Dodaj do ulubionych

Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:47
Samoobronie gratulujemy opisanych wyżej kandydatów, zwłaszcza pani więch i
pana sułka.
Obserwuj wątek
    • Gość: scyzoryk Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.pl 18.09.05, 23:20
      Dlaczego ludzie dlaczego ten Lepper nie zastanowi się nad tymi kandydatami,ale
      może ludzie zrozumią,Pani Więch,ani Pan Sułek nie powinni znajdować się na
      liście do sejmu,czyż Pan Lepper jest ślepy,czy pieniądze są warte więcej od
      godności Partii i uczciwości przecież to działa na całą Partię,a tak dobrze
      zapowiadał wykluczając nieuczciwych....Z kim się Pan zadaje Panie Lepper..z
      oszustami,złodziejami,i kanciarzami. Nie pomogą Panu Sułkowi żadne mikrofony i
      nagłośnienia ludzie to wiedzą.Ani Pani Więch.... bo jak się nie dostanie to
      napewno czeka ją Prokurator.... a nie wspomnę o karierze.
    • Gość: Teresa Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.pl 18.09.05, 23:24
      Panie redaktorze tak Pan pięknie pisze o samoobronie,a dalsza sprawa Pani Więch
      nie została wyjaśniona,może by Pan jako redaktor napisał o tej prawdzie
      oczekujemy. Czy rzeczywiście złożyła falszywe oświadczenie że nie prowadzi się
      przeciwko niej żadne postępowanie Słowo Ludu napisało ale nie dokończyło Pan
      redaktor jest świetny wyjaśnił by Pan czytelnikom...Czy rzeczywiście Pani Więch
      chce uniknąć Prokuratora i mknie po imunitet... Ciekawe?
      • Gość: meg Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:47
        Ta partia mnie poraza. Warunkiem czlonkostwa musi byc chyba odpowiednio niski
        poziom inteligencji. Zeby nie stwarzac zagrozenia dla lidera:). Oczywiscie -
        trzeba tez byc bledszym.
        • Gość: jolka Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 83.17.36.* 19.09.05, 20:59
          pani wiech jak sie nie wstydzi juz do prokuratury jazda zlodziejko same
          zlodzieje zaglosuje na leppera i na olejnik
          • Gość: jajo Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:19
            a coz takiego zrobila olejnik dla kogokolwiek? kandydatka z kosmosu!
            • Gość: ja Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 83.17.36.* 20.09.05, 20:23
              ta pani to jest niesprawna i startuje 1 raz jej wierze bo ja mam syna
              niesprawnego jak sie smiejesz z takich ludzi to nie zycze nic zlego bo jedna
              pani zyczyla mamie zeby zdechla jak sie okazalo to za 3 tygod. umarla
    • Gość: Gargamel Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 81.6.130.* 19.09.05, 22:46
      Zgodnie z zasadą "Jaki baran takie stado" - Samoobrona jest Partią w której
      przepustką do pełnienia "odpowiedzialnych" funkcji i stanowisk są: cwaniactwo,
      wyjątkowe chamstwo, pazerność, złodziejstwo i wrodzony debilizm. Zgodnie z tymi
      kryteriami wszyscy kandydaci tej Partii z naszego Województwa Świętokrzyskiego
      są "dobrani właściwie".
      • Gość: ja Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 83.17.36.* 20.09.05, 20:18
        a jakie sa glupcy po i partia pomelonych romana lpr juz zodzili co dobrego
        zrobili
      • Gość: wiera Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:52
        Nie wszyscy sa tacy kandydaci. Są wyjątki, ale dziwię sie że sie tam znaleźli.
        Przecież mogliby odejść do normalnej partii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka