Gość: czytelnik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 13:47 czytam kazdego dnia,super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIEJSCowy MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:35 ja tez bardzo lubie gw. Mimo mlodego wieku z chęciom czytam czytam artykuly tej gazety. Nie kupuję jej codziennie, bo jak dla mnie to troszkę za droga, chociaz tyle stron wg mnie jest warte wydania dwóch złotych. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy: dlaczego tak wiele ludzi ją krytykuje, słyszałem jak mówiono o niej Gazeta Wybiórcza i gazeta komunistyczna. Zupełnie nie rozumiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:40 >? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:49 > Nie rozumiem tylko jednej rzeczy: dlaczego tak wiele ludzi ją krytykuje, > słyszałem jak mówiono o niej Gazeta Wybiórcza i gazeta komunistyczna. Zupełnie > nie rozumiem dlaczego? A bo trzeba wyplenić pismactwo. Ale krytyka daje efekty - paru redaktorków wzieło się do roboty, choć coniektórzy jeszcze mają problemy z ortografią i gramatyką oraz merytorycznością artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek GW najgorsza!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.06, 13:56 A ja uważam że GW nie jest do końca obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loloa Re: GW najgorsza!!! IP: 82.139.11.* 26.01.06, 14:27 jakieś jaja GW lewicowa !!!!! totalny przechył w prawo widoczny np. Pani Redaktor Gergont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Re: GW najgorsza!!! IP: 82.139.11.* 26.01.06, 15:20 weźta se jeszcze Sinkiewicz i Skrzydłe a do fotek tego z Echa i mata Pulicera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: G.W.najlepsza gazeta w kraju IP: *.onkol.kielce.pl 28.01.06, 14:13 Kompletne nieporozumienie. GW i obiektywizm, rzetelność dziennikarska ? Odpowiedz Link Zgłoś