Dodaj do ulubionych

Parkowanie - do Redakcji !!!

IP: *.bbnplanet.com 01.10.01, 09:12
Dordzy Państwo,
cenię sobie informacje, które zamieszczacie w internetowym wydaniu gazety.
Jednak w dzisiejszych informacjach o nowych zasadach parkowania zazbrakło
jednej b. istotnej dla mnie jako kierowcy informacji.
otóż sprawa się rozchodzi o sposób zapłaty za parkowanie.
byliście tak uprzejmi podać gdzie ja mogę zakupić taki bilecik ale pojęcia nie
mam czy powinienem szukać automatu czy może mam kupić to w kiosku czy może
"delikatesach" he he.
zamieszczajci proszę wyczerpujące informacje bo jeśli potykacie się na takich
rzeczach to co dopiero będzie gdy przyjdzie Wam relacjonować jakieś bardziej
istotne wydarzenia.
sorki za uszczypliwość ale zły jezdem bo Pani od sprzątania nie pofatygowała
się przez weekend aby sprzątnąć mój pokój i musiałem zrobić to ja rrrrrrrr
Obserwuj wątek
    • Gość: redakcja Re: Parkowanie - do Redakcji !!! IP: *.kiel.gazeta.pl 01.10.01, 10:43
      http://www.wyborcza.pl/Iso/Regiony/Kielce/Miasto/020kik10118.html
      Pod tym adresem jest tekst i lista ulic przy których można kupić bilety ( w
      nawiasie liczba punktów). Wszystkie mają mieć specjalne oznaczenia, tak aby
      było łatwo trafić.
      pozdr
    • Gość: kwak Re: Parkowanie - do Redakcji !!! zapytanie IP: 195.117.86.* 01.10.01, 11:25
      czy Redakcja próbowała zrobic co� w kwestii jawnie niesprawiedliwych ulgowych abonamentów dla PT Pracowników Urzędu Miejskiego?
      • Gość: Red. Re: Parkowanie - do Redakcji !!! Odpowiedź IP: *.kiel.gazeta.pl 01.10.01, 11:41
        Owszem drogi kwaku, ale podobno nie jest to uciążliwe, bo z takich abonametów
        korzysta raptem osób 3. I radni mają to zlikwidować w jakimś najbliższym czasie.
        • Gość: kwak Re: Parkowanie - do Redakcji !!! Odpowiedź IP: 195.117.86.* 01.10.01, 12:01
          Tylko 3 osoby z UM jeżdżš do pracy samochodem? Zapewne pozostali korzystajš ze służbowych limuzyn i niskopodłogowych autobusów. A czę�c Urzędników parkuje poza strefš, żeby nie płacic!?
    • Gość: hocest Nadal nie wiem..... IP: *.bbnplanet.com 01.10.01, 14:27
      czy mam kupować w kiosku czy są ustawione jakoweś automaty.
      czy nie napisałem tego WYRAŹNIE !!!!!!
      • Gość: red. Re: Nadal nie wiem..... IP: *.kiel.gazeta.pl 01.10.01, 15:35
        Gość portalu: hocest napisał(a):

> czy mam kupować w kiosku czy są ustawione jakoweś automaty.
        Przede wszystkim w kioskach, nie będzie automatów.
        Wyraźniej?
        • Gość: hocest Teraz już wiem, ale IP: *.bbnplanet.com 01.10.01, 17:29
          ale przyznasz Droga Redakcjo, że informacja w dzisiejszej Gazecie nie była
          wyczerpująca ???
          • Gość: kwak spróbujcie kupić bilet parkingowy IP: 195.117.86.* 02.10.01, 11:25
            Konia z rzędem temu kto kupi w ciągu 10 minut bilet parkingowy parkując przy ul. Sienkiewicza na
            wysokości Hipotecznej. Wcześniejszy wpis w tym wątku (PT "hocest" jeśli dobrze pamiętam) słuszny
            jest i basta - jeśli podajecie informację gdzie kupić, to informacja, że na Leśnej wydaje sie być
            mocno niewystarczająca - co potwierdza moja dziesiejsza wizyta w centrum. Jeśli tylko wyjdziecie na
            balkon swojego biura to z łatwością drogie Redaktorki/ drodzy Redaktorzy zauważycie, że biletów
            parkingowych za szybami samochodów nie ma.
            Swoją drogą - to dobry pomysł na mały reportaż (a błoto na Sienkiewce okrutne)
    • Gość: tt Re: Parkowanie - do Redakcji !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 09:16
      Ale stary wontek.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka