Dodaj do ulubionych

Małe pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:30
Nie wiem, ale chyba za duzo mysle. I nie mam wyjscia... musze napisac
wspomnienia z wyborow.

Zrozumialam wreszcie, ze 20% naszego spoleczenstwa to idioci (Samoobrona
+LPR). Ludzie, jak mozecie glosowac na kogos, kto nie ma nic do pomyslenia i
powiedzenia? Na Pierde glosowaliscie???? Moge zapytac z jakiego powodu????Ma
piekny glos?:)Taki wysoki?:) Jak mozecie nie isc na wybory????

Wiedzialam, ze w Kielcach SLD osiagnie swietny wynik. W koncu kiedys
interesowalam sie mentalnoscia kielczan. A teraz... coz sobie wykoncypowalam?
Zastraszono glupkow wioskowych utrata wojewodztwa. Reszte glupkow zastraszono
wizja pustych lodowek (to juz nie bylo SLD, ale brat duchowy tej organizacji-
czyli PiS). Nauczycieli zastraszano tym, ze PO zlikwiduje Karte Nauczyciela
(juz ja zlikwidowaly lewicowe wladze), studentow zastraszano wizja platnego
szkolnictwa (chociaz dotacja na szkolnictwo wyzsze wynosi obecnie 52% kosztow-

czyli kto zlikwidowal "bezplatne szkolnictwo"? Ci ktorzy najglosniej krzycza -

SLD, PSL), dla kazdego dobrano cos milego. Jak mozecie nie isc na wybory????
Reszte wkurzono 15% podatkiem liniowym. A ja chce miec spojny system
podatkowy.
Bez ulg i odliczen. Bo kto z tych odliczen korzystal? Ktos, kto mial kase np.
na dom. I to jest smieszne, ze spoleczenstwu polskiemu wmowiono, ze ta ulga
jest niezbedna. Pytam: kto z tej ulgi skorzystal? Odpowiadam: ten, kto kupil
dom. Kto ten dom kupi? Ten, kto mial pieniadze. Duze.
Najzabawniejsze dla mnie jest to, ze spoleczenstwo chce dac ulgi temu, kto ma
pieniadze. Dlatego spoleczenstwo nie lubi PO. A kocha PiS, czyli kocha to, co
juz mialo byc, ale padlo, "gdyz" bracia Kaczynscy zawsze wprowadzali
zmieszanie
zamiast logiki.Jak mozecie nie isc na wybory???????????????????????
Mnie to poraza.
Widzialam na forum apele, by nie isc do wyborow. Bede wdzieczna za
wypowiedzi,
co Wam to "niepojscie" daje.
Elektorat SLD w Swietokrzyskiem jest bardzo zdysyplinowany. Jesli ktos nie
dojdzie, to go doniosa. Uwazam, ze wielkim bledem mlodych ludzi jest...
olanie
tych wyborow. I pozwolenie na to, by za mlodych ludzi glosowli emeryci
uwielbiajacy Kwasniewskiego. Nie chcialam tego napisac wczoraj, bo na pewno
ktos by mnie scignal (mimo wolnosci slowa, mimo moich zasad
plakatowych;).Jakas
policja czy SLD by sie natychmiast przyczepilo:)... ale chce
wiedziec...dlaczego Wam sie nie chcialo chciec?
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: Małe pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:16
      Ciagle czekam na odpowiedz.
      • Gość: meg Re: Małe pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:18
        Chce wyraznie powiedziec, ze "glupek wioskowy" to stan swiadomosci, a nie
        miejsce zamieszkania. Bo niektorzy nie rozumieja:). I mysla, ze sie czepiam
        Samoobrony.
        • miskorabol Re: Małe pytanie 27.09.05, 08:23
          dołącze sie do pytania o LPRowca. Co jełop mógł zagłosowac na kogos kto ma tyle
          wspólnego z regionem co Bush ?? Przeciez ten faszysta z Wrocławia nic nie zrobi
          dla regionu. Wstyd dla regionu ze takie cos od nas weszło do sejmu
          • Gość: meg Re: Małe pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:52
            I za to pytanie Cie lubie:). Chociaz dzieli nas opcja:))).
            Ale ja tu (tzn. w Kielcach) sie urodzilam i cale moje zycie tu mieszkam. Polowa
            miasta mnie zna, gdy ktos potrzebuje mojej pomocy. Dla ulatwienia dodam, ze nie
            jestem lekarzem:).
            Czy w takich wypadkach moge powiedziec "wypardalajcie"? Bardzo bym chciala miec
            taka wolnosc slowa:))).
            Wejscie Pierdy do Sejmu z naszej listy traktuje jako osobista zniewage.
            Prosilam, zeby babciom uniemozliwic wyjscie z domu w niedziele:))))))))).Nie
            posluchaliscie? Moze Parda wskazywal osobom... o innym wzroku:))), gdzie
            postawic krzyzyk?
            Przeraza mnie tez sila oddzialywania radiowego grzybow prawdziwkow.
            Zaczynam sie pakowac. I pomyslec, ze kiedys wrocilam:)))). Chyba nie ma dla nas
            nadziei.
            Lubimy ciagle te same buty...zniszczone, obtarly nas pare razy, do niczego sie
            nie nadaja, sa dziedziczone, przechodza z pokolenia na pokolenie, wyszly juz z
            mody, farbujemy je, stosujemy swietne pasty.... ale to sa ciagle te same buty.
            Buty, ktorych nie mozna wyrzucic. Chodzic w nich tez nie mozna. Ale to sa buty,
            ktore mamy w domu od zawsze.
            Mnie to przeraza. A Was? (dla ulatwienia dodam, ze nie opowiadam kawalu
            radzieckiego pt. "A Was", musze to napisac, zeby pare osob- pewnie bedzie taka
            jedna osoba w Kielcach- poznalo sie na moim dowcipie).

PS. I nie poszliscie na glosowanie w niedziele celowo. Pytam: co osiagneliscie?
            Glosowaliscie na Pierde. Dzieki wielkie. Ten czlowiek raz w zyciu byl w
            Kielcach. Pewnie przebywal wtedy w Kielcach w stanie nieswiadomosci, jak to na
            Mlodziez Wszechpolska przystalo. Pytam: co pokazaliscie? Chyba tylko jedna
            czesc ciala.
            • Gość: hala Was nic nie dzieli IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:00
              Albo jesteście tą samą osobą, albo obydwoje jesteście czerwonymi kretynami.
              • miskorabol Re: Was nic nie dzieli 27.09.05, 09:15
                słuchaj albo jestes tym beztalenicem Pardą albo kretynem do którego nie dociera
                co sie mówi. Przeciez masz wyreaznie napisame ze dzieli nas opcja polityczna a
                LPRowiec nas łączy.

Hala Ty chyba naprawde jesta Pierdą
                • Gość: hala Re: Was nic nie dzieli IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:20
                  Nic Was nie dzieli. Obydwoje macie głowy wypełnione czerwonym łajnem.
                • grodek1 Re: Was nic nie dzieli 27.09.05, 09:21
                  Nas Nic nie dzieli, Nas tylko Laczy. Nas laczy Przyszlosc Polski, Przyszlosc
                  Ojczyzny. Utworzymy Wspolnie Nowe Stanowiska Pracy i wprowadzimy Staly Zasilek
                  Socjalny dla Ludzi nie mogacych znalezc w Swoim zawodzie Pracy. Przylacz sie do
                  Nas. Badz jednym z Nas.
                • Gość: meg Re: Was nic nie dzieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:21
                  Nas laczy tylko jedno. Najwazniejsze. Jestesmy stad. Z Kielc.
                  Ale spoleczenstwo (zupelnie przypadkowe widocznie) jest z Wroclawia. Ku..a,
                  skad mieliscie na bilet? Kolejowy?
                  • miskorabol Re: Was nic nie dzieli 27.09.05, 09:25
                    daj spokój widac ze debil z LPRu lub Młodziezy Wrzechsmiesznej.
                    Człowieczku osmieszasz sie , błaznisz sie nie znasz pojecia patriota a
                    szczekasz najgłosniej. Jesli jestes takim patriota to dlaczego Twojego
                    Giertycha ojciec uciekł z kraju a pożniej współpracował z komunistami ii
                    Jaruzelskim a teraz twierdzi ze to kłamstwo ?? To jest patriotyzm ??

jeszcze jedno co ten wypierdek z LPRu ma zrobic dla regionu ?? Bo oprócz tego
                    ze wybuduje droge z dwoam pasmi do Warszawy niczym szczwególonym sie nie okazał
                    a wrecz przeciwnie pokazał swoje chamstwo i debilizm.
                    • Gość: meg Re: Was nic nie dzieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:38
                      Czy ja juz mowilam, ze Cie lubie?:)))Mimo opcji?:)))
                      PS. Pierda wykazal sie wysokim glosem. Takim eunuchowatym. Coz, widocznie w
                      Kielcach sie spodobal. Pytam: KOMU?
                      • miskorabol Re: Was nic nie dzieli 27.09.05, 09:41
                        he he dzieki wzajemnie.
                        • krzys23-1986 Re: Was nic nie dzieli 27.09.05, 09:49
                          nie jestem w temcie ...chcecie powiedzieć że faszysta do Sejmu???
                          buahahhahaa.......no i znowu poinstrowanie staruszek+paru skinów+killku
                          oszołomów dało takiej ku..e miejsce w sejmie...:(
                          • Gość: meg Re: Was nic nie dzieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:04
                            Chcemy to powiedziec.
                            Wedlug mnie - nie moze byc gorszej opcji. Daje mi to do myslenia. Wystarczy byc
                            obca pierda. I juz. Mozna nas reprezentowac.
                            Mam nadzieje, ze przeczytaja to osoby, ktorym nie chcialo sie ruszyc d..y w
                            niedziele. Tego chcieliscie i o tym marzyliscie? Pierda wam swiat przeslonila?
                          • Gość: meg Re: Was nic nie dzieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:13
                            Nie wybacze Ci, ze na mnie nie glosowales:))))).
                            • Gość: meg Re: Was nic nie dzieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:39
                              Coz... za pare lat odpowiesz.
                              • krzys23-1986 Re: Was nic nie dzieli 27.09.05, 13:01
                                a ty meg na kogo głosowałaś???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka