Gość: 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:31 Znów ktoś kradnie z nagrobków kwiaty i znicze. Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: hieny cmentarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:46 bandyckie kielce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolontela Re: hieny cmentarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 06:40 Kielce? czy to czasem nie zbyt duża generalizacja? Bywam na cmentarzach Krakowskich, Warszwawskich, Poznańskich, Wrocławskich nie liczac wielu innych mniejszych miejscowości. Wszędzie ten sam problem. Jak nic kielczanie wyjeżdżają, by obłowić się poza granicami swojego miasta :/ A w temacie, o ile jeszcze jestem w stanie, choć z trudem, zrozumieć dlaczego znicze i kwiaty kradną ci, którzy je sprzedają o tyle nie potrafię pojąć jak mogą robić to odwiedzający cmentarze. Z wieńców ułożonych na grobie mojego brata były regularnie wyciągane kwiaty. Te kwiaty odnajdywałam ustawione malowniczo na sąsiednich pomnikach. Nie musiałam nawet chodzić daleko. Pranoja :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: hieny cmentarne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.10.05, 12:33 nadl grasują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: hieny cmentarne IP: *.krakow.sint.pl 29.10.05, 20:43 tak... te bandyckie kielce... Odpowiedz Link Zgłoś