Gość: janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:30 no tak - reklama dzwignia handlu - wybiorcza przoduje w drukowaniu 'tekstow sponsorowanych' ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 02:00 Jaka reklama?! powinnismy sie cieszyc, ze w Kielcach bedziemy mieli placowke z uslugami, ktore sa dostepne w niewielu Polskich miastach. Nawet jesli reklama to niepospolita, bo o czym korzystnym i istotnym dla wielu mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbert Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.starnettelecom.pl 09.02.06, 07:19 Przepraszam ale to co czytam na temat tych cen to ..... Ja miałem taką "operacje" zrobioną w drogiej klinice w oddalonym województwie i sam płaciłem. Koszt to połowa ceny tu podanej.... W cenie były i badania i soczewka i "operacja".... Straszne .........na tych którzy muszą sie na to decydować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Nowość w chirurgii oka IP: 212.160.196.* 09.02.06, 09:07 wszczepili Ci za połowę ceny tylko czy Ty gościu coś widzisz i tak do Cieślika przyjdziesz do poprawki to jest lekarz światowej sławy ,tylko on mi pomógł,a u Krwawicza chodziłbym już z laską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 09.02.06, 15:06 ciekawa cena,w Warszawie taki zabieg jest o polowe tansztyale to stolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowość w chirurgii oka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:20 Cieslik? Świateowej slawy?! Facet nie chcial przepisac mi okularow kiedy nie moglam nic przczytac z tablicy z pierwszej lawki i kiedy nie rozroznialam numerow autobusow podjezdzajacych na przystanek... Za mala mialam wade... Odpowiedz Link Zgłoś