Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 09:32 Jednak remontuja poczte.Całe szczescie bo doł wogole nie pasowal do starej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosz.marny Re: Remont poczty przy dworcu PKP 30.09.02, 08:12 Gość portalu: jurek napisał(a): > Jednak remontuja poczte.Całe szczescie bo doł wogole nie pasowal do starej > reszty. zobaczymy, czy po remonce będzie pasował :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sherman Re: Remont poczty przy dworcu PKP 30.09.02, 09:25 Dół wygląda bardzo efektownie. W końcu mamy pocztę z prawdziwego zdarzenia w Kielcach. Ciekawe jak będzie z górą??? Pozdrawiam Sherman :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Remont poczty przy dworcu PKP 30.09.02, 09:50 sherman napisał: > Dół wygląda bardzo efektownie. W końcu mamy pocztę z prawdziwego zdarzenia w > Kielcach. Ciekawe jak będzie z górą??? to 'prawdziwe zdarzenie' mnei lekko zdenerwowalo... wzielam numer z tego cudactwa ( a bylam tam pierwszy raz) i szukam okienka oznaczonego "B" po czym oakzuje ze okienka nie maja A B C tylko oznaczone sa cyframi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Remont poczty przy dworcu PKP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 10:37 sherman napisał: > Dół wygląda bardzo efektownie. W końcu mamy pocztę z prawdziwego zdarzenia w > Kielcach. Ciekawe jak będzie z górą??? > Pozdrawiam > Sherman :))) Najlepiej by bylo gdyby caly budynek wygladal tak jak dół :) Mysle ze po remoncie napewno bedzie lepiej wspolgral dol z gora niz przed nim.Zapewne poczta bedzie miala elewacje niebiesko-zolta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiek Re: Remont poczty przy dworcu PKP IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 30.09.02, 10:07 Nie wiem, jak będzie wyglądała "góra" poczty. Dla mnie jest rzeczą oczywistą, że osoby odpowiedzialne za realizację koncepcji architektury wnętrza urzędu powinny zdecydowanie zostać poddane gruntownemu przebadaniu, a ich gust - jeśli to możliwie - bardzo zdecydowanym korektom. Tak tandetnie zaprojektowanego wnętrza urzędu pocztowego jeszcze nie widziałem. Porównajcie proszę nie tak dawno remontowaną placówką pocztową UP Kielce 12 przy ul. Sienkiewicza z tą pod dworcem. Niestety różnica jest ogromna. Jakość materiałów - nie ma żadnego porównania. Uważam, że urzędy pocztowe powinny charakteryzować się jakimś standardem, a tymczasem każda placówka wygląda inaczej. Jeżeli są urzędy, które powinny posiadać wyższy standard - niech tak będzie, ale przecież gmach poczty pod dworcem jest właśnie takim, który powinien być odbierany przez klientów jako najważniejszy i najbardziej elegancki. Krótko mówiąc jestem zdegustowany aranżacją wnętrz UP KIELCE 1! Odpowiedz Link Zgłoś
blonsk Re: Remont poczty przy dworcu PKP 30.09.02, 15:18 tak kiedys o tym pisalem na forum ;) miejmy nadzieje ze ladnie to zrobia ;) a i ten "pomnik" na srodku placu nabiera jakis krztaltow :) Odpowiedz Link Zgłoś