Dodaj do ulubionych

szopka Radia Plus

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.12.05, 23:31
warto wybrać się na wieczorny spacer na plac Jana Pawła II, oprócz żywej
szopki, będzie takie cudeńko jak na zdjęciu :) bardzo fajna sprawa!

www.plus.kielce.pl/www/upload/foto/szopka7.JPG
Obserwuj wątek
    • Gość: boski Re: szopka Radia Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:30
      xxxxxx
    • Gość: Kaśka Re: szopka Radia Plus IP: 195.116.245.* 24.12.05, 12:19
      bardzo ładna! żywa szopka też fajna - widziałam dziś wielbłąda :) super , że
      coś się w Kielcach dzieje!!!
      • Gość: zapraszam Re: szopka Radia Plus FOTOGRAFIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:15
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=719&w=33633430&a=33943814
        • Gość: kielczanin Re: szopka Radia Plus FOTOGRAFIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.12.05, 21:30
          Namówiony - po części przez wypowiedzi na forum - zrobiłem sobie przed chwilą
          spacer pod ową szopkę i .... rewelacja!!! Robi bardzo dobre wrażenie! Zachęcam
          wszystkich do obejrzenia tej szopki wieczorem. Z tego co wiem jutro też ma tam
          być więcej żywych zwierząt. Dla dzieciaków super frajda, a ja mam bardzo fajny
          filmik i zdjęcia :)
          • Gość: wujek Jurek Re: szopka Radia Plus FOTOGRAFIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.12.05, 16:24
            hop! bo na prawdę warto :)
            • Gość: x Re: szopka Radia Plus FOTOGRAFIE IP: *.satbit.pl / 81.219.210.* 26.12.05, 18:00
              Jak to niewiele kielczanom potrzeba do szczęścia. Kilka żywych zwierząt i już
              taki cielęcy zachwyt. A to, że jest tam bałagan, ścisk ogromny, przepychanie
              się, to nikomu nie przeszkadza. Niektórzy kielczanie jakby mogli to by do
              szopki wjechali samochodami, parkowali gdzie się da, na trawnikach, na
              przejściu dla pieszych. Brawo !
              • Gość: wujek Jurek Re: szopka Radia Plus FOTOGRAFIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.12.05, 19:58
                ale tematem tego postu nie jest żywa szopka, tylko ta świecąca na tarasie
                rozgłośni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka