Dodaj do ulubionych

Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:21
Cytat za ulotką:
"Wykształcenie wyższe – socjolog, pedagog. Absolwenta Katolickiego
Uniwersytetu Lubelskiego – Wydziału Nauk Społecznych w Lublinie. Podyplomowe
Studium Pedagogiczne. Wieloletnie doświadczenie zawodowe na stanowiskach
kierowniczych w administracji rządowej i samorządowej. Dyrektor Wojewódzkiego
Biura Samoobrony RP w Kielcach. Przewodnicząca Zarządu Powiatowego Samoobrony
RP w Kielcach. Członek Wojewódzkiej Rady i Konwentu Samoobrony RP Województwa
Świętokrzyskiego. Redaktor Wojewódzki „Głosu Samoobrony”. Członek Powiatowej
Rady Zatrudnienia i Wojewódzkiego Zespołu Orzekania o Stopniu
Niepełnosprawności w Kielcach. W obecnej kadencji 2004-2007 ławnik w Sądzie
Okręgowym w Kielcach. Nauczyciel w zaocznych szkołach średnich. Zaangażowana
w sprawy społeczne i oświatowe województwa świętokrzyskiego."

To mówi samo za siebie. Jedyna poważna kandydatka Samoobrony do Sejmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:50
      Ujelo mnie to, ze kandydatka katechetka dziala w oswiacie i umozliwia zdobycie
      wyksztalcenia idiotom - zaocznie:))) - napisales "absolwenta" celowo?:)))))
      Jakiez to organizacje samorzadowe i rzadowe zatrudnialy te osobe? Chcialabym
      wiedziec, gdzie pracuja bracia duchowi i umyslowi kandydatki:))).
      Na miejscu kazdego nauczyciela wstydzilabym sie takiej przynaleznosci. O
      redagowaniu "Glosu Samoobrony" nawet nie chce mi sie wspominac, bo jest to
      dzialalnosc kompromitujaca.
      Gdzie tak naprawde kandydatka pracuje na stale?
      • Gość: Fliege Re: :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:55
        " umozliwia zdobycie wyksztalcenia idiotom - zaocznie:)))"

Przykre to co napisałaś i głęboko niesprawiedliwe :-(

• Gość: meg Re: :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:08
          Sorki, ale mysle, ze prawdziwa dzialalnosc tych szkol polega tylko i wylacznie
          na braniu pieniedzy od ludzi. I dawaniu "papieru". Ktory sie pewnie nie nadaje
          nawet do celow podstawowych:))), bo jest kredowy:)))). Dobrze, ze jest nowa
          matura.
      • Gość: babetka A w czymże kandydatka Więch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:58
        jest gorsza od miernoty, przyjaciela kryminalistów i obrońcy SB-ków Tuska?
        • Gość: meg Re: A w czymże kandydatka Więch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:04
          Tusk jest jedynym polskim politykiem, na ktorego warto glosowac. I wierze, ze
          wlasnie on wygra w wyborach prezydenckich.
          Jadlas juz sniadanko, babetko, czy ciagle w pracy?
          • Gość: babetka Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:09
            Tusk jest intelektualnym dnem. A jednym, czym się wyróżnił, to tym, jak
            wspólnie z Rokitą gorliwie odwoływał premiera Olszewskiego. Odwoływał dlatego,
            bo tak kazali Mu Geremek, Michnik, Mazowiecki i przede wszystkim nieboszczyk
            Kuroń.
            • Gość: meg Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:14
              Babetko, ja nie zmienie swojego zdania, a i ty nie mozesz zmienic swojego.
              Dyskusja miedzy nami jest wiec zupelnie bezsensowna. Nie bede wiec na nia
              tracic czasu:). Bo dzien piekny i trzeba sie nim troche nacieszyc.
              Naprawde podziwiam twoja wytrwalosc. Spisz chyba od czasu do czasu?:)

cimoszenko.info/obrazy/cimokio_raz.jpg
              • Gość: babetka Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:19
                Ja mogę zmienić zdanie jeżeli ktoś mnie przekona.
                Udowodnij, że Tusk nie jest intelektualną miernotą i że nie broni SB-ków!
                • Gość: meg Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:28
                  Dla mnie tylko Tusk jest gwarantem normalnosci w tym nienormalnym kraju. Wiesz
                  dlaczego? Bo jest to czlowiek, ktory jest konsekwentny w swoim dzialaniu. Nie
                  pisz, ze jest miernota.
                  Napisz chociaz jedna dobra ksiazke, mow pieknie o regionie, z ktorego
                  pochodzisz, badz soba - mimo wszystko... mimo zanurzenia w g.... , jakim
                  niewatpliwie jest polityka... Jesli to spelnisz, bede glosowac na ciebie:).
                  • Gość: babetka Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:45
                    Rzeczywiście jest konsekwentny w obronie SB-ków.
                    A poza tym jest intelektualną miernotą, podobnie jak Aleksander Kwaśniewski.
                    Miejmy nadzieję, że ten "piłkarzyk" nie uchla się i nie będzie się zataczał nad
                    grobami pomordowanych Polaków.
                    • Gość: meg Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:47
                      Babetko, mialam cie za faceta:), ktorego stac na bardziej inteligentna
                      odpowiedz:). Rozczarowujesz mnie, babetko. Chyba sie przepracowalas:).
                      • Gość: babetka Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:50
                        To, za kogo mnie masz, to nie jest istotne.
                        Ważne jest to, żebyś udowodnił, że Tusk nie jest miernotą i nie broni SB-ków.
                        • Gość: meg Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:52
                          Ale jestes "menconcy":)). Udowodnij mi, ze Tusk jest miernota i broni SB-kow:)))
                          • Gość: babetka Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:01
                            Dowodem na obronę SB-ków jest chociażby Jego rola w odwołaniu rządu
                            Olszewskiego.
                            Czy chcesz żebym przytoczyła wypowiedzi Tuska i Rokity z tamtego czasu?

A czy jest miernotą?
                            To powiedz, jakie ma poglądy. Bo On nie ma poglądów. On bezmyślnie powtarza i
                            nie umie tego obronić. Np. z tym 3x15.

Obroń Tuska i to 3x15 mój drogi Meg :)))
                            • Gość: meg Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:42
                              Musialam pomyslec o obiedzie:). Dlatego sie nie odzywalam. Przytocz wypowiedzi
                              Tuska. Rozmawiamy bowiem o Tusku, a nie o Rokicie:). Co powtarza Tusk? I czego
                              nie umie bronic?
                              Co do stawek podatkowych - powiem krotko. Wyliczenia PO i PiSu roznia sie w tym
                              zakresie:). Mysle jednak, ze jest to jeden z elementow walki o wyborcow. Dla
                              mnie - obywatela- wazne jest, by: system podatkowy byl jasny i klarowny (czyli
                              kazdy musi wiedziec, za co placi, nie powinno byc zadnych pozornych ulg;
                              zadnych wyjatkow, zauwazylas, babetko, ze ulgi sa dla tych, ktorzy maja
                              pieniadze, np. dla tych, ktorzy maja szmal na budowanie domow? Z jakiej ulgi
                              budowlanej skorzystali najmniej zarabiajacy???); system nie powinien stwarzac
                              mozliwosci naduzyc (bo tak jest obecnie); podatki powinny stwarzac mozliwosci
                              normalnego funkcjonowania dla przedsiebiorcow (bo to oni kreuja miejsca pracy).
                              Cieszy mnie, ze piszac o Tusku, stosujesz wielkie litery:). To wyraz szacunku.
                              Nieswiadomego... byc moze, ale zawsze szacunku:).
                              • Gość: Ola Re: Tusk wspinacz IP: *.devs.futuro.pl 19.09.05, 01:28
                                Droga Meg mylisz się i to bardzo. Bogaty był bogaty i będzie. A JA NIESTETY
                                UWIĄZANA PRZY LEŻACYM CHORYM DZIECKU NIE DAJE JUZ RADY. zaBRANO MI GROSZE A DLA
                                MNIE PRZY MOICH DOCODACH TO BARDZO DUŻO. mAM NA MYŚLI RODZINNE85ZL ,KTORE
                                MIAŁAM DOZYWOTNIO NA CÓRKĘ A LEWICA ODEBRAŁA. tERAZ WEGETUJE.
                              • Gość: Ola Re: Tusk wspinacz IP: *.devs.futuro.pl 19.09.05, 01:40
                                Droga Meg mylisz się i to bardzo. Bogaty był bogaty i będzie. A ja
                                niestety "uwiązana" przy leżacym chorym dziecku nie daję juz rady finansowo. W
                                ostatnim czasie szczególnie lewica uderzyla w nas zabierając córce rodzinne
                                85zł . Czy ty wiesz jak to dużo przy małych dochodach? Wzrost cen gazu i prądu
                                bez rewaloryzacji mojej głodowej wczesniejszej emerytury i głodowej rencie
                                socjalnej córki uderza w nas za każdym razem . Dzięki właśnie uldze
                                rehabilitacyjnej mam zwrócony podatek swój i córki. Za to moge zrobić skromne
                                święta.Tak więc wystarczy ,że paru biednych skorzysta z ulgi to już jest dużo .
                                Ewentualny wzrost vatu na żywność i leki jeszcze bardziej obniży poziom zycia .
                                Dlatego tacy jak ja w przeważającej większośći powinni głosować na PiS.PO
                                takich jak ja pogrąży jeszcze bardziej.
                            • Gość: demokrata Re: Tusk wspinacz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 12:55
                              Twoje poglądy będą się z całą pewnością bardzo podobać Twojemu
                              idolowi....Miodowiczowi (kandydat PO nr 1) chociaż nie, przecież TY nie masz
                              poglądów. Paplesz coś bez składu i ładu... Popierasz kandydata PO bo tak jest
                              poprawnie i ładnie jest do tego się przyznać, a paplanina świadczy o braku
                              własnego rozumu. Wybacz obcesowość graniczącą z brakiem wychowania, ale Twoja
                              ignorancja mnie usprawiedliwia. Jak mogę Ci pomóc...?
            • Gość: Donzuan Re: Tusk wspinacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:56
              Każda kobieta ma prawo do przynajmniej jednego orgazmu w zyciu. Życzę tego i
              Tobie babetko
    • Gość: mądrala Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:19
      Pani Kubicka na stałe jest dyrektorem Biura Wojewódzkiego.
      Pani Więch ma zaległe sprawy w prokuraturze i średnie wykształcenie. Jedyną
      osobą z wyższym wykształceniem (mgr) w pierwszej 10 na liście Samoobrony jest
      Zofia Kubicka. Warto bliżej przyjrzeć się kandydatom. Nie wiem, dlaczego
      uczenie w szkołach zaocznych i redagowanie gazety ma być powodem do wstydu?
      Przecież to też wymaga jakichś umiejętności.
      • Gość: meg Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:30
        "Jakichs" pewnie tak:))). Ale jakich?
        • Gość: mądrala Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:39
          Zapytaj uczniów i czytelników.

A później poczytaj sobie życiorys Zofii Kubickiej i jeżeli tak bardzo chcesz
          się czegoś uczepić, to znajdź, proszę, merytoryczne argumenty. Bo dla mnie to,
          że kandydatka uczy w szkole i redaguje gazetę jest akurat walorem, a Ty starasz
          się to przedstawiać w gorszym świetle. najgorzej, jeżeli ktoś krytykuje dla
          samego krytykowania.
          • Gość: meg Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:42
            Daleka jestem od krytykowania dla samego krytykowania. Zofio-madralo;))),
            napisz nam, jakie posiadlas umiejetnosci i dam Ci spokoj. I koniecznie napisz,
            dlaczego znalazlas sie w Samoobronie, bo to interesuje mnie najbardziej. Jakies
            zacmienie?
            • Gość: mądrala Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:45
              Nie jestem kandydatką. Prosiłem tylko o merytoryczne argumenty. Jeżeli chcesz
              poznać Panią Zofię to przejdź się do biura Samoobrony i osobiście zadaj jej
              pytania. Cieszy mnie (jako wieloletniego działacza) Twoje zainteresowanie
              Samoobroną i przewodniczącą tej partii. Pozdrawiam.
              • Gość: meg Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:50
                Jestes kandydatka. Bo to widac z daleka:). Nie przyjde do biura Samoobrony, bo
                sie boje, ze ktos mi zrobi zdjecia i do konca zycia bedzie mnie
                szantazowal;))). A jak wiesz, na kazdego jest jakas teczka;).
                • Gość: mądrala Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:53
                  Gość portalu: meg napisał(a):
                  > Jestes kandydatka. Bo to widac z daleka:).

Jak uważasz, nie będę się z Tobą wirtualnie sprzeczał.
                  A teczkę i tak masz już założoną;). A w Samoobronie nie gryzą.
                  • Gość: meg Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:00
                    Pozostaje mi miec nadzieje, ze moja teczka pasuje kolorystycznie do moich
                    ubran:))).
                    Moze i w Samoobronie nie gryza, ale i tak jakos obciach tam nalezec:).
                    • Gość: mądrala Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:09
                      teczki, z tego co widziałem, są w kolorach szaro-buro-zółtych, z poodbijanymi
                      denkami od kubków z kawą ;)

A co do Samoobrony, to powoli staramy się zmieniać wizerunek partii. Mamy
                      nadzieję, że w tegorocznych wyborach do Sejmu wejdą ludzie kompetentni i
                      zaangażowani, a nie tacy, którzy szkodzą swoją "działalnością" partii lub
                      ludzie z nierozwikłanymi sprawami w prokuraturze. Nie trzeba od razu się
                      zapisywać do partii, można przyjść, zapoznać się z kandydatami, zabrać ulotki
                      wyborcze i zadecydować, czy warto zagłosować na partię i kogo poprzeć w tych
                      wyborach. Pozdrawiam.
    • Gość: ghost Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.net 11.09.05, 12:54
      Jaki pan taki kram.
    • andy_superstar Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! 11.09.05, 14:00
      w ogole nalezalob y sie zastanowic, jacy ludzie sa na liscie samoobrony.
      niezawodny posel jozef cepil, ktory jest wrecz uwielbiany przez srodowisko
      samoobrony, az do takiego stopnia, ze wszyscy licza, ze uda sie go wykopac po
      wyborach, malgorzata wiech, ktora nawet nie nalezy do samoobrony, ale juz
      mianuje sie ministrem gospodarki. gospodarki, phi, niech najpierw rozwiaze
      swoej sprawy w sadzie. dalej leszek sulek, ktory opowiada, ze swoje
      kilkusettysieczne dlugi splaci, kiedy zostanie poslem. poza tym sa osoby, ktore
      dostaly sie za frajer na liste, a ktore nie sa czlonkami samoobrony, sa to,
      oprocz wiech, panie olejnik i witkowska.slowik sam rozpowiada na miescie, ze
      sobie kupil miejsce na liscie u posla.ludzie,ktorzy cos robia sa poprzesuwani
      na dalekie miejsca!!!bajzel!
      • Gość: "antysam"iec Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:09
        I to jest cała prawda o teraźniejszej polskiej polityce. Przykre.
      • Gość: Bynio Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.pl 19.09.05, 00:15
        ....Śmiechu warte gdyby słowik zapłacił napewno byłby na drugim miejscu....
        I nie martwił by się o taką reklame,jak ta wypowiedz na forum,a Ty bracie masz
        niepełne wiadomości i klepiesz jęzorem jak potłuczona baba w kapuście.... bo to
        tylko może pisać baba...a kto to wiadomo.....
    • Gość: Gargamel Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: 81.6.130.* 16.09.05, 06:05
      Ty Mądrala - lepiej zagłosuj na Koziołka Matołka.
      • Gość: uczen Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: 83.17.36.* 16.09.05, 21:35
        a co to za osoba jak uczy to niech uczy tych matolow a co ona mi pomogla gdzie
        ta baba sie paleta jakos ze wsi
        • Gość: kilio Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: 83.17.36.* 16.09.05, 21:43
          ta paniusi to jest czlonkie komisj do niepelnosprawnosci aja mam syna ktory
          jest niesprawny i ma porazenie nikt mi nie pomogl a opiekuncze mu zabrali bo
          powiedzieli ze jest sprwny to chamstwo nie wierze takim poslom
          • Gość: scyzoryk Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.pl 19.09.05, 00:22
            Masz rację ta paniusia juz przeszła kolejne stołki od urzędów i jaklos miejsca
            nie zagrzała.... a ludziom tez nie pomogła... umie tylko naklejać tablice
            elektryczne..bo mysli ze wolno...a szkolono?
      • Gość: KoziolekMatolek Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 06:53
        Czuje sie urazony i domagam sie satysfakcji:)))).
    • Gość: tessa Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.pl 19.09.05, 00:26
      Mozna sprawdzić jak Pani Kubicka na forum z własnego kompa się wychwala. To
      jest do udowodnienia i adres również więc sprawdzimy... Na redaktorke to daleko
      Pani Kubickiej to jest praca wszystkich członków Samoobrony, a nie Pani
      Kubickiej, po części i jej męża.
      • Gość: zeork Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 02:05
        Ta pani wisi na wszystkich skrzynkach elektrycznych. Ma zezwolenie??????????
        I na wszystkich wynioslosciach gruntu w kierunku: centrum - Slichowice.
        Pani Zofio, a moze tak by jakis estetyczny wizerunek sobie opracowac? Bez
        wasow? I znieksztalconego nosa?:)
    • Gość: Gargamel Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: 81.6.130.* 19.09.05, 06:07
      Samoobrona to partia w której przepustką do sprawowania funkcji i stanowisk
      jest min. głupota, cwaniactwo, złodziejstwo. chamstwo i debilizm. Poza małymi
      wyjątkami /potwierdzającymi tę regułę/ tacy też są kandydaci tej Partii w
      obecnych wyborach do Parlamentu. Oddanie na nich głosu jest ....... . Andrju
      Lepper - do GNOJU.
      • Gość: meg Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:52
        Mysle, ze jest jeszcze jeden wyroznik. Zwlaszcza dla facetow: bycie
        spaslaczkiem. Na miejscu niektorych kandydatow - nie dalabym sobie robic
        plakatu ze zdjeciem:).
        Panie Slezak, do pana mowie;))). Niech pan pozdejmuje plakaty z drzew. Nic mnie
        tak nie odstrecza od kandydata jak wieszanie przez niego (lub jego ekipe)
        plakatow na drzewach. Dlatego Szrek, Szyszkowski, Slezak itd.... sa dla mnie
        przegrani. Powiescie sobie swoje plakaty we wlasnym sraczyku i sie nimi
        delektujcie. W poczuciu sukcesu. A drzewa zostawcie w spokoju.
        • Gość: ja Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: 83.17.36.* 19.09.05, 20:42
          te osoby co juz byly to im nie wierze te tuski gertychy rokity i inine barany
          co rzadzily
    • Gość: Patriota Re: Głosuję na ZK (Samoobrona)!!! IP: 213.76.174.* 21.09.05, 08:51
      Ludzie o czym wy dyskutujecie, przecież to jest pisane przez SAMOBRONĘ.
      Po pierwsze co to za kandydat/ka którzy wieszają swoje plakaty w miejscach
      zabranionych ustawowo A GDZIE KULTURA OSOBISTA - BRAK.
      Ktoś kto oszukuje od początku nigdy nie będzie lepszy.
      Działalność SPOŁECZNA za pieniądze społeczeństwa tak to wygląda.
      Ktoś kto wie wszystko nie wie nic i tyle samo umie.
      Wyborcy PAMIĘTAJCIE
      "Wybrani posłowie nigdy nie są głupsi od tych co ich wybierali"

I Pamiętajcie CI KTÓRYCH DOTYCZY !!!
      Cytat

Politykę robi się głową, a nie inną częścią ciała, czy duszy.

Max Weber

• Gość: meg Re: Głosuję na ZK (Samoobrona)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:32
        Latwo sie zorientowac, kto jest autorem postu o kolejnym geniuszu Samoobrony.
        Mnie zastanawia w zyciorysie tej osoby jedno: ze uczyla w WIELU szkolach
        zaocznych... a konkretnie nie wiadomo, w ktorych. Ten zyciorys jest po prostu
        niesprawdzalny. Kogo mam zapytac o opinie na temat intelektualnych walorow
        kandydatki? Jedynym jej miejscem pracy jest Samoobrona. I taka jest prawda.
    • Gość: Mietek z Bęczkowa Re: Głosuję na Zofię Kubicką (Samoobrona)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:27
      a ja moze zaglosuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka