Gość: jozek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.05, 17:27 czy tez tak myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veilchen_ck Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt 19.09.05, 17:39 jak najbardziej... wiecej takich pozytywnych watkow.. bo juz sie zbiera na wymioty z powodu tych wyborczych fekaliow umyslowych.. ableeeeeeeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
bimbrownik3 Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt 19.09.05, 17:42 Najładniejsze są w Białymstoku i Lublinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt 19.09.05, 18:27 temu panu już podziekujemy...nie ma nigdzie ładniejszych dziewczyn niż u Nas !!! a najbrzydsze są niestety w Krakówku...To by świetne hasło było promocyjne Kielce Miasto Pięknych Dziewczyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Widac za duzo tego bimbru IP: 207.235.53.* 19.09.05, 20:53 Po alkoholu to i krowa sie moze okazac pociagajaca...chyba. Nie sprawdzalem. A najpiekniejsze laski sa w CKqu - bez dwoch zdan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogibaboo Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt IP: *.wilan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:04 Wróciłem do Kielc po paru latach nieobecności. Mieszkałem w tym czasie w Szczecinie, i Gorzowie Wlkp, gdzie dziewczyny są naprawdę piekne (kwestia pomieszania genów podobno). Dziewczyny kieleckie zapamiętałem jako przeciętne bardzo szare myszki. Jakież było moje pozytywne zdziwienie, gdy wróciłem tu po 10 ponad latach. Nareszcie zaczęły o siebie dbać, nareszcie zaczęły pokazywać to co powinny, etc. Myślę, że nie mamy się kogo wstydzić teraz. Kielczanki jak dla mnie jedne z najpiekniejszych dziewczyn w Polsce!!! Yogi Odpowiedz Link Zgłoś
rzufjg Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt 19.09.05, 20:39 Święta racja. W świętokrzyskim są najpiękniejsze dziewczyny w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody01 Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt 19.09.05, 21:02 No wiec do dziela.. cokolwiek mialoby to znaczyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: kielce-miasto pięknych dziewcząt 20.09.05, 07:59 Oczywiscie ze sa najpiekniejsze ,toz to mam dwie corki w kielcach..... Odpowiedz Link Zgłoś