Gość: P.B IP: 213.25.33.* 17.07.01, 14:17 Z czym kojarzy wam się Poznań!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DM Re: Poznań IP: 195.117.92.* 17.07.01, 14:30 Gość portalu: P.B napisał(a): > Z czym kojarzy wam się Poznań!? targi, a pozatym Pozan to piekne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Poznań IP: *.kielce.uw.gov.pl 17.07.01, 15:22 Gość portalu: DM napisał(a): > targi, a pozatym Pozan to piekne miasto chyba Posen? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Poznań IP: 195.117.92.* 18.07.01, 09:22 Gość portalu: rz napisał(a): > > > targi, a pozatym Pozan to piekne miasto > > chyba Posen? :-))) przestan, zwykla literowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Poznań IP: *.netia.pl 17.07.01, 14:32 z poznawaniem, poznaniem, ang. meet hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Poznań IP: *.bmf.com.pl 17.07.01, 14:51 Gość portalu: maam napisał(a): > z poznawaniem, poznaniem, ang. meet Czyli z mieskiem :))) Zawsze myslalem, ze z pyrami :) Pozdrowienia dla Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam PYRY ROZSZYFROWANE !!! IP: *.netia.pl 17.07.01, 15:20 Gość portalu: jdk napisał(a): > Gość portalu: maam napisał(a): > > > z poznawaniem, poznaniem, ang. meet > > Czyli z mieskiem :))) Zawsze myslalem, ze z pyrami :) > > Pozdrowienia dla Poznania! Czyli Poznań kojarzy się z poznać, czyli meet, a meet kojarzy sięz meat, czyli z mięskiem, a mięsko kojarzy się z pyrami I PYRY ZOSTAŁY ROZSZYFROWANE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Poznań IP: 195.116.245.* 17.07.01, 15:17 Nigdy nie byłem na dłużej w Poznaniu, ale to miasto ma dobrą prasę. Marketing musi działać, bo na pytanie "z czym kojarzy ci sie Poznań ?" odpowiadam - z czystością i przedsiębiorczością. Będąc przejazdem zauważyłem, że to piękne miasto, czyli ma coś wspólnego z Kielcami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Poznań IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 23:38 Gość portalu: P.B napisał(a): > Z czym kojarzy wam się Poznań!? Z pięknem i czystością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Poznań IP: *.kki.krakow.pl 18.07.01, 09:37 -targi - koszmarne ceny w lokalach i hotelach podczas targow -Malta - szczegolnie imrezy (kajaki, teatry, koncerty) -malo dobrych restauracji -ladny ryneczek -Czerwiec 56 -nowy samochod prezydenta -droga sterfa postojowa -kilka fajnych pubow -Lech (piwo - nienajlepsze, klub tez ostatnio nie najlepszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań IP: 213.25.33.* 18.07.01, 13:08 Gość portalu: ddd napisał(a): > -targi - koszmarne ceny w lokalach i hotelach podczas targow > -Malta - szczegolnie imrezy (kajaki, teatry, koncerty) > -malo dobrych restauracji > -ladny ryneczek > -Czerwiec 56 > -nowy samochod prezydenta > -droga sterfa postojowa > -kilka fajnych pubow > -Lech (piwo - nienajlepsze, klub tez ostatnio nie najlepszy) Droga strefa parkownia!! Masz rację, a to wszystko po to by kierowcy przesiedli się z samochodów na komunikację miejską (w Poznaniu bilety MPK są jedne z najtańszych, w Poznaniu jest najwięcej samochodów na 1 mieszk.) Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Poznań IP: *.kki.krakow.pl 18.07.01, 13:28 najwiecej samochodow na 1 mieszkanca jest w Warszawi i Plocku a co do bletow to nie sa takie najtansze moze te 10 minutowe sa tanie ale gdzie mozna dojechac w 10 minut jak jest korek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań IP: 213.25.33.* 19.07.01, 10:41 Gość portalu: ddd napisał(a): > najwiecej samochodow na 1 mieszkanca jest w Warszawi i Plocku > a co do bletow to nie sa takie najtansze > moze te 10 minutowe sa tanie ale gdzie mozna dojechac w 10 minut jak jest korek > ? A właśnie że nie, w Warszawie jest więcej aut ale w przeliczeniu na mieszkańca w Poznaniu jest ich więcej. Poznańska komunikacja tramwajowa jest w większości wydzielona więc z korkami ma mało wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Poznań IP: *.kki.krakow.pl 19.07.01, 10:51 ale tramwaj nie wszedzie dojezdza zreszta sam powiedziale ze jest czesto wydzielona a to znaczy ze nie wszedzie (ja np wiem o Podgornej) a co z tymi co autobusami jezdza? Pozdrawiam Ps bede w piatek w Poznaniu to sprawdze te tramwaje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań IP: 213.25.33.* 19.07.01, 12:55 Gość portalu: ddd napisał(a): > ale tramwaj nie wszedzie dojezdza > zreszta sam powiedziale ze jest czesto wydzielona a to znaczy ze nie wszedzie > (ja np wiem o Podgornej) > a co z tymi co autobusami jezdza? > > Pozdrawiam > Ps bede w piatek w Poznaniu to sprawdze te tramwaje hehe Bardzo dobrze że są wydzielone tory, bo tramwaje nie kolidują z samochodami Odpowiedz Link Zgłoś