Dodaj do ulubionych

Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Firm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:56
No nie wiedzialem, ze pan redaktor statystyki prowadzi.. wirtualnie czy jakos
tam inaczej nie bedac na meczu, nie widzialem tez, zeby ktos inny to robil.
Trzeba bylo napisac, ze mial z 15 co za roznica...
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator niesamowity ten Guma IP: *.chello.pl 05.04.06, 15:22
      A widzicie! Już jakiś czas temu pisałem na tym forum, że Guma jest niesamowity
      i z meczu na mecz powtwierdza to. Jest niczym Ronaldinho polskiej koszykówki :)
      63 punkty, a wiem że stać go na więcej. Powodzenia!
      • Gość: Zawodnicy (PŚ) Re: niesamowity ten Guma IP: 82.139.11.* 05.04.06, 15:28
        Zgadza sie niesamowity ten Guma, i jeszcze na dodatek mówi ze jest w szczytowej formie, a meczy zostało tak mało, mysle ze z Samymi Swoimi tez sporo rzuci, ale z Politechniką aż tak dobrze nie będzie, my sie o to postaramy :)
        Ale wyczyn warty gratulacji.
        pozdrowiam
      • Gość: guma dzięki IP: *.mac.pl / *.mac.pl 05.04.06, 15:28
        ale to wszystko zasługa kolegów z drużyny którzy mi pomagają asystami.
        pozdrawiam.
        • Gość: loocaj Re: dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:44
          Nie zasługa, tak po prostu z lenistwa podajemy. A po co mamy biegać pod kosz,
          jak trafiasz? Jakbys nie trafiał, to co innego...
    • Gość: Krzysiek Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:28
      Gratuluje!!!
      • Gość: bball Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:44
        Tak wogole to jest rekord czy ktos kiedys rzucil wiecej?
        • Gość: guma poprzedni rekord był 51 z meczu z sędziami IP: *.mac.pl / *.mac.pl 05.04.06, 15:50
          • Gość: bball Re: poprzedni rekord był 51 z meczu z sędziami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:31
            Guma liczyles sobie przechwyty?:)
            • Gość: R.F. Re: poprzedni rekord był 51 z meczu z sędziami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:04
              Guma de best nielicho 63 stary to jest cos!serdecznie gratuluje szkoda ze tego
              nie widzialem.Moze z samymi swoimi walniesz 83 bylo by niezle.Powodzenia!!!
              • Gość: guma dzieki dla R.F. za gratulacje IP: *.devs.futuro.pl 05.04.06, 17:12
                no to bedziemy rywalizować do ostatniego meczu
            • Gość: guma Re: poprzedni rekord był 51 z meczu z sędziami IP: *.devs.futuro.pl 05.04.06, 17:10
              nie liczyłem ale było sporo
              • Gość: bball Re: poprzedni rekord był 51 z meczu z sędziami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:27
                Tak wogole to panowie logowac sie na forum bo jest tam kilka spraw, ktore
                powinny interesowac graczy tej ligi o ktorych trzeba pogadac.
    • Gość: fan kalfu Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:20
      mam prośbę o podanie strony internetowej kalfu i tej drugiej umks.Z góry
      dziękuje i pozdrawiam,
      p.s.
      niezły ten guma
      • Gość: johny Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: 81.6.130.* 05.04.06, 18:30
        KALF - www.kalf.internetdsl.pl
        CK Basket - www.ckbasket.yoyo.pl
    • Gość: fan kalfu Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:44
      Dzięki Johny za informacje, w piątek ciekawy mecz AŚ - PŚ kto wygra wydaje mi
      się że politechnika ma lepszy, równiejszy skład. Całą ligę natomiast powiniem
      wygrać CKM ostatnio graja coraz lepiej, zwłaszcza GUma
      • Gość: R.F. Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:25
        No Guma jak bedzies tyle rzucał do końca to bez szans:)))nam został Awans i
        Liovit wiec mi pewnie nie uda sie tutaj duzo wcisnąć!bedzie bardzo ciezko chyba
        ze koledzy pomoga jak u ciebie:)))Wogóle u nas cos ostatnio kiepska atmosferka w
        druzynie nie wiadomo jak to sie zakończy moze trzeba bedzie szukac nowej
        druzyny???pozdrawiam zwłaszcza Gume!!!!!
        • Gość: R.F. Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:27
          Ty masz łatwiej niz ja bo jestes lepszym obrońca i lepiej o wiele rzucasz z
          dystansu .No ja niestety nie mam takich umiejetnosci ale spróbuje powalczyc!pozdro!
        • Gość: guma Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.mac.pl / *.mac.pl 06.04.06, 07:55
          my też nie mamy łatwo, Polibuda wiadomo będzie broniła ostro a i Sami Swoi to
          też niewygodny przeciwnik. pozdrawiam.
    • Gość: EMSI Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:43
      www.ckbasket.yoyo.pl zapraszam amatorów kieleckiego basketu :)
      • Gość: R.F. Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:22
        Tez fakt polibuda to tak ale jak ja wcisnoem 46 Samym swoim to ty im wcisniesz
        z 76:))))Brakuje im troche szczescia tak to spoko graja nie moga cos wygrac!!
        pozdro!
    • Gość: S.M. Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.04.06, 14:21
      Brawo Grzesiek więc plan wykonany bo nudno by było jak R.F. znów został by
      królem strzelców, zastanawiam się ile byś rzucił gdyby był zatrzymywany czas :).
    • Gość: fan kalfu Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.pu.kielce.pl 06.04.06, 18:22
      Guma był świetny nikt go penie nir doścignie,Pozdrowienia ale czytając te
      sielankowe opinie to robi mi się słabo, niech następni rywale Ckmu sie położą i
      guma rzuci 100 pkt, to nie chyba o to chodzi.
      • Gość: Zawodnik Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: 82.139.11.* 06.04.06, 18:33
        o nas sie martw napewno sie nie połozymy grając czy to z CKMem czy Akademia :) ale nie obiecuje ze uda sie zejsc z parkietu z podniesiona głową po tych meczach, tym bardziej ze czeka nas jeszcze mecz z Mafią. a to że bedziemy walczyc udowodnimy juz jutro o 20.30.
        pozdrawiam każdego :) hahaha
        • Gość: bball Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:44
          Moze przedluzajcie rozpoczecie zebym zdarzyl obejrzec jak wroce z korony :D
    • Gość: Zawodnik Akademia vs. Politechnika IP: 82.139.11.* 08.04.06, 10:24
      wynik 61-56 dla akademii (14-21,19-11,12-12,16-12)
      Akademia: Łagan20,Majkowski 9,Szewczyk 3, Strzelec 8, Czarnecki 4,Wesołek 9, Głębicki 6, Oleszek 2
      Politechnika: Dąbrowski 9, Pędzik 4, Spiczonek 6, Wnuk 6, Zawadzak 4,
      Banasik 5, Wyporkiewicz 22.
      • Gość: johny Re: Akademia vs. Politechnika IP: 81.6.130.* 08.04.06, 11:56
        Strzelec to chyba miał być Strzałka który grać nie powinien. Zawodnik zgloście
        walkowera :) i bedzie wygrana. gdyby nie jego punkty wygralibyśćie 3 pkt.
        • Gość: Zawodnik Re: Akademia vs. Politechnika IP: 82.139.11.* 08.04.06, 16:33
          Johny ale napisz mi czemu nie powinien grać?
          On został zgłoszony do jakieś druzyny zawodowej?
          a jesli tak do jakiej?
          Musze wiedzieć jeśli chce zgłosic walkowera
          pozdrowiam
          kapitan PŚ
          • Gość: wiedzący lepiej Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.04.06, 12:09
            Strzałka nie został zgłoszony do żadnej ligi nie zagrał w żadnym ligowym meczu
            trenował tylko z umks w lecie.By nie było problemów poszedł jeszcze do trenera
            Dudzika i spytał się czy grac może.odpowiedz była jasna:tak
        • Gość: Wiedzący lepiej Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.04.06, 12:16
          a Johny jak nie wiesz nie wypowiadaj się proszę.Ciekaw jestem z jakiego komiksu
          sie urwałeś?Może z ulicy sezamkowej?
      • Gość: Wiki Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:14
        Szkoda tego meczu.Politechnika i tak jest lepszym zespołem:).Za duzo nerwow i
        prostych bledow.Jak dobrze pojdzie ogramy AŚ w play-offach...
        • Gość: Zawodnik Re: Akademia vs. Politechnika IP: 82.139.11.* 09.04.06, 15:52
          Żadnego walkowera Politechnika nie będzie zgłaszać, chyba że większość drużyny zdecyduje żeby tak zrobić. Jesli to prawda że trener Dudzik wyraził zgode, to i tak to nie ma znaczenia, bo w regulaminie jest napisane ze nie moze grac i tyle, i nic o tym ze za zgodą druzyny przeciwnej moze. To Akademia musi pilnować zeby nikt u niej grał, żeby nie dostać walkowera. Problem w sumie wynikł nie potrzebnie, bo my (druzyną) rozmawialismy o tym w szatni przed meczem i zdecydowaliśmy ze nie moze grac nikt w przeciwnej drużynie kto jest "zawodowcem" dlatego ja to zgłosiłem sędziemu przed meczem w imieniu całej druzyny. A jutro napisze co ustaliła moja druzyna na treningu.
          pozdrawiam.
          • Gość: wiedzący najlepiej Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.futuro.kielce.msk.pl 09.04.06, 21:02
            To czy Dudzik się zgodził czy nie jest bez znaczenia (przy moim całym szacunku
            dla tego trenera). Regulamin jest jednakowy dla wszystkich i KROPKA. Jeśli ten
            zawodnik nie złamał regulaminu to wogóle nie ma tematu (i nie wiem po co się
            wogóle pytał), a jeśli złamał to walkower bez dwóch zdań.
            P.S. A co niby miał powiedzieć Dudzik - wracaj chłopcze do domu bo się ciebie
            boję - każdy na jego miejscu by się zgodził, a samo takie pytanie już wydaje mi
            się delikatnie nie na miejscu (oczywiście jeśli ten zawodnik złamał regulamin).
            • Gość: wiedzący lepiej Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.04.06, 22:59
              Pytał sie bo chciał byc jak najbardziej wporządku wobec wszystkich.Zapewne nie
              chciał by wynikła taka sprawa na forum przez nioedoinformowanych ludzi.Ja
              osobiście nie widze żadnego problemu by grał ponieważ:a)nie zagrał on w żadnym
              meczu ligowym w tym sezonie,b)definitywnie zrezygnował z gry w UMks,c)chłopak
              chce grać i to jest najważniejsze.Taka jest moja opinia i w pełni rozumiem
              chłopaka.Co ma robic chce chłopak grac a cały czas jakieś problemy robia ludzie
              bez powodu.Bądźcie ludzie normalni.
              • Gość: johny Re: Akademia vs. Politechnika IP: 83.17.36.* 10.04.06, 09:04
                A co on dziecko i mama za niego decydowała że będzie pykał z umks-em, powinien
                mieć to na uwadzę żę może nie będzie mogł grać w Amatorskiej lidze. Wybrał
                zawodową nie załapał się biedny na mecze cóż podjął decyzję. A to że go trener
                nie wpuścił na boisko lub nie dopuścił do meczu to jest mało ważne w tym
                przypadku. I tak myśle żę jednak coś w tym jest że jesteś czy byłeś zgłoszony,
                bo inaczej by go wasz trener nie zdjął przed samym rozpoczęciem meczu i nie
                musiał by po prośbie chodzić. Jak nie był zgłoszony to nie ma co się martwić a
                tu widzę straszną nerwówkę o gościa co pozwala przypuszczać żę cośjest na
                rzeczy. Pozdrawiam wielkiego ptaka z ulicy Sezamkowej :)

• Gość: wiedzący lepiej Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.04.06, 22:33
                  Widze że ta rozmowa nie ma sensu.Nie jest zgłoszony możesz zobaczyć na stronie
                  ckbasket.yoyo kto zgłoszony jest a kto nie.
                  • Gość: bball Re: Akademia vs. Politechnika IP: *.dsl.vf.pl 10.04.06, 23:34
                    Z tego co mi wiadomo to byl w skladzie na poczatku sezonu, nawet jak siedzial
                    na lawie i nie zagral to nie ma prawa uczestnictwa w KALF.
                    • Gość: Zawodnik Mafia vs. Politechnika IP: *.onkol.kielce.pl 12.04.06, 09:02
                      Siemka!
                      Politechnika wygrała z Mafią 77-49:
                      Mafia:
                      Walczyk Michał18(2),Walczyk Paweł23(2),Wdowik Marcin3, Wdowik Łukasz0, Giszko
                      Rafał2, Rosół Bartek0, Konwicki Michał3, Kula Tomasz0
                      Politechnika:Wyporkiewicz Michał16(1), Dąbrowski Wiktor16(2), Pędzik Michał13
                      (1), Banasik Artur13(1), Spiczonek Piotr10, Wnuk Paweł9
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka