dm_ 27.09.02, 21:36 czy mozesz mi powiedziec czy dostales smsa ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maam Re: do yahagi 29.09.02, 21:25 dm_ napisała: > czy mozesz mi powiedziec czy dostales smsa ode mnie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: do yahagi 29.09.02, 22:04 maam napisał: > dm_ napisała: > > > czy mozesz mi powiedziec czy dostales smsa ode mnie? > > To samo pytanie ode mnie :-) aha!! jednak nie moja wina ze do yahagiego smsy nie dochodza!!! a nakrzyczal na mnie ze jeju.!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: do yahagi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 22:07 A moze nie wysylacie ich do mnie ...?? DM, to wiem ze myli koncówkę... Maam: a co z Toba ? Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: do yahagi 30.09.02, 12:20 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > A moze nie wysylacie ich do mnie ...?? DM, to wiem ze myli koncówkę... > Maam: a co z Toba ? Ja wysylam z ksiazki adresowej w telefonie ... No wyslalem w sumie 2 - 2 tygodnie temu i jakies miesiac temu - na oba nie bylo odpowiedzi od Ciebie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi F. Maam IP: 2.3.STABLE* / 126.87.180.* 30.09.02, 13:30 Chyba sa jakies problemy z '+', bo mi ostatnio info o mailach tez nie dociera na komóre... Odezwę sie... Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: F. Maam 30.09.02, 14:07 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Chyba sa jakies problemy z '+', bo mi ostatnio info o mailach tez nie dociera > na komóre... > Odezwę sie... a na mnie tak krzyczales :((( chlip chlip :->> Odpowiedz Link Zgłoś