Gość: mtb IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:22 może mały ranking naszych hipermarketów ??? :))))))))))))))))) 1. Lider Market 2. Społem 3. Real 4. Biedronka, Plus 5. bazary :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xek Re: RANKING :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:29 Gość portalu: mtb napisał(a): > może mały ranking naszych hipermarketów ??? > > :))))))))))))))))) > > 1. Lider Market > 2. Społem > 3. Real > 4. Biedronka, Plus > 5. bazary > Moze byc i taki ranking :)) Lecz ja zdecydowanie nie przyznal bym pierwszego miejsca lider marketowi. Dlaczego: to nie jest profesjonalna siec handlowa. Fatalna obsluga, braki w towarach (szczegolnie jak sie ma male dzieci) Nie i jeszcze raz NIE - to mogla byc wspaniala siec - mogla ale cos sie porobilo. Mowie to z zalem - zapowiadalo sie niezle. Szkoda - szkoda jak cholera. Co do spolem. Cudowna siec - swietna lokalizacja - zaskakujace towary (szczegolnie w sklepie tym na przeciwko kina Moskwy) Niestey - wystraszone panie ekspedientki, wystraszone i jakos tak patrza na czlowieka jakby zaraz mial cos ukrasc. Wiecie co - robie zakupy w Realu - robie bo nie mam gdzie - a przysiegam, nie chce tego robic - wolalbym np w lider markecie, lub w spolem. Jednak z powodow ktore wczesniej wymienilem - tego nie robie. Piszac te slowa krytyki nie kieruje ich do ludzi ktorzy tam pracuja. Za kazdym razem mysle o kadrze kierowniczej. pozdrawiam kielczanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: RANKING :) IP: 195.117.18.* 20.07.01, 08:24 A ja nie bede mówic który z marketów jest najlepszy bo niezbyt czesto robie zakupy. Powiem tylko który jest najgorszy - MAKRO. Ostatnio tam bylem i juz nigdy wiecej nie bede. Ludzie mamy XXI wiek a w tym sklepie nie przyjmuja kart kredytowych i platniczych innych niz tylko jakies specjalne pn. BPH makro. Ludzie!!! taki wielki sklep "market" na zachód od odry nie mial by najmniejszej szansy istnienia, totalna wiocha i kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś