Dodaj do ulubionych

"Jak można zgwałcić prostytutkę?"

16.12.05, 07:46
Lepper...i wszystko jasne. Burak wszystkich buraków. Babetka..Twoja partia
Moherze..
Obserwuj wątek
    • Gość: babetka Kolego z podostrowieckiej wioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:23
      Co do Twojego pytania o gwałt na prostytutce, to odpowiadam – prostytutkę
      gwałci się nie zakładając prezerwatywy na członka.

Co do sugestii, że Samoobrona jest moją partią, to jest to sugestia chybiona.

Co do nazwania mnie „Moherem”, to wystawia tzw. „Moherom” jak najlepszą opinię.

Jestem bowiem ładna, zgrabna, powabna, budząca pożądanie, inteligentna i mądra.

Dlatego, drogi kolego, wywodzący swój rodowód z podostrowieckiej wioski,
      wystawiłeś „elitkom”, do których się zaliczasz bardzo niepochlebną opinię.
      Bo jeżeli ja jestem „Moherem” to wy, „elitki”, nie dorastacie „Moherom” do pięt.

P.S.
      Mam nadzieję, że nie korzystasz z usług prostytutek, lecz załatwiasz to we
      własnym zakresie np. ręką.
      Zresztą myślę, że żadna kobieta, nawet prostytutka, nie chciałaby mieć z
      Tobą „przyjemności” (o ile można mówić o „przyjemności” z Tobą).
      • maniek.kilof buahaha ;) co za celna riposta! ;) 16.12.05, 15:32
        moge tylko powiedziec, ze faktycznie udowodnilas, ze jestes inteligentna.
        Rozlozylas kolesia na lopadki sila intelektu ;)

Jesli to idzie w parze z uroda, to coz... tylko pozazdroscic twojemu facetowi :)
        • Gość: babetka Mańku Kilofie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:40
          Przyznam, że powinieneś zazdrościć mojemu facetowi.

Ja natomiast nie współczuję Twojej (ewentualnej) pani. Ja nie wytrzymałabym z
          osobnikiem o cechach sierpa i młota, że o kilofie już nie wspomnę :)

Nie współczuję, bo jestem demokratką i wiem, że każdy jest kowalem swojego
          losu. I niektóre kobiety zostają np. prostytutkami, a niektóre do stają od losu
          kilofa.
          • maniek.kilof Re: Mańku Kilofie 16.12.05, 15:48
            hehe, ale ja mam wspaniala kobiete - nie zamienilbym jej na inna :)

natomiast w otoczeniu, gdzie pracuje (Holandia), ladnych kobiet jest jak na
            lekarstwo. To w koncu kierowcy polskich autobusow turystycznych podobno
            powiadaja, ze jadac autostrada z Niemiec wjezdza sie do Holandii, to od razu
            mozna poznac gdzie jest granica - bo nagle krowy staja sie piekniejsze od
            kobiet ;)
            Dosadne, ale duzo w tym prawdy... ;)
            • Gość: babetka Mańku Kilofie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:19
              Mam nadzieję, że nie robisz tego z krowami. Chociaż bestializm staje się
              ostatnio modną mniejszością seksualną.
              Przykro mi Mańku, że musisz za granicą wykonywać pracę o charakterze związanym
              ze swoim nazwiskiem i do tego oglądać coś brzydszego od Niemek.
              • maniek.kilof oj, babetka, babetka... WSTYD ;> 18.12.05, 01:01
                Twoja inteligencja kurczy się w sposób zastraszający w moich oczach, jeśli
                łączysz czyjeś nazwisko z jego cechami charakteru... Bowiem ja osobiście nie
                znajduję związku tu żadnego.

Zdaje się, że czytywałaś dzieła Łysenki i on jest twoim idolem?? oj, laska -
                skompromitowałaś się dokumentnie ;?

WSTYD panienko - a trzeba było siedzieć w szkole i się uczyć ;)

PS. A moją pracę w NL wykonuję przede wszystkim używając HPLC, spektrofotometru
                rentgenowskiego i ASA - podejrzewam, iż trudno byłoby ci nawet właczyć każdy z
                tych sprzętów ;)
                • Gość: bbb Re: oj, babetka, babetka... WSTYD ;> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 01:02
                  > PS. A moją pracę w NL wykonuję przede wszystkim używając HPLC, spektrofotometru
                  > rentgenowskiego i ASA - podejrzewam, iż trudno byłoby ci nawet właczyć każdy z
                  > tych sprzętów ;)

wystarczy rzucić o ziemie
                • Gość: jozek szukaj to znajdziesz IP: 203.162.27.* 18.12.05, 12:08
                  Z pewnoscia z pomoca tych urzadzen chcesz odnalezc swoj mozg lub swojego...
                  penisa
                  • Gość: maniek.siekiera jozek, twoja odpowiedz rzuca na kolana ;) IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 19.12.05, 16:37
                    bowiem poziom twojej inteligencji i wiedzy wlecze sie gdziez tuz nad ziemia ;)
              • Gość: m... Re: Mańku Kilofie IP: 82.139.30.* 18.12.05, 11:07
                Chyba ktos za duzo oglada Szczuki, i sie utozsamia z owa pania.
                wspolczuje
                • Gość: laura Agnostyku1 IP: *.matrixclub.ro / 81.181.132.* 18.12.05, 11:41
                  A co masz do pani Szczuki?

I dlaczego Agnostyku1 zabierasz głos w tym wątku?

Czy dlatego, że jesteś męską prostytutką?
        • Gość: os.s.e Re: buahaha ;) co za celna riposta! ;) IP: *.pu.kielce.pl 16.12.05, 16:25
          absolutnie zgadzam się z kilofem, babetka wyjaśniła sprawę burakowi nie gorzej niż np. pani Beger. Pozostaje tylko życzyć babetce dalszych podrywów i sukcesów z burakami typu burak i błyskotliwej kariery w stacji rydzyka, np. na stanowisku doradcy d.s. mniejszości seksualnych, na których babetka zna się jak mało kto. Gratulejszyns.
          • Gość: sierp Re: buahaha ;) co za celna riposta! ;) IP: 202.101.42.* 16.12.05, 16:39
            Gość portalu: os.s.e napisał(a):

> absolutnie zgadzam się z kilofem,

Bardzo mile jest to, ze mlot zgadza sie z kilofem. Tak sie buduje socjalizm.
            • Gość: os Re: buahaha ;) co za celna riposta! ;) IP: *.pu.kielce.pl 16.12.05, 17:41
              a przecież o to chodzi, nie? Precz z ultrakonserwami, niech żyje towarzysz Stalin!!
      • Gość: Olek Re: Kolego z podostrowieckiej wioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 14:06
        BBB, Kobylobyly przeszedłeś operację zmany płci, tranwestyto ?
    • Gość: fiut bmwariat lubisz sie gwalcic samo? IP: 203.162.27.* 16.12.05, 14:16
      Jak sie samogwalcisz to zakladasz prezerwatywe?
      • maniek.kilof Re: bmwariat lubisz sie gwalcic samo? 16.12.05, 15:34
        > Jak sie samogwalcisz to zakladasz prezerwatywe?

nie... on uzywa oslonki welnianej wielorazowej, ktora mu babcia na drutach
        zrobila ;)
    • Gość: posiadac narzędzia Re: "Jak można zgwałcić prostytutkę?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:06
      normalnie
      • Gość: zz W SAMOOBRONIE MOŻNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:46
        jw
    • Gość: kogo Re: można IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 17.12.05, 09:44
      można zgwałcić każdego człowieka,
      jeżeli zmusza się go do stosunku wbrew jego woli.
      Dorośnijcie! To, że mamy głupich chłopów w polityce,
      nie oznacza, że też jesteśmy durniami.
      • Gość: maniek.siekiera a wlasnie,ze Lepper mial racje IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 19.12.05, 16:53
        > można zgwałcić każdego człowieka,
        > jeżeli zmusza się go do stosunku wbrew jego woli.

a wlasnie, ze to rozumowanie nie obejmuje prostytutki. Bowiem sprzedaje ona
        usluge polegajaca na (najczesciej) wprowadzeniu w swoja pochwe penisa swojego
        klienta az do osiagniecia przez niego wytrysku. Tyle i tylko tyle. Dostaje za
        to pieniadze i jesli zgodzila sie na wykonanie takiej uslugi - to prawo jej
        nakazuje dokonczyc jej. Tak samo, jak mechanik wymieniajacy pasek rozrzadu w
        silniku ma obowiazek doprowadzic naprawde do konca, a nie powiedziec w srodku
        wykonywania uslugi - wiesz co facet, nie mam juz ochoty wymieniac twojego
        paska, zabieraj sie ze swoim samochodem.

Dlaczego prostytutka ma byc traktowana w specjalny sposob? Sprzedaje swoja
        usluge tak jak np. fryzjerka. Jesli zgodzi sie na jej wykonanie za okreslone
        wynagrodzenie - w swietle prawa ma to wykonac. Inaczej klient moze zadac
        odszkodowania.

Inna sprawa jest kwestia usycia lub nieuzycia gumki. A jesli gosciu chcial to
        robic bez prezerwatywy z qrwa, to chyba mu odwalilo dokumentnie...
        • Gość: megadeth Re: a wlasnie,ze Lepper mial racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:40
          >i jesli zgodzila sie na wykonanie takiej uslugi - to prawo jej
          > nakazuje dokonczyc jej. Tak samo, jak mechanik wymieniajacy pasek rozrzadu w
          > silniku ma obowiazek doprowadzic naprawde do konca, a nie powiedziec w srodku
          > wykonywania uslugi - wiesz co facet, nie mam juz ochoty wymieniac twojego
          > paska, zabieraj sie ze swoim samochodem.

no właśnie - sam napisałeś "jeśli się zgodziła". W kazdym innym przypadku jest
          to gwałt.
          • Gość: mas Re: a wlasnie,ze Lepper mial racje IP: *.athome235.wau.nl 20.12.05, 00:16
            a słyszałeś o prostytutce, która nie zgadza się na danie du..y za pieniądze?!?
            ;)) To przeciez jej robota ;)
        • Gość: kogo Re: a wlasnie,ze Lepper mial racje IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 19.12.05, 20:34
          nie udawaj, że jesteś frajer.
        • Gość: zz Re: a wlasnie,ze Lepper mial racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:23
          ze też tylko z tym sie wam kojarza - mojemu jasiowi tez sie wszystko z duopa
          kojarzy - jak czyta organizm to mówi orgazm jak mówie st ój - to sie pyta no
          wiadoomo dla kojarzacych Jasiowo - tak samo jest z homo - o nic nie idzie tylko
          o dupe - to jest do leczenia już?
        • Gość: xxl Re: a wlasnie,ze Lepper mial racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:26
          wszystko dobrze ale musiały by byc opodatkowane - wtedy sa podstawy prawno
          skarbowe - no i zgłoszona działalnosc gospodarcza, pit, regon itd ,
          ubezpieczenie / do przetargów konieczne/ albo przynajmniej kasa fiskalna - od
          razu mówie tirówki tez moga mieć kasę fiskalna - bo sa już takie na korbkę-
    • Gość: zz Re: "Jak można zgwałcić prostytutkę?" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:46
      prostytutke mozna zgwałcic ............... w samoobronie oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka