Dodaj do ulubionych

Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w partii ...

IP: *.sebastiana.ceti.pl 26.03.06, 22:15
jak ten koles moze funkcjonowac w powaznej polityce.bohater artykulu to
zakomleksiny furiat wyladowujacy swe emocje na slabszych.mialem
nieprzyjemnosc uczeszczac do tego samego liceum co tenze.agresywny, zadawal
sie z osobnikami o ktorych powowszechnie wiadome bylo ze maja doczynienia ze
swiatem mlodocianej przestepczosci.podpieral sie nimi w rytualach tepenia
kotow i wyzywani sie na mlodszych.pamietam jak dzis, kiedy to niejaki snikers
wpadl do mojej klasy z bejzbolem w szale zlosci. wczesniej odmowilismy
wykonywania pompek.ten karakan nie mial na tyle honoru i dumy zeby
podskakujacego malolata sammemu ustawic tylko wzywal do akcji niejakiego
miska 200 cm i 100 kg.zgroza mnie bierze ze takich zakomleksiencow jest
pelny sejm.
Obserwuj wątek
    • Gość: assek Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.03.06, 22:27
      a kimże jest ten Łecki żebyscie o nim tak ciagle pisali? Czym sie wyróznił???

przestańcie juz bo sie mdło robi.Miernota i frustrat.A młodziencze lata,
      ehhh...
      • Gość: loko Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:35
        CO tu pisaci wrocil tandem Lecki I redaktor jw; A ja naiwny mysilalem ze
        Wyorczej nie podrodze z PiSem
    • Gość: mordechaj7 Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:50
      Mam pytanie do kolegów. Czy ów Konrad zmienił się od czasów liceum im.
      Słowackiego?
    • Gość: mordechaj7 Mam pytanie do kolegów i koleżanek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:52
      Czy ów Konrad zmienił się od czasów liceum im.Słowackiego?

• Gość: ja Re: Mam pytanie do kolegów i koleżanek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:52
        a jaki byl czy też tak mieszał?
    • Gość: Skarzysko Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: 82.139.28.* 26.03.06, 23:20
      A teraz Grzegorek z Okła wykoleguje Miodowicza
      • Gość: Kielczanin Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.dyn.optonline.net 27.03.06, 01:00
        Co tam robi jeszcze pulkownik Miodowicz!
        Ludzie powinniscie szurnac obydwu!
    • Gość: jz Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: 82.139.11.* 27.03.06, 07:59
      Nie sądziłem, że z liceum Słowackiego mogą wychodzić takie tępoty umysłowe i
      półanalfabeci
      • Gość: MOHER Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 09:52
        Pytnie kim jest Lecki? Spadochoniasz Z PiSu te jego akcje stop korupcji tego
        przykladem
    • Gość: murof Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:11
      Ludzie dlaczego nie potraficie dyskutować merytorycznie tylko z
      waszych wypowiedzi leje się tyle jadu, pomowień i chamstwa.Znam sprawę
      blisko. I to nie kto inny a właśnie Pan Łęcki sprowadził Pana M.
      do Kielc i robił mu tutaj kampanię, to właśnie on go w tym mieście
      wypromował.A Panu M. nie podobało się że może być ktoś kto ma
      odmienne zdanie, kto może mieć ciekawsze pomysły sprzyjające PO.
      Czas Pana M. się kończy i najwyższy czas dopuścić młode osoby, takie
      jak Pan Łęcki.A nie popełnia blędów tylko ten co nic nie robi a
      tylko siedzi i narzeka.Pozdrawiam
    • Gość: mycha Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:21
      bardzo współczuje wam ze taka osoba wrócila do was, nie ma honoru odejs niech lepiej zalozy mocherowy beret i zapisze sie do PiSu ale nawet go tam nie chca. współczuje wam ale do roboty i odbijcie pileczke w jego strone
    • Gość: kol Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:34
      konrad opoanuj sie bo zginiez swoja bronia juz dosc narozrabiales i w PO i w Stop Korupcji wez sie za siebie a nie za innych spojz w lustro i sie przejrzyj sobie i zastanow sie co robisz. a p.Miodowicz nie zrobil ci nic zlego tylko twoja chora zazdrosc cie zgubila powinienes mu podziekowac a nie wyzywac. troche kultury jest osoba starsza od Ciebie i szcunek mu sie nalezy. KULTURY TROCHE!!!!!!
    • Gość: XYZ Re: Sąd krajowy PO przywrócił członkostwo w parti IP: *.pu.kielce.pl 27.03.06, 14:26
      PO jak i innymi partiom trzeba postawić pytanie: Co zrobiły dla miasta i
      regionu? Bo jak dotej pory to działalność bardzo miernie wszystkim wychodzi...
      Każdy najwyraźniej dba tylko o własne, prywatne interesy... Czy na tym polityka
      ma polegać?
      • Gość: Wernyhora ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:38
        Czyżby koniec matrixu w kieleckiej PO,stworzonego przez półkownika agenta
        (M)Smitha i jego klony. Łęcki vel Nemo-a nie wieszczyłem jako wyrocznia
        (wernyhora),żeś Wybrańcem jest.Prawda triumfuje- Smith sam nie zawładnie
        Syjonem-jego armia w rozsypce i pjedyńczo lub parami przechodzi na jasną stronę
        mocy. Czas na odsłonę nr.3-Matrix Rewolucje-byle jak już było-czas by było NORMALNIE
        Ps:Trza posprzątać-wiosna ,wiosna -wiosna ach to Ty:-)))
        • Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:42
          Jeeezu! Co ty wziąłeś?:)))
          • Gość: Wernyhora Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:56
            Tytły są w lokalnych dziennikach tak inspirujące, a poza tym to nastrój dobry
            mam , bo się po myśli mojej dziać zaczyna.
            • Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:38
              Twoje uwielbienie dla Leckiego jest mi znane. Powiem Ci nawet, ze Cie rozumiem,
              z wygladu to przeciez fajny chlopak jest.I calkiem milutki:).
              Jako wyborca mam jednak pare pytan:
              1.Czy Lecki nie wywolal konfliktu w swietokrzyskiej PO dokladnie przed wyborami
              parlamentarnymi (pomijam Jarucka:P)?
              2.Czy nie powtorzyl dokladnie tego samego przed wyborami prezydenckimi?
              2.Czy bylo to dobre dla swietokrzyskiego PO? Dla PO w ogole? I dla Tuska?
              Dzialanie ludzi zawsze mozna przewidziec. Ludzie nie lubia konfliktow (chyba ze
              sa to wyborcy Samoobrony; wyborcy Samoobrony nie umieja jednak myslec, czytac i
              pisac, wiec konflikty opisywane w mediach sa im zupelnie obojetne);
              3.Jak Lecki zdobywał głosy w Skarżysku? Czy nie oferował dwóch butelek piwa za
              głos oddany na Grzegorka?
              4.Ilu musi być alkoholików w Skarżysku?
              5.Podziwiam jednak pana posla Grzegorka, ze splaca dlug wdziecznosci. Nie kazdy
              to potrafi.
              Wybacz, Wernyhoro, ale takich prorokow to mam w tzw. glebokim powazaniu. I
              powiem Ci jedno, mnie wojny osobiste nie interesuja. Ja chce kiedys spokojnie
              zyc. A politycy mi to najwyrazniej uniemozliwiaja:).
              Problem polega na tym, ze ludzie madrzy w wiekszosci nie glosuja, bo maja
              wszystkiego dosyc. Glosuja przede wszystkim ci, ktorym wszystko trzeba dac. Bo
              im sie nalezy. Sa to wyborcy SLD, PiSu, Samoobrony i LPR (bo "ojciec dyrektor
              kazali").Dzieki Leckiemu okazalo sie, ze moga to tez byc wyborcy PO, ale za 2
              piwa.
              Reszta glosujacych to hobbysci i prawdziwi optymisci:))). Az zal, ze ich jednak
              malo jest.I trzeba sie do Irlandii zbierac.
              • Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:43
                Wybacz numeracje poszczegolnych punktow. Pytania tam zawarte jednak pozostaja.
                • Gość: karin Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.03.06, 20:50
                  Konrad chlpoie, maly jestes a tak sie trzesa.Kolejna przegrana pana M., tak
                  trzeba wiedziec, kiedy ze sceny zejsc, starosc nie radosc, a Ci sie trzymaja
                  iiiiiiiiiiii tak do usranej smierci.
                  • Gość: Lbr Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: 4.67.40.* 27.03.06, 21:00
                    Kiedy podziekujecie pulkownikowi Miodowiczowi???
                    • Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:06
                      Sorry, ale nie jest to odpowiedz na moje pytania. A ze Konrad jest maly, to
                      wiem. Ale milutki:).I ma piekne oczy.
                      Za co mam dziekowac? Za Jarucka?:P
                      • Gość: metron Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:04
                        To nie są żadne pytania! To fałsz i pomówienia!
                        Rajcuje cię prowokacja, albo zwyczajnie zaczepiasz.
                        A może mam rozumieć, że się czegoś obawiasz?
                        Wybacz, ale związki Jaruckiej z Łęckim to już
                        chyba wyłącznie twój problem!

• Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:25
                          A tobie radze uwazniej czytac.
              • Gość: apolinary Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:13
                bziQ! Widzę, że masz spory problem z łokciem.
                Sporządziłeś kłamliwą wyliczankę i spodziewasz się
                odpowiedzi! To zwykły kubeł pomyj, którymi żywić
                może się ktoś taki jak ty.
                • Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:24
                  To sprobuj udzielic mi odpowiedzi. O tych glosujacych za flaszke bylo swego
                  czasu glosno w Skarzysku. Nawet sztab dzwonil do wyborcow. Pewnie wiec mozna to
                  udowodnic.
                  • Gość: apolinary Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:53
                    A to ciekawe?!? I o co ten sztab pytał?

Widzę, że trudno szukać takich, którzy podzielili
                    by się interesującym ciebie tematem. Jak widzę nie ma
                    o czym pisać.
              • Gość: Wernyhora Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:03
                Ad1)Nie-konflikt wywołał agent Smith i jego klony ,pieważ obawiali się(i
                słusznie )że radny sejmiku Łęcki,wpuszczony na listę do sejmu-odbierze klonom
                głosy. Efekt był taki ,że nie odebrał -klony i tak nie miały poparcia.
                Ad2)Nie-ponieważ wyznaczeni do koordynowania kampani prezydenckiej w kieleckiem
                ludzie zrobili by wygrał Tusk dokładnie NIC-a by jeszcze było łatwiej zrobić
                NIC-półkownik Smith rozwiązał struktury w trzech powiatach-czemu? nie wiem-może
                by matrix umocnic!?

Ad3)Nie-nie było dobre osłabianie struktur w czsie wyborów.Czemu agent Smith to
                zrobił?-nie wiem.Jedyne logiczne co mi przychodzi do głowy to to ,że agent jest
                zawsze agentem i otacza się agentami a kto jest ich mocodawcą?-nie wiem.Skłonny
                już jestem w kntekscie wydarzeń w PO ,szukac głównej centrali smitha w Toruniu.

Ad4)Nie-z całą pewnością Łęcki nie oferował piwa za głosy-jeśli ta plotka ma
                choć ziarno prawdy to proszę to zgłosić do prokuratury ,pniewaz byłoby to
                przestępstwo.

Ad5)W Skarżysku,Kielcach , Busku i Pcimiu nie powinno w ogóle być alkoholików bo
                to to jest dopiero matrix

Ad6)Ja nie podziwiam,ponieważ ta odrobina wdzięczności nam sie należy za czas
                poświęcony na zrobienie profesjonalnej kampani obecnemu posłowi.A czas
                poswięcaliśmy nie bez przyjemności-bo Grzegorek to poprostu fajny gość jest.

Ja też chcę spokojnie żyć.W mądrze rządzonym kraju-dlatego głosuję i angażuję
                się w działalność społeczną bo uważam,że tylko ludzie beznadziejnie głupi nie
                dokonuja wyboru. I jeszcze jedno-byś mądry inaczej,nie głosujący człowieku
                zrozumiał choć troche jakiej zasadzie hołduje nasz dzielny agent Smith.Jest to
                zasada _dziel i rządż-no i podzielił ludzi i jeszcze rządzi - ale chyba już
                niedługo.Bulba
                • Gość: XYZ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: 82.139.28.* 27.03.06, 23:28
                  Ad4. Proces w sprawie kupowania głosów w Skarzysku rozpocznie sie 12 kwietnia.
                  Łecki raczej nie miał z tm wiele wspolnego bo oskarzonym jest własciciel lombardu
                  • Gość: bziQ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 06:36
                    A komu te glosy kupowano?
                    • Gość: kleofas Problemowa Opozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:10
                      Miodowicz sam sobie naważył tego piwa. I dobrze mu tak! Ludzie go ostrzegali w
                      sprawie Łęckiego, ten myslał że sobie podporządkuje małego Snikersa (był mu
                      potrzebny do chamskiego rozgryzania w PO). Nie słuchał dobrych rad, myślał że
                      jest mądry? No to ma za swoje. To juz koniec Miodowicza.
                      A Łęcki vel Snikers? W końcu jego przeszłość go dopadnie. Koledzy, których
                      oczerniał też jest wielu. Natomiast widzę jasną i świetlista przyszóść dla niego
                      w samoobronie - tam mółby swoje talenty realizować przy błogosławieństwie samego
                      Leppera. Konrad, nie myslałeś o Samoobronie???
                      • Gość: berek Re: Problemowa Opozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:55
                        On to piwo warzył czy ważył?:))))
                    • Gość: XYZ Re: ŁĘCKI reaktywacja IP: 82.139.28.* 28.03.06, 18:02
                      na pana wymienionego w punkcie 4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka