Dodaj do ulubionych

osoba do odbierania dziecka

24.03.11, 19:28
Szukam osoby, która kilka razy w tygodniu, w godz. 18-20 mogłaby odebrać dziecko ze żłobka i poczekać z nim na powrót rodzica. Zainteresowane osoby proszę o kontakt: 792 313 821.
Obserwuj wątek
    • polarpralka Re: osoba do odbierania dziecka 30.03.11, 08:46
      Boże , dziecko w żłobku do 18 tej.....współczuję i Państwu i dziecku ....o tej porze większość maluchów zjada kolację w swoim domu z rodzicami....
      • kerajm Re: osoba do odbierania dziecka 30.03.11, 16:23
        ten głupawy komentarz zostaw dla siebie.
        • polarpralka Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 07:56
          To nie czytaj!!!!!!!!Przejdź do innego posta!!!!!!!!!!
          • malezeby Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 10:33
            No i czego krzyczysz? Zachować się nie umiesz, najpierw komentujesz mimo, że nikt cię o to nie prosił, a teraz wrzeszczysz głupio argumentując "to nie czytaj". Wpisałaś, to czytam. Ale nie przejmuj się, może się kiedyś nauczysz korzystać z forum :)
            • madameblanka Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 12:52

>najpierw komentujesz mimo, że nikt cię o to nie prosił,

a ty przeczytałeś mimo że nikt cie nie prosił, heh. I tak można bez końca.

I od kiedy trzeba się kogoś pytać o skomentowanie wpisu, hę?
              • malezeby Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 15:21
                PrzeczytałAŚ, jak już.
                Pozwól, że ci wyjaśnię, bo chyba nie rozumiesz.
                Na forum pisze się posty. Czytając dany wątek czyta się (na ogół) wszystkie posty w nim zawarte. Żądanie "to nie czytaj!" jest dziecinne i absurdalne w wymowie. To raz.
                Dwa. Pytanie dotyczyło prostej kwestii. Komentarz był zupełnie od czapy, nikt akurat o niego nie prosił, poza tym kuriozalnym wydaje się fakt komentowania wyborów życiowych kogoś, o którym nie wiemy kompletnie nic. Ale nastrój sobie można poprawić fałszywym "współczuciem", może to o to chodzi.
      • komisarz_ryba Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 12:47
        Zamiast reagować agresywnie, powinnaś przeprosić za swój infantylny i nie na miejscu komentarz. Idź pod sejm i tam przekaż swoje przemyślenia, podziękuj ustawodawcom za pakiet polityki prorodzinnej i za to, że młode matki zamiast spędzać czas z dziećmi muszą harować do 18.00, po pierwsze żeby spłacić kredyt zaciągnięty na "eksluzywny apartament w Ząbkach", po drugie, żeby nie stracić pracy ( apoznaj się z ostatnimi statystykami bezrobocia wśród młodych ludzi), a po trzecie. żeby stać je było na coś więcej niż bluzeczkę z lumpeksu.
        Więcej empatii, zamiast szydzić i krytykować, spróbuj pomóc.
        • madameblanka Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 13:01

Nie ma to jak efekty pędu za kasą zwalać na rząd.

A na efekty nie trzeba długo czekać: dziecko uczą i wychowują obce osoby, do obcych się tuli, na obcych polega, obcy przekazują mu wartości, z obcych ludzi bierze przykład....i tak codzień do 20tej.
          Jaka kasa jest tego warta, jaka?? Aha, już wiem: apartament w Ząbkach.

• malezeby Re: osoba do odbierania dziecka 01.04.11, 15:17
            Oczywiście nie przyszło ci do głowy, że ktoś może po prostu pracować po południu?
            Zastanawia mnie, kim są ludzie, którzy tak ochoczo komentują życie kompletnie obcych sobie ludzi nie wiedząc o nich nic.
            • polarpralka Re: osoba do odbierania dziecka 03.04.11, 00:33
              Jak się ma dzieci,to trzeba być odpowiedzialnym.Maleńkie dziecko potrzebuje mamy i wybaczcie ale głupoty gadacie
              Wiem z własnego doświadczenia jakie skutki w przyszłości będą z większym dzieckiem
              DO trzech lat formuje się malucha i to najlepiej jak odpowiedzialna mama to robi

Ale to niestety za trudne...bo trzeba zrezygnować ....z siebie
              Ja tez spłacałam kredyt...i było bardzo ciężko Odbierałam dziecko późno...i to był błąd
              drugie ...miało mnie do 4 lat azżposzło do przedszkola ...dzisiaj t dwoje dorosłych prawie dzieciaków(lic i gimn) i jak róznica ...drugie pewniejsze siebie spokojne, dobrze uczące się
              Pierwsze wych przez opiekunki i żłobek z wieloma problemami...

I to nie była krytyka tylko smutek, że czasami tak niestety bywa, że dziecko czeka na rodziców do 21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka