie stało z nimi dochodzę do wniosku , że brak jest w Kielcach dobrego
            klimatu do rozwoju sportu wyczynowego.
    • Gość: fan_koroneczki Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 18:59
      ty koronka! ty to chyba jesteś jednym z działaczy kolportera korony co???
      zgadłem??? piszesz ze w kielcach skończy sie problem chuliganki na
      stadionie/???nie byłbym taki pewien bo chuligani zawsze z Koronka!!! także w
      tej kwestii sie pomyliłeś. A po drugie to piszesz że kolporter gwarantuje
      Koronie dobre wyniki i wysoką jakość. Jak narazie sie to nie potwierdza. Bo
      wyniki są takie same jak runde temu kidy to kolporter nie sponsorował
      Korony!!! Ja bym chciał zebyście wy-kolporter wprowadzili druśynę nawet i do
      ligi mistrzów. Ale narazie nie jest lepiej tylko tak samo jak sezon wcześniej
      kiedy to piłkarze grali praktycznie za darmo. A wiesz dlaczego tak jest???
      Otóż prezes klicki ma węża w kieszeni i zamiast kupić dobrych wartościowych
      zawodników to kupił badziewie(poza gradem). W wywiuadzie udzielonym gazecie
      wyborczej powiedział że jak miasto nie zmodernuzuje stadionu błękitnych to on
      sam wybuduje w Kielcach stadion piłkarski. Chwalił sie też jaka to jesgo firma-
      kolporter nie jest prężna i ze dobrze stoi. Skoro tak to dlaczego do korony
      nie ściągną pyskatego rutki kozubka pastuszki????nie zachował w drużynie salwy
      i kubickiego??? jestem pewien że jakby ściągną ł tę grupe zawodników to Korona
      byłaby dziś liderem a nie na 10 miejscu w tabeli!!! wychodzi wiec na to ze
      klicki ma węża w kieszeni.....ciekawe którą wille sobie stawia??? 10 ???
      pozdro dla wszystkich fanów którzy sa z drużyną i na dobre i na złe!!!
      • Gość: Koronka! Re: pytanie o Korone i o kszo IP: 2.4.STABLE* / 172.16.1.* 04.09.02, 20:51
        na mecze Koronki chodzę od 20 lat...chłopcze nie wiem, czy wtedy wiedziałeś co
        to sport wogóle. Nie potrzebnie mnie kojarzysz z Kolporterem...bo jak mówię na
        mecze chodziłem jeszcze wtedy, gdy nikt o tej firmie nie słyszał. Zyczę sobie i
        ałym rodzinom aby na meczach był spokój.Chcesz zadym -umawiaj się z Ostrowcem,
        Legią...kij wie kim jeszcze -ale gdzieś w lesie. Natłucz im tam po mordzie za
        Kielce...niech wiedzą, że są tu ludzie inteligentni. A reszta chamów niech
        chdzi na mecz i siedzi oglądając to co dzieje się na boisku nie na
        trybunach.Będę tam i ja!:)
        Pytasz czemu nie ma Rutki, Pastuszki, Pyskatego, Paconia itd...ja też nad tym
        ubolewam...ale Kolporter wziął klub dwa tyg przed sezonem (nie wiem czy
        zauważyłeś)...a ja rozmawiałem z jedym z tych pilkarzy bo to znajomy mojego
        kolegi....oni już chłopcze mieli kontrakty podpisane....zobaczysz czy Klicki ma
        węża w przerwie zimowej i się przekonasz czy znani gracze nie wrócą....jeszcze
        wspomnisz moje słowa.Nie mnie tu jego bronić...ale on wybronił klub od takich
        ludzi jak Jagodziński i reszta frajerów...Za Nidy Gips -gdzieś
        się "zawieruszył" ponad mld złotych...słyszałeś o tym? hehe -gdzie tam -Ty w
        tym czasie tłukłeś Wicher Kostomloty czy innych tam Siarkowców po mordzie....na
        sparingu w lesie. Teraz Ci ludzie, którzy forsę dają (bez tej forsy bylibyśmy w
        4-5 lidze...już teraz..)- oni odpowiadają za tą kasę.

Klicki niech sobie stawia i pięć willi -zarobił to niech ma....myślisz, ze on
        chce na Koronie zarabiać???hhehehe Jest 30-ym na liście najbogatszych w
        Polsce...i zarobi na 3-ligowym zespole????hhehehe!!!

Szacunek dla Ciebie bo z Kielc jesteś...i nie chodzi mi o to by się kłócić tu
        z Tobą...ale zastanów się...

P.S.Za Ostrowcem nie przepadam (pamiętam jak nas załatwili w meczu z Łęczną -3
        liga -pamiętasz? Jak była kaseta z nagraniem próby przekupstwa...ani ostrowiec
        ani łęczna nie polecieli za to...teraz grają wyżej niż my...) TEgo im nigdy nie
        wybaczę!!!
    • Gość: Albi Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:16
      Nazywanie super stadionem tego blaszaka co jest w Ostrowcu to przesada. Na
      zachodzie takie obietky są w klubach najnizszych lig.
      Jak dobrze pójdzie to za rok bedą derby w 2 lidze...A za 2 lata Ostrowiec
      będzie miał najładniejszy blaszak w 3 lidze. Z publiką niech pomyślę 200
      osobową. Natomiast wierzę, że w Kielcach będzie w końcu upragiona ektraklasa.
      Tego życzę obu klubom! :)
      • Gość: Koronka! Re: pytanie o Korone i o kszo IP: 2.4.STABLE* / 172.16.1.* 04.09.02, 23:39
        Też tego obu klubom życzę!!!!Choć tak jak pisałem wcześniej- chciałbym zobaczyć
        mecz Korona-Ostrowiec w ekstraklasie...wynik (4:1 dla Koronki)....a po tym
        meczu Ostrowiec żegna się z ekstraklasą....odchodzi sponsor i piekny blaszak
        rdzewieje...żarówki z oświetlenia blaszaka rozkradną okoliczni hutnicy bo huta
        podupadła..amen!;)))))
        • Gość: mały Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 02:42
          Gość portalu: Koronka! napisał(a):

> Też tego obu klubom życzę!!!!Choć tak jak pisałem wcześniej- chciałbym
          zobaczyć
          >
          > mecz Korona-Ostrowiec w ekstraklasie...wynik (4:1 dla Koronki)....a po tym
          > meczu Ostrowiec żegna się z ekstraklasą....odchodzi sponsor i piekny blaszak
          > rdzewieje...żarówki z oświetlenia blaszaka rozkradną okoliczni hutnicy bo
          huta
          > podupadła..amen!;)))))

No jak tam ta Wasza ekstraklasa? Czy jest jeszcze jakaś druzyna , która nie
          dokopała K-K.
          • Gość: jarre Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 10:05
            Gość portalu: mały napisał(a):

> Gość portalu: Koronka! napisał(a):
            >
            > > Też tego obu klubom życzę!!!!Choć tak jak pisałem wcześniej- chciałbym
            > zobaczyć
            > >
            > > mecz Korona-Ostrowiec w ekstraklasie...wynik (4:1 dla Koronki)....a po tym
            >
            > > meczu Ostrowiec żegna się z ekstraklasą....odchodzi sponsor i piekny blasz
            > ak
            > > rdzewieje...żarówki z oświetlenia blaszaka rozkradną okoliczni hutnicy bo
            > huta
            > > podupadła..amen!;)))))
            >
            > No jak tam ta Wasza ekstraklasa? Czy jest jeszcze jakaś druzyna , która nie
            > dokopała K-K.

Jest KSZO OSTROWIEC!!!
      • Gość: mały Re: pytanie o Korone i o kszo IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 03:11
        Gość portalu: Albi napisał(a):

> Nazywanie super stadionem tego blaszaka co jest w Ostrowcu to przesada. Na
        > zachodzie takie obietky są w klubach najnizszych lig.
        > Jak dobrze pójdzie to za rok bedą derby w 2 lidze...A za 2 lata Ostrowiec
        > będzie miał najładniejszy blaszak w 3 lidze. Z publiką niech pomyślę 200
        > osobową. Natomiast wierzę, że w Kielcach będzie w końcu upragiona ektraklasa.
        > Tego życzę obu klubom! :)

Ty nie pisz co maja na zachodzie , lecz napisz co wy w Kielcach macie.W
        Ostrowcu jest dobry klimat do rozwoju sportu. Właśnie jest w trakcie
        modernizacji OSiR na Rawszczyźnie ,gdzie powstają nowe baseny. A u was co? Ktos
        wam tartan z Budowlanych ponoć ukradł.
        • Gość: Albi Re: pytanie o Korone i o kszo IP: 212.244.76.* 06.09.02, 16:10
          Sport w Kielcach będzie przeżywał teraz rozwkit, Oba zespoły piłki ręcznej,
          pilka nożna, może też koszykówka, to te dyscypliny które będą niedługo znane
          jako kielecka domena...
          A jeżeli chodzi o inwestycje to w przyszlości planowana jest modernizacja
          stadionu błękitnych, budowane są nowe hale w kielcach, basen, i inne budynki
          sportowe.
          Ostrowiec naprawdę nie masz się czym chwalić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka