Gość: Biluś Re: GLOSUJCIE na SKOWRONA!!! A co... IP: 213.241.73.* 25.10.02, 10:34 Trafna decyzja to facet z klasą, uczciwy , mogący cos dobrego wykonać dla tego miasta- ja jestem za nim!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edee Re: GLOSUJCIE na SKOWRONA!!! A co... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 10:40 Gość portalu: Biluś napisał(a): > Trafna decyzja to facet z klasą, uczciwy , mogący cos dobrego wykonać dla tego > miasta- ja jestem za nim!!!!!!!!! Jesli klasa i uczciwoscia mozna nazwac brak kultury politycznej, co przejawia sie w tresci jego ulotek wyborczych to gratuluję!! Jestem ciekawa co dobrego Pan Skowron moze zrobic dla miatsa - jak na razie to zajmuje sie tylko oczernianiem ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biluś Re: GLOSUJCIE na SKOWRONA!!! A co... IP: 213.241.73.* 25.10.02, 11:28 Proszę Pana to nie jest oczernianie to są fakty jest źle trzeba to zmienić, jeśli jest Pan związany z lewicą to zna Pan nastroje innych członków SLD co do naszych wychuśtanych wladców Kielc, czas to zmienic, dziękuje za Pańską opinię ale ta ulotka przejawia dla mnie prawdę i nieomylność naszej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś