Dodaj do ulubionych

Nowość w chirurgii oka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:30
no tak - reklama dzwignia handlu - wybiorcza przoduje w drukowaniu 'tekstow
sponsorowanych' ;-/
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 02:00
      Jaka reklama?! powinnismy sie cieszyc, ze w Kielcach bedziemy mieli placowke z
      uslugami, ktore sa dostepne w niewielu Polskich miastach. Nawet jesli reklama
      to niepospolita, bo o czym korzystnym i istotnym dla wielu mieszkancow.
    • Gość: Herbert Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.starnettelecom.pl 09.02.06, 07:19
      Przepraszam ale to co czytam na temat tych cen to .....
      Ja miałem taką "operacje" zrobioną w drogiej klinice w oddalonym województwie i
      sam płaciłem. Koszt to połowa ceny tu podanej.... W cenie były i badania i
      soczewka i "operacja".... Straszne .........na tych którzy muszą sie na to
      decydować
      • Gość: kielczanin Re: Nowość w chirurgii oka IP: 212.160.196.* 09.02.06, 09:07
        wszczepili Ci za połowę ceny tylko czy Ty gościu coś widzisz i tak do Cieślika
        przyjdziesz do poprawki to jest lekarz światowej sławy ,tylko on mi pomógł,a u
        Krwawicza chodziłbym już z laską.
    • Gość: kd Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 09.02.06, 15:06
      ciekawa cena,w Warszawie taki zabieg jest o polowe tansztyale to stolica.
      • Gość: aga Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:20
        Cieslik? Świateowej slawy?! Facet nie chcial przepisac mi okularow kiedy nie
        moglam nic przczytac z tablicy z pierwszej lawki i kiedy nie rozroznialam
        numerow autobusow podjezdzajacych na przystanek... Za mala mialam wade...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka