Dodaj do ulubionych

Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za ł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:16
No, coż od kilku lat pacjenci na ten temat mówili i dopiero teraz to zostało
przerwne.Lepiej póżno niż w cale.Ale dyrektorek też powinien polecieć bo
niewieże że on o niczym niewiedział o czym mówili wszyscy na około.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: 82.139.11.* 07.03.06, 23:35
      Panowie policjanci!!!!
      Zalecam umiar w aresztowaniu BIORĄCYCH lekarzy.
      Kto nas i was będzie leczył?
      Obsluga techniczna szpitali? Tylko oni nie biorą, bo nie mają jak!!!!
      • Gość: pacjent Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.inflow.pa.bo.comcast.net 08.03.06, 07:07
        coś ty taki olo z moskwy?
        • Gość: xtrmntr Widac ze uznany specjalista IP: *.cable.mindspring.com 10.03.06, 01:23
          Po 'arsenale' wywiezionym z gabinetu i oblozeniu operacji!
      • Gość: cr Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 07:14
        Przepuszczanie pacjentow przez gabinety prywatne ordynatorow jest powszechne.

W Konskich powinni zainteresowac rowniez innymi. To nie tylko okulistyka.
        I wszyscy o tym wiedza .
        • Gość: ra-barbara Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: 193.151.48.* 08.03.06, 07:27
          No cóż wszyscy wiedza i wszyscy daja!!!Ja bywam w tych okolicach latem i słysze
          trza dac bo przecie bez tego nie beda leczyc !To wina pcjentów!Przed laty mąz
          miał wypadek i lezał w Koneckim szpitalu na ortopedi .Chcialam przewiezć go do
          Sosnowca Wtedy była mozliwośc transport pogotowiem.Pytam p. dr.czy da sie to
          zrobic -"Wie pani czego nie da sie zrobić ?-parasolki w d...e
          otworzyć...!"I...dałam .Ale od tej pory nigdy wiecej Pozdrawiam pacjentów z
          Końskich i lekarza z Rudy Malenieckiej ???Nie dałam i nie dopominał sie [?]HA !
          • Gość: Jaga Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: 81.219.132.* 08.03.06, 07:43
            A przyjrzyjcie się tam oddziałowi, który przyznaje renty inwalidzkie z powodu
            ułomności w narządach ruchu, zmian w kregosłupie. Przejrzyjcie rentowe papiery.
            Spojrzyjcie też w renty z Kasy Rolniczego Ubezpieczenia to dopiero Eldorado. A
            lista nazwisk nagrodzonych nagrodą miasta Kielc nic Wam nie mowi? Kto jeździł
            do sanatoriów, to swoje wie.
            • Gość: alfa Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 07:51
              czyżby rozpoczęła sie reprywatyzacja ?
            • Gość: taa Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:03
              Czyli chodzi o reumatologie
    • oryganion Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za 08.03.06, 08:34
      dobrze Pani zauważyła że system jest chory
      ale też nie ma Pani racji pisząc ,ze jakby dobrze zarabiali to by nie brali
      owszem tez by brali
      cała sprawa tkwi w tym co to znaczy dobrze zarabiali
      dobrze to nie zwasze oznacza duzo
      dobrze to tylko w sensie proprocjonalnie do wkładu pracy
      dzisiaj ordynator w takiej hieratycznej służbie to jest główny biorący, reszta
      żywi sie resztkami ze stołu Pana
      nie ma tam znaczenia czy kto umie nie umie - miejsce w hierarchii
      Zrobienie z lekarza urzędnika tym własnie owocuje
      bo w gospodarce rynkowej każdy zarabia stosownie do własnych umiejętnosci i
      mozlwiości oraz skuteczności w spełnianiu życzeń konsumentów . W gospodarce
      opartej na redystrybucji państwowej każdy zarabia ptroporcjonalnie do mozlwiośći
      ograbienie producentów usług i towarów.
      Dlatego hierarchia ma w słuzbie zdropwia swoje miejsce
      W wolnym swiecie ordynator to jest najcześciej starszy Pan, ktory jest ramieniem
      właściela i zarządzająceg , który dba o to aby własnie takie rzeczy sie nie
      zdarzały - u nas to jest Pan ktory własciwie ciagle np ioperuje
      W 90% szpitali ordynator tym sie głownioe zajmuje- no ma kilka godzin w tygodniu
      kiedy udziela informacji - ale najcześciej dokonuje tego w gabinecie dosc
      bklisko szpitala Na oddziale panuje siostra przełozona - ona własciwie jest ta
      osoba która tak naprawde rzadzi i dba.
      Toz ten schemat w Kielcach jest powszechny - moze sie mylę?
      najważniejszym pytanienm jakie chory ma do swojego współtowarzysza niedoli jak
      juz jest na sali chorych - to jest ile dac , komu i gdzie bierze - do lewej czy
      do prawej
      Czasem myślę że wszyscy udaj a w tym kraju idiotów - czyli rzna głupa
      • Gość: obeznany Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:57
        macie rację, choć i tak żle, i tak niedobrze. Gdyby więcej zarabiali, a kary za
        łapownictwo były by surowe, z pewnością nie ryzykowaliby utraty kariery i
        dobrze płatnej posady.Ale sęk w tym że tak nie będzie, gdyż w kasie państwowej
        nie ma na to pieniędzy (tzn. na podwyżki dla lekarzy), a pozatym ludzie jakoś
        dziwnie czują niesmak do lekarzy a to za to że mają autorytet, pieniądze,
        nierzadko dobrze im się powodzi. I po podwyżce płac lekarzy napewno podniosły
        by się głosy ludzi w stylu: ZA CO ONI TYLE ZARABIAJĄ? ŻE CHODZĄ PO SZPITALU Z
        RĘKAMI W KIESZENIACH? MY MAMY TAKIE SAME ŻOŁĄDKI.To skandaliczne i głupie, ale
        tak myślą ludzie w naszym kraju.
        Z drugiej strony stara zasada brzmi ( a jest to naczelna zasada w naszym
        kraju), która mówi PETUNIA NON OLET czyli jak ktoś ma dużo, zawsze nie
        zaszkodzi mieć więcej.i mimo dobrych pensji i tak częśc lekarzy by brało.a tak,
        w chwili obecnej, łapówki u lekarzy są formą rekompensaty do niskich pensji.
    • Gość: obrońca Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:09
      a moze ty sprowokowales cale zajscie?nie oskarza sie ludzi bezpodstawnie?
    • Gość: były pacjent Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:22
      w kajdankach powinni wyprowadzic połowę lekarzy
      • Gość: fredek Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.airm.net / *.airm.net 08.03.06, 09:32
        A takich pacjentów jak ty powinni cały czas trzymać w kaftanach bezpieczeństwa.
        • Gość: ex poseł Nowak Oj, GW nie wie jak do tego doszło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:25
          Od panad roku od konca kadecji wielu osobom było wiadomo, że w Konskich w
          szpitalu biorą w łapę. O tym panu mówiono w całym wojewodztwie, nie on jednak
          jest " najlepszy"

Przypominam, ze w zeszlym roku w lecie, stałem na rynku w Konskich i pod
          szpitalem, w ramach zerejestrowanej, manifestacji i grzmiałem przez megafon
          (100 WATT), ze w KOnskich w szpitalu biora "łapówki". Podpowiadałem, ze kto
          daje i informuje jako pierwszy nie odpowiada za przestepstwo wreczania.
          Przez cały dzień podawałem również numer do komendy wojewodzkiej policji -
          wydział korupcji

Pytanie! Dlaczego wtedy nikt z prasy, a informowałem kazdego, nie podjał sie
          tematu informowania ludzi o takim przepisie.

No ale jak sie Nowaka "izoluje" to tak jest.. panie Nowak i panie Wrobel.

Panie Nowak, to ja jako poseł już dawno temu zgłosiłem, ze okulista w Konskich
          bierze w "łape".

Niedlugo klopoty będzie miało jeszcze conajmniej czterech pscyhiatrów, panowie
          Kupiecki, Musiał, Fitas, Eder, no i Plutecki

pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.03.06, 09:53
      starsi pacjenci sami wciskaja kase lekarzom,lekarz ,ktory nie bierze jest wg.
      nich kiepski
      • Gość: ra-barbara Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: 193.151.48.* 08.03.06, 17:05
        Najmądrzejsza wypowiedz w tym portalu !Szczera prawda !Jestem z Sosnowca mąz
        miał operację 3tyg.temu.Lekarz chirurg wziął go do swojego szpitala do Czeladzi
        jednego dnia zrobiono badania drugiego operacje a 4ego dnia chłop wrócił.Nikomu
        nie dawaliśmy ,ale na sali chorzy "zasięgali"informacji ile by dac!Moja córka
        miała komplikacje przy porodzie .Miała cudowna opiekę,leżała w separatce ,a
        dziecko wczesnak w innym szpitalu na intensywnej terapi z zagrożeniem życia
        7tygodni.Każdego dnia udzielano nam informacji wyczerpujacej i chetnie .BEZ
        GROSZA ŁAPÓWY!Na koniec leczenia Upiekliśmy duży tort w podziękowaniu A było za
        co dziekować !Pani ordynator powiedziała dziekujcie OWSIAKOWI ,to dzięki
        aparaturze zakupionej z ORKIESTRY Wasz Kubus żyje !Ale LEKARZOM należy sie
        uznanie[niektórym]
    • Gość: ex posel nowak 41 3492466 telefon do wydz.. korupcji w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:22
      Prosze Państwa!

To jest telefon do wydzialu korucji KW w Kielcach

Jezeli coś Panstwo wiedza, a widze, ze duzo wiecie, to porsze dzwonic na
      policje.
      Pómozcie policjantom, pomozcie pacjentom, nawet dzowniąc z budki, nawet nie
      zeznajac na protokól... Kazde info moze byc pomocne
      Jednak kazdy obywatel wiedzac cos w sprawie powinen zeznawac

I jeszcze jedno! Tu kilka osob przynalo sie do dania w Konskich łapowki.
      KW w Kielcach i wie o tych postach. Jezeli wiec autorzy tychg postów nie
      zglosza sie jako pierwsi na policje a policja do nich dotrze pierwsza nie
      bedzie do zastosowania przepis o zniechaniu scigania dajacego łapówke.

Sorry, ale sami autorzy sie podlozyli. Teraz nie pozostaje im nic jako tylko
      jeszcze dzis zameldowac sie na policji i zlozyc zeznania

poozdrawiam

PS Po numerach IP polija dotrze do Was po kilku dniach

I jeszcze jedno - plicja powinna scigac pana dyrektora za wyłudzony doktorat.
      • Gość: x Re: 41 3492466 telefon do wydz.. korupcji w Kiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:55
        x
      • Gość: cogito Re: 41 3492466 telefon do wydz.. korupcji w Kiel IP: *.wew / *.konskie.pl 08.03.06, 20:45
        obiecuję ci załatwić konsultację psychiatryczną. za darmo!!!
        • Gość: ex poseł nowak Re: 41 3492466 telefon do wydz.. korupcji w Kiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:16
          Probelem w tym, ze za kilka dni zwiną kilku utytulowanych psychiatrów. Ja mam
          zaś opinie z Instytutu Psychiatrii i wynia z niej, ze jestem zdrowy a w tym
          przypadku chdzajac na policje to ja miałem racje. Potrzeben było tylko pól rok
          na dopiecie prowokacji
    • Gość: juk Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:55
      Z jego gabinetu policjanci wynieśli m.in. ponad 1000 zł w gotówce, telefon
      komórkowy, butelki z drogimi alkoholami, plik dokumentów, a nawet torebki, w
      które pakuje się prezenty. To nie wszystko, zarekwirowali nawet stojącego pod
      szpitalem forda focusa, którym lekarz przyjechał do pracy.
      AAAAAAALe upy! Nalezy sie ks
    • Gość: czytelnik Skandal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 16:20
      To skandal. Tu powinny być kary zaostrzone. Gdzie jesteście "przemądrzy"
      Panowie z PIS-u.
      • Gość: Wykidajło Re: Skandal IP: *.one.pl / *.netrix.one.pl 08.03.06, 18:43
        Ta, tak, zaostrzajmy kary a później pojedziemy leczyć się do Londynu czy
        Wiednia (ci, których będzie stać na takie fanaberie..)
        • Gość: ex posel nowak Re: Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:45
          Juz teraz płaczisz tyle co w Londynie. Te 3000 zł to ile to jest funtów?
          • Gość: Wykidajło Re: Skandal IP: *.one.pl / *.netrix.one.pl 08.03.06, 18:58
            Życzę powodzenia w poszukiwaniu miejsca w Londynie, gdzie zrobią średnio
            złożoną operację za 500 funtów.
            • Gość: cogito Re: Skandal IP: *.wew / *.konskie.pl 08.03.06, 20:48
              za tyle to mogą otworzyć brzuch nożem pod mostem na Tamizie:)
              • Gość: ex posel nowak Re: Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:12
                To niech jada do NRD, tam potrzebuja lekarzy. Pozatym tuy jest Polska
    • Gość: ano biedne doktory IP: *.aster.pl 08.03.06, 16:49
      Gdy słyszę o akcjach protestacyjnych lekarzy na Podlasiu i mam świadomosc co
      się dzieje w Końskich w szpitalu i jak ci "biedni lekarze" koniec z końcem wiążą
      to nóż się otwiera w kieszeni!!!
      A gdzie jest Urząd Skarbowy i odpowiednie władze?
      • Gość: ex posel nowak jest jeden prosty sposob na łapówki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:25

... sa nim kary wiezenia... bez zawieszenia. Ot takie lekkie zakłady karne, np
        po koszarch wojskowych. Do tego powinna byc kara pieniezna w wysokosci
        odpowiadajacej conajmniej utzrymaniu delikwenta w takim zakładzie.

Prosze zauwazyc co robi PIS. Tworzy CUA a nie ma ochoty zgodnie z zaleniami NIK
        poprawic ustawy antykorupcyjnej tak aby składajacy oświadczenia majatkowe
        wypełniali je poprawnie i nie powolywali sie na nieczytalnsc wzorum tych
        oswiadczen.
        Niedawno NIK stwioerdziała, ze 56% prokuratorów w naszej apelkacji wypełniło
        oswiadczenia nierzetelnie

Na pocztaek solidne fundamenty, dobra ustawa a nastepnie CBA.
        • Gość: Wykidajło Re: jest jeden prosty sposob na łapówki... IP: *.one.pl / *.netrix.one.pl 08.03.06, 18:38
          Niby tak, tylko że w sytuacji, gdy wysoko kwalifikowany lekarz zarabia połowę
          tego, co początkujący prokurator czy sędzia nie da się nic zrobić. Jest
          naiwnością wiara, że ktoś będzie za 1600 zł miesięcznie wykonywał skomplikowane
          operacje. Zycie nie znosi próżni - całkowita eliminacja korupcji w tym zawodzie
          bez radykalnej zmiany płac spowoduje,że zdolniejsi wyjadą a pozostaną ci w
          wieku przedemerytalnym i nieudacznicy (oraz paru pasjonatów). A poważne
          przypadki będzie się operować w Berlinie czy Wiedniu u naszych niedoszłych
          łapówkarzy tyle że nie za np. 2000 łapówki ale np za 40000 całkie legalnej
          opłaty (z fakturą).
          • Gość: ex posel nowak Re: jest jeden prosty sposob na łapówki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:49
            Tez jestem za naprawa systemu ale to musi sie zaczac od wytepienia korupcji na
            kazdym poziomie i wszedzie.

Mam wrazenie ze kazdemu z tym dobrze. Dyrekto kroji kase na zarzadzaniu
            szpitalem i przymyka oczy na dorabaniue lekarzy. Niedawno Religa pwoiedział z
            trybuny. W 1948 jakis baran powiedział - placic lekarzom niewiele i tak
            zarobia.
            Tak jest lub bylo... z policjantem lekarzem kierowca transbudu itd
    • peryhelium Specjalista od PR nie pomoże..... 08.03.06, 18:35
      Zabawne, kilka tygodni temu Naczelna Izba Lekarska postanowiła na wniosek
      Łódzkich lekarzy, bezwzględnie walczyć z powszechnym wizerunkiem lekarza jako
      pijaka i łapownika. Podjęła w związku z tym odpowiednie kroki. O nie, nie
      myślcie że będzie ograniczać prawo wykonywania zawodu skompromitowanym kolegom,
      w życiu! Będzie zatrudniać firmę z zakresu Public Relation zajmującą się
      kreowaniem medialnego wizerunku. Niestety to nie jest żart. Miesięcznie każdy
      lekarz ma na to płacić 1 pln. A w zamian reklamy, spoty tv, bilbordy....To
      towarzystwo jest zepsute do szpiku, nie określam w ten sposób świadomej ich
      moralności, raczej wszechobecną deprawację, której młodzi lekarze ulegają w
      trakcie kariery zawodowej w państwowych placówkach, będących nierzadko
      prywatnymi folwarkami regionalnych papieży medycyny. Dla niektórych jest to po
      prostu norma, dziwi jedynie, że mimo tak silnej nagonki medialnej i specjalnym
      oddziałom policji (brawa jej za to!) niektórzy wciąż czują się na tyle
      bezkarnie, że wyciągają pieniądze z kieszeni pacjentów....
      Po prostu, nie dawajmy w łapę i z głowy....
      • Gość: liza Bonzowie IP: *.pkp.kielce.msk.pl 08.03.06, 20:54
        Fakt- marnie opłacani.Jednak skoro im tak źle, jakim sposobem powszechnie mają
        się tak dobrze??
        Nie znam osobiście ani jednego lekarza klepiącego biedę, co to ledwo-co wiąże
        koniec z końcem.
        Cóż, mają te swoje za....e pieniądze. Nie idą one jednak w parze , o nie, ze
        szczerą wdzięcznością ludzi. Niejeden gardzi nimi i myśli z odrazą.

Czy to znowu taka satysfakcja, mienić się wysokim wykształceniem (i
        umiejętnościami), jeszcze większym wyobrażeniem o sobie, a na co dzień
        okazywać wobec pacjentów i ich rodzin mentalność chłopka ??!!!...

...

• Gość: zzz Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:03
      i tak by brali to nie prawda że większe zarobki lekarzy zlikwidują branie przez
      nich łapówek.im kto ma więcej tym bardziej chytry.
      • Gość: cogito Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.wew / *.konskie.pl 08.03.06, 20:41
        To najlepiej obniżyć im jescze pensje to pewnie przestaną brać.
        Ale ty głupi(a) jesteś!
    • Gość: oczko Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.dworek.eu.org 08.03.06, 20:11
      Hm mialem analogiczna sytuacje z moja mama myśle że obciąże pana ordynatora
      swoimi zeznaniami nie myslałas o tym?
    • Gość: Ola Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:43
      Wiecie co przecież wszyscy wiedzą,że wszyscy leakrze biorą.Może to ich czegoś
      nauczy i zaczną się bać a szpital w Końskich będzie publiczny a nie prywatnym
      folwarkiem.Co do lekarzy,to ich zarobki jak na Polskę nie są
      najmniejsze,dorabiają jeszcze dyżurami w Pogotowiu i prywatna
      praktyką.Zaślepiła ich mania pieniędzy,nie wstydzą się przed soba i przed
      innymi.Gdzie ich przysięga. Jak patrzę jak taki lekarz obchodzi się z ludzmi
      ubogimi to krew mnie zalewa.Gdyby inni tak wykonywali swoją pracę to nigdzie
      długo by nie popracowali.Czas to zminić albo stworzyć prywatną służbe
      zdrowia,bo tak nasze składki idą na nic,a za leczenie trzeba płacić,bo łaskę
      robią.jak ktoś nie ma pieniędzy to tylko umierać.Głupi ten nasz Kraj.
      • Gość: gość Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:28
        A dzisiejsza Rzeczpospolita donosi o fali emigracji z naszego kraju
        lekarzy specjalistów. Myślę drodzy Państwo, że bardzo szybko zatęsknimy
        za układem ,w którym jeszcze nam się wydaje,że coś nam się należy.
        Nawet Ukraińcy- medycy do nas nie przyjadą, bo już zarabiają lepiej
        od naszych lekarzy. Szpitale - umieralnie, szpitale - ambulatoria - to
        nas czeka bez lekarzy specjalistów. Proponuję! Krytykować biorącego
        łapówkę.... odczepić się od całego środowiska. Ktoś tu napisał ,że
        lekarze mają się dobrze , bo dorobią sobie na pogotowiu, dyżurami...
        czy ten ktoś wie co pisze? A kiedy mają się dokształcać , by nam
        błędnie bebechów nie wyciągać? Uznanie patologii za normę jest
        nieszczęściem, bo wymusza one kolejne ... np. branie łapówek. Sam
        spotykam się z lekarzami , którym nie jest obojetny los nas
        pacjentów. Może mam szczęście, może jestem ślepy... ale jetsem
        pewien,że nie można skazywać całego środowiska na potępienie.
    • Gość: a Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:09
      I podobno dziś sie przyznał,eg TVP3.
    • Gość: lol Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: 217.97.156.* 09.03.06, 18:15
      Prawda jest taka ze powinni zrobic tam porzadna inspekcje,wszystkich
      lekarzy,mieszkam w konskich,i jesli mam wybor to za nic w swiecie nie chcialbym
      tam byc leczony,coz z tego ze wyglad ladny,lecz specjalistow to oni nie maja,i
      biora w lape,jak nie noge obcinaja,to dziecko umarlo przez ich glupote-a
      kobiete wypisali 3 dni wczesniej bo podobno za wczesnie 8.5mc,dziecko mialo
      4200,zadusilo sie,z calej swej opini moge stwierdzic ze na palcach 1 reki
      policzylbym uczciwychy,i naprawde FACHOWCOW,powinni miec szanse nowi lekarze
      ktorzy beda leczyc z powolania
      • Gość: gosia336 Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.03.06, 23:04
        ha ha ha z powolania a z jakiej ty sie choinki urwales poza tym jesli sie nie
        leczyles w tym szpitalu to co ty mozesz powiedziec na temat
        fachowcow.Powtarzasz jakies zaslyszane opinie ,zapierdzielaj 50 kilosow do
        kielc i tam sie lecz
        • zupper nie jest istotą 10.03.06, 06:51
          Nie jest wazne czy szpital jest lubiany. Nie jest ważne czy dobrze leczy i
          cieszy się szacunkiem o co w przypadku tego obiektu trudno w okolicy. Nie jest
          ważne czy wyzdrowiejesz czy umżesz na peryferiach Końskich. Ważne jest by mieć
          ISO i nie miec długów - reszta to rzecz drugoplanowa tak jak uposażenie
          pielęgniarek, rehabilitantów i rehabilitantek oraz obsługi szpitalnej.
          Pamiętajcie ISO najwazniejsze bo z tego są ładne foldery i pieniadze bynajmniej
          nie na podwyżki dla wszystkich !
          • Gość: sousse Re: nie jest istotą IP: *.intermedia.com.pl 10.03.06, 11:21
            Każdy wie jakie jest prawdziwe oblicze służby zdrowia,ale jak przyjdzie podjąć decyzję to będziecie w większości przeciwni prywatyzacji.Ciekawe,że w polskich prywatnych klinikach lekarz z dobrą specjalizacją i dużymi umiejętnościami zarabia od kilku do parudziesięciu tysięcy i ani myśli o emigracji? Jak sobie człowiek policzy ile poszło przez lata ze składek i ile jeszcze musiał dorzucić w kopercie przy leczeniu to zrozumie jakim dobrodziejstwem może być prywatna opieka medyczna.Ciekawe tylko że wielu lekarzy jest przeciw prywatyzowaniu ich szpitali...
            • Gość: oryganion Re: nie jest istotą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:05
              ale to nie są przede wszystkim lekarze - to sa URZEDNICY Państwa ktore bedzie
              nas łupiło - bo to Państwo dba o bogactwo swoich urzędników / ma tez urzedników
              - niewolnikow za 880 brutto./
              lekarze - urzednicy będa przeciwni każdej prywatyzacji - oni sa u siebie!!!!!!!!!!!
              i wszyscy wokoło beda straszyć POTWOREM "wolnego rynku", "niewidzialna reka
              rynku" "rynek nie wszystko załatwi" - albo musimy byc solidarni / to znaczy oni
              solidarni w bogactwie a my w biedzie/ albo kapitalizm z ludzka twarzą itd
              podobne brednie
              Na wolnym rynku każdy zarabia stosownie do swoich mozliwości spełniania życzeń
              konsymentów. Na rynku państwowej redystrybucji każdy zarabia stosownie do
              własnych możliwości / wynikających w służbie zdrowia z hierarchi i
              korporacji/ograbienia innych- producentów towarów i usług.
              W końcu sie musicie zdecydowac - albo kapitaliam i wolny rynek bez przymiotników
              albo socjalizm - dzisiaj nazywany solidaryzmem - zmierzający jak każdy socjalizm
              do etatyzmu i w końcu totalitaryzmu a w jakim już sosie wam to osłodza -
              najlepiej narodowo - anielsko- wzniosłym
              Dlaczego - bo to jest Naród który jak trzeba cos wzniosłego zrobic - np z
              poetami iść na bagnety to będa miliony - jak trzeba normalnie życ i nic
              szczególnie anielskiego nie robic - np pieniądze - to sa kłopoty
              • Gość: maniek opowiadasz głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:31
                to sąm normalni oszuśći
    • Gość: maniek Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:27
      normalny oszust
    • Gość: maniek normalny oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:29
      takich oszustów powinno śię tempić
    • 2asy Re: Utytułowany okulista z Końskich zatrzymany za 16.03.06, 15:38
      Gość portalu: strażnik texasu napisał(a):

> No, coż od kilku lat pacjenci na ten temat mówili i dopiero teraz to zostało
      > przerwne.Lepiej póżno niż w cale.Ale dyrektorek też powinien polecieć bo
      > niewieże że on o niczym niewiedział o czym mówili wszyscy na około.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka