Gość: ibiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:47 Samoobronie gratulujemy opisanych wyżej kandydatów, zwłaszcza pani więch i pana sułka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scyzoryk Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.pl 18.09.05, 23:20 Dlaczego ludzie dlaczego ten Lepper nie zastanowi się nad tymi kandydatami,ale może ludzie zrozumią,Pani Więch,ani Pan Sułek nie powinni znajdować się na liście do sejmu,czyż Pan Lepper jest ślepy,czy pieniądze są warte więcej od godności Partii i uczciwości przecież to działa na całą Partię,a tak dobrze zapowiadał wykluczając nieuczciwych....Z kim się Pan zadaje Panie Lepper..z oszustami,złodziejami,i kanciarzami. Nie pomogą Panu Sułkowi żadne mikrofony i nagłośnienia ludzie to wiedzą.Ani Pani Więch.... bo jak się nie dostanie to napewno czeka ją Prokurator.... a nie wspomnę o karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.pl 18.09.05, 23:24 Panie redaktorze tak Pan pięknie pisze o samoobronie,a dalsza sprawa Pani Więch nie została wyjaśniona,może by Pan jako redaktor napisał o tej prawdzie oczekujemy. Czy rzeczywiście złożyła falszywe oświadczenie że nie prowadzi się przeciwko niej żadne postępowanie Słowo Ludu napisało ale nie dokończyło Pan redaktor jest świetny wyjaśnił by Pan czytelnikom...Czy rzeczywiście Pani Więch chce uniknąć Prokuratora i mknie po imunitet... Ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:47 Ta partia mnie poraza. Warunkiem czlonkostwa musi byc chyba odpowiednio niski poziom inteligencji. Zeby nie stwarzac zagrozenia dla lidera:). Oczywiscie - trzeba tez byc bledszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 83.17.36.* 19.09.05, 20:59 pani wiech jak sie nie wstydzi juz do prokuratury jazda zlodziejko same zlodzieje zaglosuje na leppera i na olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:19 a coz takiego zrobila olejnik dla kogokolwiek? kandydatka z kosmosu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 83.17.36.* 20.09.05, 20:23 ta pani to jest niesprawna i startuje 1 raz jej wierze bo ja mam syna niesprawnego jak sie smiejesz z takich ludzi to nie zycze nic zlego bo jedna pani zyczyla mamie zeby zdechla jak sie okazalo to za 3 tygod. umarla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 81.6.130.* 19.09.05, 22:46 Zgodnie z zasadą "Jaki baran takie stado" - Samoobrona jest Partią w której przepustką do pełnienia "odpowiedzialnych" funkcji i stanowisk są: cwaniactwo, wyjątkowe chamstwo, pazerność, złodziejstwo i wrodzony debilizm. Zgodnie z tymi kryteriami wszyscy kandydaci tej Partii z naszego Województwa Świętokrzyskiego są "dobrani właściwie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: 83.17.36.* 20.09.05, 20:18 a jakie sa glupcy po i partia pomelonych romana lpr juz zodzili co dobrego zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiera Re: Wybory 2005. Kandydaci Samoobrony RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:52 Nie wszyscy sa tacy kandydaci. Są wyjątki, ale dziwię sie że sie tam znaleźli. Przecież mogliby odejść do normalnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś