Dodaj do ulubionych

Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje organizac

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:28
Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje organizacje w terenie: afera z
Wisniewskim, Gorskim, poslugiwanie sie sluzbami, wycinanie mlodych (Łęcki),
którzy są lepsi od niego, słaby wynik PO w regionie, zdeklasowanie przez
Gosiewskiego słaby wynik w rodzimym Busku. Odejdź Waść wstydu nam oszczędź!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: misio_puszysty Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:07
      Widzę dupowłazy Łęckiego się pojawiają, wszyscy jesteście siebie warci.
      • Gość: iks Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:20
        Bardzo proszę o obiektywne ustosunkowanie się do podanych faktów. To, że obraża
        Pan ludzi świadczy o Pana kulturze i o kręgu z jakiego się Pan wywodzi. Jeśli
        się Pan nie zgadza, to proszę jeszcze raz o argumenty w obronie Pana Miodowicza
        a nie wyzwiska.
        • Gość: misio_puszysty Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:32
          Nigdzie uchowaj Boże nie pisałem w obronie Miodowicza jego osoba jest mi równie obojetna co Łęcki, pragnę jedynie stwierdzić iż obojgu należy dać łopatki do piasku posadzić w piaskownicy i niech się tłuką. Pożytek będzie taki sam co z Miodowicza w Sejmie jak i Łęckiego w strukturach samorządu. Reasumując obaj są siebie warci.

• Gość: katon Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:43
            Być może i tak, są siebie warci. Rzuciłem temat posła Miodowicza, bo wiele
            złego zrobił dla PO w województwie i myślałem, że będzie się komentowało
            Miodowicza nie Łęckiego, bo takim tokiem myślenia to za chwile wejdziemy na
            temat Walesy. Jesli ma Pan cos do Leckiego, to prosze rzucic haslo na forum i
            przedstawic jakies argumenty. Podkreslam raz jeszcze podajlem sie tematyki
            posla Miodowicza. To przez niego PO stracila minimum dwa mandaty a zwykli
            dzialacze wiele pracowali na wizerunek PO w regionie....
            • Gość: misio_puszysty Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:41
              Więc żal się na zebraniach wśród innych zasłużonych działaczy że Miodowicz jest beeee, myślę że frekwencja wyborcza (smutne) pokazała co ludzie myślą o działaczach. W jakimś toku rozumowania Miodowicz dla mnie jako mieszkańca tego pieknego miasta jest nic nie wiart, Łęcki (którego tu bronisz) jest wart tyle samo, czyli nic. Dlaczego ? Dlatego że mój sąsiad (niestety już Ś.P) więcej zrobił dla mieszkańców mojej małej społeczności na jednym z kieleckich osiedli, zrobił to społecznie bez kasy, rozgłosu, chwały i pychy. Natomiast Łęcki ? Jest nikim co najwyżej krzyczącym krzykaczem, jak i reszta działaczy pchających się do społecznego koryta.
              • Gość: katon Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:56
                Cyz tak cięzko zrozumiec ze ten post jest o Miodowiczu. Napisalem już ze jak
                ktos chce krytykowac inna osobe to niech napisze osobny temat. TUTAJ MOWIMY O
                MIODOWICZU. Jak Pan chce krytkowac Leckiego to niech Pan stworzy odrebny temat,
                jak Pan chce mowic o Walesie, to niech Pan stworzy osobny temat, jak Pan chce
                pisac o Lubawskim to niech Pan stworzy osobny tamat Panie Miso
                • Gość: misio_puszysty Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:05
                  Powtarzam również żal się wśród działaczy organizacji i nie szukaj poklasku dla waszych szpetnych zamiarów, paplajcie się w oborniku sami nie mieszajcie w to ludzi z tego pięknego miasta. Sami jesteście siebie warci.

Bez odbioru.
                  • Gość: POZAtym Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:11
                    Słownictwo is tyl jest jakby znany. Kostek to ty?
      • Gość: katon Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:22
        Łęcki tu nie ma nic do rzeczy. Chodzi o fakty. Co wszyscy mają kochać Pana
        Miodowicza bezkrytycznie? Czy fakty podane nie są prawdziwe?
        • Gość: a o co Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:39
          chodzi z tym Wiśniewskim bo nie kumam ?
          • Gość: xxxxxania Re: Miodowicz musi odejsc z PO, kompromituje orga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:21
            Oto to co wygłosił Poseł Konstanty Miodowicz. Oceńcie sami:
            ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=wyprslt%2Ehts&QueryText=KTO+%3Ccontains%3E+Konstanty+and+KTO+%3Ccontains%
            3E+Miodowicz+and+not+KTO+%3Ccontains%3E+sekretarz+pose%
            B3&action=Search&Collection=spr4sws&SortSpec=POS+Desc+DZIEN+Asc+WYP+Asc&ResultSt
            art=1&ResultCount=25&ServerKey=Sejm&Nazwa=Konstanty+Miodowicz&Plec=M
            ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=intrslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%3E+248&action=Search&Collection=iz4i%
            2Dop&SortSpec=NUMER+Asc&ResultStart=1&ResultCount=25&ServerKey=Sejm&Nazwa=Konsta
            nty+Miodowicz&Plec=M
            ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=zaprslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%3E+248&action=Search&Collection=iz4z%
            2Dop&SortSpec=NUMER+Asc&ResultStart=1&ResultCount=25&ServerKey=Sejm&Nazwa=Konsta
            nty+Miodowicz&Plec=M
            ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=pytrslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%3E+248&action=Search&Collection=iz4p%
            ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=oswrslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%3E+248&action=Search&Collection=iz4o%
            nty+Miodowicz&Plec=M&I=Konstanty&N=Miodowicznty+Miodowicz&Plec=M
            • Gość: misio_puszysty Re: naucz się wklejać linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:23
              www.skocz.pl choćby tym.

PZDR
            • Gość: xxxxxania poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:26
              Podaje linki jeszcze raz:
              ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=wyprslt%2Ehts&QueryText=KTO+%3Ccontains%3E+Konstanty+and+KTO+%3Ccontains%
              3E+Miodowicz+and+not+KTO+%3Ccontains%3E+sekretarz+pose%
              B3&action=Search&Collection=spr4sws&SortSpec=POS+Desc+DZIEN+Asc+WYP+Asc&ResultSt
              art=1&ResultCount=25&ServerKey=Sejm&Nazwa=Konstanty+Miodowicz&Plec=M
              ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?ResultTemplate=intrslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%3E+248&action=Search&Collection=iz4i%
              nty+Miodowicz&Plec=M ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic?
              ResultTemplate=zaprslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%
              3E+248&action=Search&Collection=iz4z%
              ResultTemplate=pytrslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%
              3E+248&action=Search&Collection=iz4p%
              ResultTemplate=oswrslt%2Ehts&QueryText=ID+%3Ccontains%
              3E+248&action=Search&Collection=iz4o%
              nty+Miodowicz&Plec=M&I=Konstanty&N=Miodowicz Źródło www.sejm.gov.pl
              • Gość: kasia Re: poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:20
                Cóż, ludzie widocznie o to zupełnie nie dbają, skoro Miodowicz uzyskał
                najwięcej głosów z listy PO. Wklejanie linków Ci nie pomoże, bo większość
                głosujących (co pokazały wybory) nie umie czytać i pisać:). Ze zrozumieniem:))).
                Pomyśl też o Pardzie, który był w Kielcach raz, a poparło go prawie 8 tys.
                ludzi. Powiem Ci szczerze, to ja już wolę Miodowicza.
                A tajemnica głosowania na Pardę naprawdę się nadaje do jakiegoś polskiego
                archiwum X:).Pozdrawiam:)
                • Gość: katon Re: poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:07
                  Poproszę o kilka faktów przemawiających za tym by Miodowicz był szefem PO
    • Gość: behemot złóż wniosek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.05, 21:42
      Człowieku - przestań demonstrować tu swą ociężałość umysłową - idź na całość! Zrób spotkanie z Kaczorem (on Cię poprze) albo rozklej ulotki z buzią pewnego kurdupla, który pierwszy poinformował Kielczan, że weszli do UE. Albo po prostu złóż wniosek o odwołanie Kostusia za niemanie tylu głosów, ile ci się wydaje, ze powinien mieć.
      Wtedy się dowiemy, czy w PO rządzi Tusk, który dał Miodowiczowi pierwsze miejsce na liscie, czy srol, który nijak szkoły skończyć nie może. Sam jestem ciekaw.
      Przestań więc, głąbie, pieprzyć te głodne kawałki i choć raz pokaż, ze masz jaja.
      • Gość: kju Re: złóż wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:28
        Jaką kulturę i argumenty posiada Pan to juz wiem: "srol", "kurdupel". A propos
        nie skonczenia szkoly jak wiemy obaj przez kogo, to dyr biura Miodowicza tez
        nijak nie moze skonczyc szkoly majac bodajze 32lata
        Co do spotkania z Kaczorem to uwazam, ze Kaczor, Tusk, Kwasniewski to jest ta
        sama plaszczyzna moralna, ta sama "klasa polityczna" - układ okrągłostołowy.
        Jeśli już to wole JKM. A teraz może Pan obrażać dalej wszystkich, bo to
        przeciez są Pana argumenty:-)
        • Gość: behemot Re: złóż wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:02
          > Jaką kulturę i argumenty posiada Pan to juz wiem

Ops, to już nie rozmawiamy o Kostku, tylko o mnie? No do dobra - cham jestem. A na marginesie - ja nie podawałem żadnych argumentów, ja tylko radziłem złożyć wniosek o zastąpienie Miodowicza kimś 'ładniejszym'.

> nie skonczenia szkoly jak wiemy obaj przez kogo
          Wiemy, wiemy - to spisek międzynarodowej szajki nauczycieli akademickich.

> to dyr biura Miodowicza tez
          > nijak nie moze skonczyc szkoly majac bodajze 32lata

spiski, spiski, wszędzie spiski nauczycieli - przydałaby się im lustracja tym nauczycielom

> A teraz może Pan obrażać dalej wszystkich

Po pierwsze primo to ja cię strasznie przepraszam. Nie sądziłem, że mówienie o faktach (szkoła) tak Cię obrazi.
          Po drugie - moj post nie dotyczy "wszystkich", a tylko jednej osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka