Dodaj do ulubionych

Konstanty Miodowicz PO

13.09.05, 11:46
Nieprawdomówność, knucie.
Zobowiązał się do pokrycia części wydatków związanych z kampanią wyborczą 2001
w Świętokrzyskim, a potem tego się wyparł - stracił człowiek, który mu zaufał.
Jako szef kontrwywiaduodpowiadał za operacyjne rozpracowanie lewicy w latach
1991-1992, akcja o kryptonimie "PAMELA". Stał za wprowadzeniem agenta do
Solidarności. Użył Anny Jaruckiej do akcji przeciwko Włodzimierzowi
Cimoszewiczowi.

tekst z pewnej gazety.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:39
      Pamelo, żegnaj:)
    • Gość: Rychu Re: A to komuch IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.09.05, 19:16
      z tego Konstantego!
      Pewnie to on skompromitował socjaldemokratę Millera i socjalistów Rywina i
      Pęczaka po to, by wypromować prawdziwy komunizm!
      Niekomuniści - nie głosujcie na komucha!!!
      Komuniści - glosujcie!
    • Gość: Gargamel Re: Konstanty Miodowicz PO IP: 81.6.130.* 13.09.05, 19:54
      Gdy słyszę nazwisko Miodowicz to chce mi się żygać.
      • baba53 Re: Konstanty Miodowicz PO 13.09.05, 20:04
        no to lu na kompa !
      • lech2000 Re: Konstanty Miodowicz PO 22.09.05, 13:58
        Gość portalu: Gargamel napisał(a):

> Gdy słyszę nazwisko Miodowicz to chce mi się żygać.

Mnie też.
    • Gość: troll Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:36
      CZy pamietacie Alfreda Miodowicza Przewodniczacego zwiazkow zawodowych
      popieranych przez PZPR . Kim on był dla pana Kostka? Moze Babetka , Beatka lub
      jakich tam pani nikow uzywa odpowie nam na to .Pozdrawiwiam ja bede głosowal na
      P.O ale niekoniecznie na kondydatów od poz. 1 do 10
    • Gość: saba Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 18:26
      imię zle mi się kojarzy.....
      • Gość: Kiel Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 05:31
        Pan Alfred MIodowicz Przewodniczący OPZZ, członek Biura Politycznego KC PZPR to
        tatuś "naszego kochanego" posła ziemi świętokrzyskiej Konstantego Miodowicza
        działącza WiP'u Rokity. Panowie Tatuś i Synek podczas stanu wojennego przy
        niedzielnych obiadkach opowiadali sobie o pogodzie.
      • venus99 Re: Konstanty Miodowicz PO 22.09.05, 17:44
        myślisz,że to po Rokossowskim?bardzo możliwe.od pułkownika do marszałka
        niedaleko.tyle tylko,że ten Kostek jest od kapusiów a nie od wojska.
    • Gość: xyz Miodowicz-hiena kompromitująca Świętokrzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:10
      Udał się atak hien na Cimoszewicza i okazuje się, że winna jest ofiara a nie
      hieny.
      • miskorabol Re: Miodowicz-hiena kompromitująca Świętokrzyskie 15.09.05, 10:50
        Panie Miodowicz czy wstydzi sie Pan przeszłosci ?? Czy boi sie Pan prawdy o
        agencie w Solidarnosci ?? Ucieka Pan od odpowiedzialnoisci tylko niech Pan
        pamieta ze kto mieczem wojuje od miecza ginie. bede chamski i złosliwy ale nie
        rzycze panu wyboru do sejmu , jakby pan miał choc resztke honoru nie startował
        by pan do sejmu.
        • Gość: Kiel Re: Miodowicz-hiena kompromitująca Świętokrzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:34
          O czym Pan mówisz ? Konstanty Miodowicz i honor, przecież on nawet pełnoprawnym
          oficerem nie jest.Ciekaw jest za co i kto nadał mu stopień generalski, który
          to Prezydent RP się tak zbłaźnił.A jego koleś Nowek następny cymbał As wywiadu
          obecnie specjalista Komisji ds Orlenu.Jak by mieli honor to by chociaż kurs
          jakiś skończyli w USA.Przecie Ci ludzie cały czas są wodzeni za nos, bawią się
          teczkami rozwalając swoich kolegów.
    • Gość: Gargamel Re: Konstanty Miodowicz PO IP: 81.6.130.* 15.09.05, 20:33
      Miałem wątpliwą przyjemność słuchać dzisiaj w Radiu Kielce "wypowiedzi" tego
      Szuji. Półkownik aż seplenił "nad wyraz" przechodząc orgazm - gdy mówił o
      "wielokrotnym przestępcy" W.Cimoszewiczu.
      Prawdziwa SZUJA i SZCZEŻUJA - jak śpiewano w "Kabarecie Starszych Panów".
      Nigdy nie darzyłem sympatią Konrada Łęckiego - teraz jednak wierzę w Jego
      relacje o tym jak ten "Śmieć Rezerwista" wykolegował Go z list wyborczych.
      Punktem honoru wyborców w naszym Województwie powinno być "dokopanie do ...."
      Kostkowi w tych wyborach.
      • Gość: szejna Re: Konstanty Miodowicz PO IP: 195.205.195.* 15.09.05, 21:55
        A jak wypadła czerwona maciora?
        • miskorabol Re: Konstanty Miodowicz PO 16.09.05, 08:47
          maciora rozumiem ze to ktos z rodziny od Ciebie ??

Pan Miodowicz nie powinien dostac sie do sejmu , nie powinno sie na niego
          głosowac !!
    • Gość: babetka Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:41
      Zmieniłam zdanie i przyłączam się do was. Dosyć tych nocnych koszmarów. Precz z
      nim.
      • maryjak Re: Konstanty Miodowicz PO 17.09.05, 00:43
        Brawo Kizińska ! Miejsce 2 na Liście SLD a powinno być 1! Słyszałem Panią
        wczoraj wczoraj w radiu Kielce jak sponiewierała Pani tego prominentnego
        działacza Miodowicza.Brawo!Takimi sposobami jakimi PO wycina konkurencję
        "ręcami" Kostka można zdobyć poklask tylko wśrod jemu podobnych.
        Rzeczywiście to są ludzie z zasadami, zwłaszcza hołdujący jednej, że cel uświęca
        środki. Rzeczywiście masz babo charakter i nie boisz się pułkownikow( Hasło
        kandydatki "KOBIETA Z CHARAKTEREM" )Szkoda,że Pani koledzy nie są tak odważni i
        już kombinują jak ułożyć się z przyszłą władzą żeby miękko wylądować po
        spadnięciu ze stołkow. Szkoda dla nich, bo ja wiem teraz, że warto zagłosować
        właśnie na Panią jako na jedynego ( z charakteru ) mężczyznę na liście SLD.
        • Gość: genia Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.gazeta.pl / *.cmdik.pan.pl 17.09.05, 00:47
          Pani Kizińska jest rzeczywiście osobą z charakterem - z charakterem dziwki.
          • matka_jedyna Re: Konstanty Miodowicz PO 17.09.05, 01:09
            geniu jedyna przynajmnie dziwka to zawod i cięzki kawałek chleba, a k...a to
            charakter, niestety twoj. K ... y i pułkownicy grają znaczonymi kartami
            • miskorabol Re: Konstanty Miodowicz PO 17.09.05, 11:57
              dziwka pracuje a pułkownik bierze kase spod stołu !!!!

Miodowicz = brak HONORU I KLASY !!!!!!
              • Gość: stelmaszukk Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:10
                Czy znacie program wyborczy tego Pana ? A może ktos zetknął sie z jego
                sprawozdaniem z czteroletniej działalności ? A jakie jest jego zdanie na temat
                przyszłości województwa ? Co pisze w swoich ulotkach, jakimi cechami charakteru
                sie chwali ?
                • miskorabol Re: Konstanty Miodowicz PO 20.09.05, 08:25
                  i ten plakat na ul. Warszawskiej WIARYGODNY I UCZCIWY !!! Smiechu warte
                • sceptyk31 Program PO nie istnieje. 21.09.05, 08:34
                  Więc trudno by miał cos takiego Kostek. Cały "program" PO to brak programu, bo
                  to co mozna znależć to zbiór haseł nadających sie na plakaty. Chyba że mają
                  tylko jeden punkt programu - dorwać się do wladzy a potem się zobaczy. Jak
                  pewnie część pamięta Kostek na prawo i na lewo składał doniesienia do
                  prokuratury jak to niby bo zniesławiano itp. Pierwsza sprawa p-ko Nałęczowi już
                  się zakończyła / za mówienie o tym iż Kostek maczał palce w preparowaniu
                  fałszywki dotyczącej J. Kaczyńskiego/ , prokuratura warszawska uznała że brak
                  podstaw do wszczęcia postepowania , oczywiście Miodowicz może się procesować z
                  Nałęczem ale za swoje pieniądze.
                  • miskorabol Re: Program PO nie istnieje. 21.09.05, 08:40
                    Wprowadzenie jednolitego 15% VAT-u
                    droższe podstawowe towary i usługi!

Dobra pierwszej potrzeby objęte są obecnie stawkami VAT: 0, 3 i 7 procent.
                    Tym
                    samym po wprowadzeniu jednolitej stawki na poziomie 15% nastąpi wzrost cen
                    odpowiednio o: 15, 12 i 8 procent. Im niższy dochód, tym wyższy udział w
                    wydatkach domowych zakupów dóbr pierwszej potrzeby. Na propozycjach Platformy
                    Obywatelskiej najwięcej stracą więc osoby o niskich i średnich dochodach.

Rolnicy

Nawozy +8-12%
                    Pasza dla zwierząt + 12%
                    Usługi na rzecz rolnictwa, hodowli, rybołówstwa + 8-12%
                    Środki do produkcji rolnej - nawet sznurek+ 8%
                    Leki, opieka zdrowotna, + 15%

Młode małżeństwa

Ubrania i inne artykuły dla dzieci, pieluchy, + 8%
                    Obozy dla dzieci+ 8%
                    Wizyty lekarskie, pielęgniarskie+ 15%
                    Edukacja (nauka, kursy szkolenia, lekcje)+ 15%
                    kultura - kino teatr + 15%
                    sprzęt sportowy + 8%
                    rekreacja – urlopy+ 15%
                    żywność – na co dzień + 8%
                    leki+ 8%
                    usługi na rzecz budownictwa mieszkaniowego+ 8%

Emeryci, osoby starsze, chorzy i niepełnosprawni

Leki + 8%
                    Opieka społeczna+ 15%
                    Usługi charytatywne+ 15%
                    Środki opatrunkowe+ 8%

Wszystkie grupy społeczne, zawodowe, wiekowe:

Żywność, leki, służba zdrowia, + 8%
                    Służba zdrowia, opieka społeczna+ 15%
                    Edukacja, kultura, + 15%
                    Przejazdy PKP, taksówki + 8%

Uwaga!

To są tylko przykłady towarów i usług, które zdrożeją po wprowadzeniu
                    propozycji Platformy Obywatelskiej. Lista towarów i usług objętych stawkami:
                    0, 3 i 7 procent zawiera setki pozycji.

cały program plus to co Kostek i przyjaciele zabiorą dla siebie
                • osse Re: Konstanty Miodowicz PO 22.09.05, 14:11
                  idę sobie koło placu wolności i dostaję w łapę ulotkę: Miodowicz i dalej ble ble ble. Od tej
                  chwili ciągle przebywam w szpitalu dla nerwowo chorych i 4 razy dziennie dostaję
                  elektrowstrząsy. diagnoza: schizofrenia maniakalna z objawami wstrząsu pourazowego i
                  roztrojenia żołądka. Co wy na to? Aha, i mam koszmary po nocach śni mi się miodowicz,
                  wołowiec i moja ulica przemianowana na: świętego biskupa ryczana, więc pomórzcie!!!
    • Gość: ?????????????????? Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 20:07
      kto to??????????????????????????
      • Gość: tb Re: Konstanty Miodowicz PO IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 08:55
        Konstanty Miodowicz mutacja Pawki Morozowa.
        Dzisiaj będzie można zadać temu człowiekowi?
        pytania na czacie WP albo Onetu.
        Nie sotałem zweryfikowany u moderatorów :-(.
        Stąd nie będę się mógł spytać czy mu nie wstyd.
        • miskorabol Re: Konstanty Miodowicz PO 22.09.05, 11:36
          a teraz jest na czacie WP
    • venus99 Re: Konstanty Miodowicz PO 22.09.05, 14:08
      jest rzeczą zadziwiającą,że ten urodzony pacyfista został nagle
      pułkownikiem.awansował z szeregowca na pułkownika w ciągu kilku miesięcy.to był
      prawdziwy cud!
      prowokator,kłamca,arogant,cały czas wiernie służy dziwnym panom.
      głosuj na pułkownika!będziesz miał ubeka w domu pod każdym łóżkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka