Gość: kol IP: *.net130.okay.pl 23.09.05, 22:05 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=7945120&rfbawp=1127128641.344&ticaid=13d6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 09:59 No po tym Piwku to On se jedzie tym Opelkiem i jedzie, fajne to, Ty masz pomysly nieziemskie Ty Kol, Ty chyba Amerykanin, bo Opel to Amerykanski Samochod, w mysl zasady kazdy chwali Swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: PIWO SZKODZI?..:) IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 12:48 Grodek czy mas coś z głową? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 12:55 Pajaki , wszadzie Widze Pajaki , bo dopiero zaczale Sprzatac mieszkanie, Kol a co Ci do tego czy ja mam cos z Glowa czy bez Glowy, pilnuj najlepiej Swoich Spraw i nie interesuj sie cudzymi, Ty chcialbs napewno miec jakis material do Plotek, Ty Plotkarzu, czy umiesz trzymac jezyk za zebami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: PIWO SZKODZI?..:) IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 13:09 Grodek a w morde chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 13:15 I znow sie zaczyna, po tym mozna poznac ludzi z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 14:56 Kol , to moze byloby nawet i dobre Haslo Promocyjne dla Kielc, mam na mysli to co Ty piszesz " W morde chcesz " Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 15:34 coc sie kol nic nie odzywasz ? Obrazac i Straszyc ludzi to Ty potrafisz, nawet bezpodstawnie, jakim Prawem piles do mnie w imie jakiego Prawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 14:59 Kol, zaproponuj jako drugie Haslo Promocyjne dla Kielc " Czy masz cos z glowa " Moze ktos Cie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 15:58 Sprostowanie : Jak odpalilem tego lonka na Czerwono wiadomosci.wp.pl byla Reklama Opla, Opel maly chyba cos podobnego do tego http//www.opel.com.pl i niepotrzenie Nik kol Twoj wymienilem, moze to nie Twoja Sprawka z ta Reklama tego Opla , ktory byl na poczatku widoczny jak sobie jedzie, ale Ty kol, nie musiales mnie zaraz obrazac, bo tylko uzylem Twoj Nik kol, teraz tej Reklamy Opla Twoj Link wiadomosci.wp.pl nie Wyswietla, dlatego inni moze nie moga zrozumiec, ani mnie , ani Ciebie. Ale na Przyszlosc sobie nie zycze, zebys mnie Obrazal, najpierw spytaj sie dlaczego byl moj Komentaz taki , ze nie mogles go zrozumiec i moze Czules sie na Honor , ale to nie jest powod, zebys mi Ublizal i mnie Straszyl. Chyba wyjasnilem to Nieporozumienie, inni tez napewno Zrozumieli, ze ktos tu przylecial w Bambo. Jesli czujesz sie obrazony z tego Nieporozumienia to Cie Kol Przepraszam, ja nie lubie miec Wrogow. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: PIWO SZKODZI?..:) 24.09.05, 17:42 Chodz lepiej idziemy na Piwo, Piwko jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 24.09.05, 21:07 kol i znowu mnie prowokujesz, to ty spadaj z tego naszego kieleckiego forum, bo ty napewno nie jestes z kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Grodek spadaj IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 21:15 jesteś głupi grodek Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 24.09.05, 21:17 kol, nie bierz sobie wszystkiego tak do glowy, bo pozniej nie bedziesz mogl zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Grodek spadaj IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 21:20 Ja spać mogę i to nawet dobrze.......ale tobie chyba noc nie jest dana do spania a wyraz ...tobie... napisałem specjalnie z małej litery choć pownienem z Wielkiej .. zasady gramatyki jakbyś nie wiedział....... bo tak cie traktuje jako małe coś co zaśmieca to forum , a które trzeba tępić za wszelką cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Grodek spadaj IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 21:30 Tak jak myslałem..........brak umiejętności czytania ze zrozumieniem tekstu.......czyli ANALFABETA WTÓRNY Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 24.09.05, 21:35 Ja Czlowiek Swiatowy, objechalem juz prawie caly Swiat, ale cos takiego jak tu na Forum Kielce widze Pierwszy raz, tu tylko obelgi, ublizanie, ponizanie, zaklamanie, zastraszanie, brak po prostu slow krytyki. Kielce sie bardzo zmienily od mojego wyjazdu, ale Kultura zostala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Grodek spadaj IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 21:36 Och przepraszam cie światowy czlowiecku........zartowąłem.......spadaj po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 24.09.05, 21:40 Ale po co mam spadac, jak mi sie tu bardzo podoba i Ty jestes bardzo mily, moze nie najmilszy, bo co mozna oczekiwac od Czlowieka z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Grodek spadaj IP: *.net130.okay.pl 24.09.05, 21:44 Jesteś nudny grodek .......... szkoda czasu dla ciebie ( znów z małej litery napisałem..... to specjalnie) .....siedź i patrz może coś wypatrzysz np. troche rozumu choć wątpie abyś cokolwiek zoabczył przez.......ech szkoda czasu dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 24.09.05, 21:53 No rozumiem Cie Kol, masz Racje, zycze Ci dobrego wieczoru i dobrej nocy, zebys nie mial do mnie zalu, ze Cie opuszczam dam Ci zastepstwo, troche lepsze Towarzystwo, baw sie dobrze www.erfolgleichabschleppen.info Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 24.09.05, 22:02 Pomylilem sie o jedna literke www.erfolgreichabschleppen.info Kol zycze Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek spadaj 25.09.05, 08:15 Dobrego Dnia Kielce. Guten Morgen Kielce. Kielce zycze Tobie Dobrego Dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK Re: PIWO SZKODZI?..:) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.05, 03:18 Zgadya sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: PIWO szkodzi?..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:57 Piwo gasi pragnienie do dzialania i chlodzi zapal do pracy. Jest niestety mocno oglupiające ,ale dobre w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś