Dodaj do ulubionych

Nowa szata Kielc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:49
ChciaBabym wypowiedzie sie na Bamach forum i| w moim i Waszym mie[cie du|o si
zmieniBo. Dzis idac po upBywie dBu|szego czasu (od Sierpnia) gdy| jestem
studentk w BiaBymstoku stwioerdziBa i| nasz wBadza robi bardzo wiele w naszy
mie[cie. Sienkiewka,Budynek na Placu Wolno[ci, Hala, Stadion, Droga na Real.
Obserwuj wątek
    • Gość: OLA Re: Nowa szata Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:50
      Niom wiele robi dla tego miasta nasz prezydent Wojciech Lubawski. Az milo
      popatrzec,ze cos sie tutaj dzieje.
      • Gość: Kowal Kto to zrobil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:09
        A kto ten dług zrobił Lubawski???hehehhehe
      • Gość: Grazynka Jak chce to mozna(Lubawski ok) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:18
        Pan Lubawski widac ze w cala swoja prace wklada serce.
      • Gość: +_Pati Re: Nowa szata Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:19
        Popeioram wiekszosc moich przedmowcow, Pan Lubawski jest ok.
      • Gość: Ewela Re: Nowa szata Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:20
        Lubawski, pokazuje iz mozna jak sie chce.
      • Gość: Fenix Lubawski , dumny jestem z pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:21
        Bede na pana glosowal, to co pan robi dla naszego miasta zmienilo moj wizerunek
        na pana. Bede tym razem na pana glosowal.
    • Gość: Koroniarz Stadion Bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:51
      Za pomysl ze stadionem sype gratulacje prezydentowi Lubawskiemu
    • Gość: Mirek z Uroczyska Re: Nowa szata Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:58
      Panie Prezydencie.

Nie głosowałam na Pana i bardzo żałuje ale obiecuje, że za to co Pan zrobił dla
      tego miasta i jeśli Pan zdecyduje się kandydować na pewno za Panem zagłosuje.
    • Gość: Micky Gratulacje Panie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:58
      A Teraz słyszałem o planach Pana prezydenta , że chce remontować jak mu się uda
      porozumieć Z PKP i PKS dworce. I bardzo dobrze. Śmiałe posuniecie i ładny gest
      ze strony Lubawskiego
    • Gość: Ps Wrona Gatuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:59
      A tak wszyscy mówili, że on nie zrobi nic dla miasta
      • Gość: fascynat Re: Gatuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:01
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=719
        tutaj można zobaczyć fotografie z naszego regionu i kielc; może ktoś ma foty
        sienkiewki albo nowego stadionu to niech wstawi ;)
    • Gość: Ronin12 A z drogami to prawda???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:00
      A czy to prawda, że od następnego roku nasz włodarz bierze się za drogi???
      Jeśli tak to gratuluje, wreście bea normalne w miare drogi
      • Gość: Rafał Re: A z drogami to prawda???? IP: 213.77.117.* 20.12.05, 16:09
        Panie Prezydencie są zmiany ale czy są miasta wojewódzkie w których się nic nie
        dzieje nic nie zmienia. Sienkiewicza wygląda nie źle;ale brak rozmachu, co z
        przyległymi uliczkami zupełnie nie pasującymi do nowej Sienkiewicza.
        W odremontowanej Bodzentyńskiej już są ubytki brakującej kostki.Nie
        zachwycajmy się tak bezkrytycznie.Poszę przeczytać w dzisiejszej gazecie
        ranking atrakcyjności inwestycyjnej regionów jesteśmy w samym końcu.Co z
        lotniskiem ,uniwersytetem,planami zagospodarowania.Czy naprawdę nasz
        region,nasze władze nie stać na przyciągnięcie dużych inwestorów dających
        zatrudnienie,oprócz nowych hipermarketów. Na tym polu Prezydenti Władze miasta
        mają bardzo szerokie pole do popisu.
    • Gość: ~Tytus+ Miasto nasze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:07
      Fakt, że zrobił coś dla miasta ale to jego obowiązek, ale co ze szpitalem
      miejskim i jego długiem??????
    • Gość: Dresiarz Gratuluje Prezydencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:10
      A z tym bezpieczeństwem też dają czadu. Słyszałem , że jesteśmy w czołowce
      bezpiecznych miast i pod względem wykrywalności. Wiec tylko pogratulować
      takiego prezydenta i komendanta
    • Gość: Kajka Bezpieczenstwio :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:12
      A z tego co mi wiadomo to chyba zasługa magistrackiego Ex szeryfa komisarza
      Przybylskiego
    • Gość: Ulka ck JAk sie chce to mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:12
      Ja dziś przeszedłem się po Sienkiewicza i stwierdzam, że nasze Sienkiewicza
      jest ładną ulicą. Wiec Panie prezydencie może lepiej zrobić w nastepnym roku
      już do końca tą Sienkiewicza????
    • Gość: Arczi Muzeum miasta???----kiedy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:13
      To kiedy doczekamy się panie prezydencie muzeum Miasta jak to ma miejsce w
      innych miastach????
    • Gość: Fenix Co z rynkiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:13
      Panie prezydencie, kiedy rymek będzie już zamkniety od ruchu kołowego?
      Chciałbym normalnie i spokojnie przejść się po rynku jak w Krakowie, Lublinie,
      Warszawie?
    • Gość: Jojo Gratuluje Panu Lubawskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:21
      Gratuluje Lubawskiemu inwencji twórczej i wprowadzenia jej w rzeczywistość
    • Gość: Miriam Co z tirami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:23
      Kiedy doczekamy się by nasze miasto było czystsze???By Tiry nie jeździły po
      naszym centrum??? Panie Lubawski może coś z tym pan by zrobił jak się da???
    • Gość: Lobo`12 NIech pan jeszcze raz startuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:29
      Panie Prezydencie kochany, niech pan już się nie waha i startuje w
      przyszłorocznych wyborach na prezydenta bo jak nie Pan to kto??????????
    • Gość: Aron Kto po Lubawskim??? nie raczej on sam bedzie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:30
      A Mo że na Prezydenta pojdzie Bogunki???? Słyszałem, że Lubawski chce iśc na
      Marszałka a Bogucki poszedł by na prezydenta
    • Gość: Martyna Lepiej by on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:32
      Nie no chyba to nie jest prawda, że Lubawski na marszałka, sam przecież
      zaprzeczył, że chce dokończyć tio co zrobił , to co zaczał, a chyba zrobił
      troszke już?
    • Gość: Hermes Wielki 17 Amo|e Koza po Lubawskim???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:35
      A może następcą Lubawskiego będzie Koza???? W końcu to także człowiek, który
      nie jest w nic zamieszany co podejrzane??? Końcu był tez posłem i ma wygląd.
      Sądze , że nie zrobiłby obciachu jak Lubawski poszedłby na Marszałka
    • Gość: Anonim Galllll odp na wypowiedz Hermesa Wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:39
      Tak a Przybylski, powinien iść na wice-prezydenta lub sekretarzem miasta. Ten
      facet to ma jaja.
    • Gość: Kielbasa bez spekulacji prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:40
      Ludzie nie spekulujcie kto będzie prezydentem, zobaczycie, że prezydent
      Lubawski będzie walczył o reelekcje
    • Gość: Darek z Bocianka Nowa hala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:41
      A widzieliście jak szybko idzie na w góre 2 obiekt sportowy (nasza nowa Hala na
      ul.Bocznej) dochodze powoli do wniosku, że jak Polak chce to potrafi. W życiu
      liczą się tylko chęci i czyste ręce, a sądze , że Pan prezydent takowe ma, i ja
      będę głosował na niego ponownie
    • Gość: RAfik GRATKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:44
      Gratuluje, i nareście coś w tym mieście coś się dzieje, przez tyle lat była
      jedna wielka pustka
    • Gość: Optic Ex szeryf Przybylski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:48
      Hm ktoś napisał, że Przybylski to ma jaja. No musi mieć je bo jest facetem A
      tak nawiasem mówiąc to już niektórzy panowie i panie z prokuratury posmakowali
      jego charakterku. Jestem za ..tą kandydaturą
    • Gość: Jola Dajcie spokoj nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:49
      Czemu tutaj piszecie o osobach jakie by mogły być prezydentem , wice, itd. Na
      razie mamy tylko jednego prezydenta i po drugie tematem forum było, to , że
      nasze Kielce robią się piękniejsze. Pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka