23.06.03, 08:18
No właśnie, gdzie jest ta kawa??
Obserwuj wątek
    • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 08:22
      Ja już wstawiłem wodę :-))

A gdzie kubeczki i filiżanki? :-)

Dobrego dnia wszystkim :-))
      • ignatz Re: KAWA!! 23.06.03, 08:22
        u mnie uczastnyj kubas na kofie.
        • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 08:26
          Parzoną czy rozpuszczalną?
          Z mleczkiem?
          Z cukrem?
          Od wyboru do koloru :-))
          • ignatz Re: KAWA!! 23.06.03, 08:28
            rozpuszczalną z mleczkiem i cukrem poproszę. 2 łyżeczki kawy, 3 cukru i pół na
            pół mleko z wodą :-)
            • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 08:30
              Prosze bardzo :-)

Kawa, rozpuszczalna, z mleczkiem i cukrem: 2 łyżeczki kawy, 3 łyżeczki cukru i
              pół kawki i pół mleczka :-))

A ja napiję się kawki z mleczkiem :-))
              • _tequila_ Re: KAWA!! 23.06.03, 08:52
                a ja kefir poprosze... czesc i czołem
              • tiresias Re: KAWA!! 23.06.03, 08:54
                poproszę kawę turek, zbożowa, zdrowa ( z takim turkiem na opakowaniu - ktoś
                pamięta?)
                siadam po turecku
                turcja do unii!
                heja norge, jak mówi taki jeden
                • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 08:56
                  a dla mnie proszę herbatę z mlekiem, dobrze i fachowo zaparzoną;
                  dzień dobry wszystkim :))) dawno Was nie widziałam :)
                  • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 09:06
                    mordy moje kochane :) dzień dobry!
                    rozpuszczalną bez curu i mleka, poproszę
                    • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:09
                      jak tam samopoczucie Pepe? już lepiej czy nadal lepiej nie mówić?
                      • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 09:14
                        no sama widzisz!!! co za ludzie! Dziś miałem w pracy
                        odpoczywać, a tu sru! Nie będzie pitolenia. Będzie
                        ciurowanie. Ja to mam szczęście, jak - kurna - nawigator
                        Titanica ;)
                        • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:17
                          aha ludzie to wilki :)) już starożytni tak mawiali
                          • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:30
                            Gorzej niz Wilki - to Ich troje. Wszyscy.
                            A poza tym Chomo Chomini Chomeini - tak tez mawiali Starozytni.

Czarna raz poprosze i dzien dobry wszystkim.
                            • aniela_ Re: KAWA!! 23.06.03, 09:35
                              mleczko ma byc spienione. dzien taki sobie :)
                              • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:38
                                aniela_ napisała:
                                dzien taki sobie :)

znaczy - mialo to byc stwierdzenie czy najserdeczniejsze zyczenia ?
                                ;o)

--
                                "Zycie jest srednie , ani dobre ani zle ... " nucil szeregowy Leon szorujac
                                plac apelowy swoja szczoteczka do zebow.
                            • _tequila_ Re: KAWA!! 23.06.03, 09:36
                              co za zycie.... nawet popitolic sobie czlowiek nie moze ehhh...

ciury do dziury!!!
                              • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:38
                                aha. Won ciurachu do piachu !
                              • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:39
                                a ja mam dziś próbny (tzw wewnętrzny) egzamin teoretyczny na prawo jazdy :(((
                                • ignatz Re: KAWA!! 23.06.03, 09:41
                                  wewnętrzny czyli sama dla siebie go robisz??
                                  • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:45
                                    nie na kursie mi go robią, bo się teoretyczne zajęcia skończyły;
                                    zaliczenie + wyjeżdżone godziny dają mi prawo do egzaminu państwowego
                                • _tequila_ Re: KAWA!! 23.06.03, 09:42
                                  no to potrzymam Cie za kciuk ;]
                                  • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:45
                                    trzymaj, trzymaj byle mocno :)))
                                  • aniela_ Re: KAWA!! 23.06.03, 09:46
                                    aha najgorsze przed Tobą. prawdziwy, praktyczny egzamin na prawo jazdy. yhyhyh,
                                    nie wiecie skad u mnie brzydki nawyk wymuszania pierwszenstwa?
                                    • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:50
                                      No jak to skad ? Przeciez wiadomo, ze kobiety maja pierszenstwo ;o)
                                      • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 09:52
                                        e tam, prawo jazdy. Czy Wy wiecie co ja wczoraj
                                        widziałem??? ŁOSIA!
                                        ps. zaznaczam, że alkoholu nie używałem od jakiegoś czasu,
                                        a na potwierdzenie moich słów mogę przedstawić świadectwo
                                        2 świadków i jednego psa (przy czym słowa jednego ze
                                        świadków mogą być dla coponiektórych niezrozumiałe)
                                        • Gość: viki2lav Re: KAWA!! IP: 213.255.126.* 23.06.03, 09:53
                                          Baloo ile masz z tym wspolnego! mama nadzieje ze mi sie dobrze wlepi, jak
                                          mandat!
                                          story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=594&ncid=594&e=2&u=/nm/20030620/hl_nm/switzerland_euthanasia_dc
                                          • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:58
                                            Odpowiedz jest prosta : nic. Zeby wejsc "w moj zakres", musza najpierw sporo
                                            odlezec.
                                            • Gość: viki2lav Re: KAWA!! IP: 213.255.126.* 23.06.03, 10:01
                                              pogadamy za pare lat;)
                                              • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:02
                                                Znaczy, ktore z nas ma sie najsamprzod odpowiednio odlezec ?
                                        • Gość: viki2lav Re: KAWA!! IP: 213.255.126.* 23.06.03, 09:54
                                          ha zapomnialabym, dzien dobry!
                                        • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:58
                                          prowadził pojazd silnikowy może?
                                          • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:59
                                            ten łoś oczywiście :)
                                          • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 09:59
                                            I czy byl to "po prostu £os" ?
                                          • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 09:59
                                            kto? Łoś czy Baloo, bo już sam nie wiem, kogo pytasz ;)
                                            • Gość: viki2lav Re: KAWA!! IP: 213.255.126.* 23.06.03, 10:00
                                              bladzacego
                                            • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 10:04
                                              heheh, prawdziwy to był łoś, naturalny, ekologiczny,
                                              niezmotoryzowany. Nie skakał przez płotki, ale na bagnach
                                              lepiej sobie radził niż baron Munchausen. :)
                                              • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:08
                                                Tez sam sie wyciagal ? No, za takie poroze, to latwiej ...
                                                Nie umniejszalbym zaslug barona ;o)
                                                • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 10:10
                                                  nie śmiałbym umiejszać! Ale baron jednak tonął, a ten
                                                  skubaniec nie!
                                                  idę ciurać :(
                                                  • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:12
                                                    może brzytwy się nie chwytał?
                                              • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:09
                                                o? to po jakich to ostępach i moczarach błądziłeś wczoraj?
                                                • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:11
                                                  Szczelam w Kampinos albo w przystanek na Alasce ;o)
                                                • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 10:12
                                                  po pięknych, dzikich i nieprzystępnych terenach Pojezierza
                                                  Drawskiego. Polecam!!!
                                                  • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:13
                                                    poligon też zwiedzałeś przy okazji?
                                                  • ignatz Re: KAWA!! 23.06.03, 10:17
                                                    na obiadku w Drawsku byłeś?
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:19
                                                    chodza sluchy , ze tamtejsza kuchnia nie wplywa dobrze na samopoczucie ;o)
                                                  • maga34 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:21
                                                    wzdęcia moze powodować :))
                                                    i niezamierzone kanonady
                                                  • emusia Re: KAWA!! 23.06.03, 10:41
                                                    na wzdęcia weź manti i juz w porządku móji żołądku
                                                    a ja poprosze irish cofee :-)
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 10:43
                                                    :-)

A co do irish cofee? :-)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:45
                                                    e-e. ajrisz kofi powyzej 18 lat sie serwuje. Koktajl truskawkowy i kawka
                                                    zbozowa dla tej panny.

;o)

--
                                                    Noi oczywiscie : Emusia, a Ty dlaczego nie w szkole ?
                                                  • emusia Re: KAWA!! 23.06.03, 10:46
                                                    ee mówiłeś cos może?
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:48
                                                    aha. no i ?
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 10:49
                                                    Truskawki i kawa zbożowa Inca to także pyszne specjały :-)

Ale czasem odrobina ekstrawagancji nie zaszkodzi :-))
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:54
                                                    aha. Z tym, ze jest to rozpijanie nieletnich. W ramach ekstrawagancji, jesli
                                                    koniecznie ma to byc jakis iryjski produkt, to zamiast ajriszkofi proponuje
                                                    zaserwowac Emuli "Uissesa".

;o)
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 10:56
                                                    Rozpijanie nieletnich to by było seryjne siedzenie do białego ranka :-))

A to tylko na miły początek dnia :-) Dla smaku nowego dnia :-)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:57
                                                    No przeciez sam wiesz, jak jest : zaczyna sie od jednego niewinnego ajrisza
                                                    okolo dziesiatej, a dalej to juz z gorki ;o)
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 10:58
                                                    Ale jak zapraszającym jest nie-nieletni ? :-)
                                                    Górki maja to do sibie, że czasem ida pod górkę :-)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 11:03
                                                    O. Sugerujesz ? Czyzbys nie dostal jeszcze na urodziny oryginalnego prezentu w
                                                    postaci ukradzonej tabliczki z numerem wiadomego tramwaju ?
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 11:06
                                                    Urodziny niedługo, myślę, że oryginalny prezent, taki w postaci tabliczki z
                                                    wiadomego tramwaju da mi wiele radości :-)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 11:08
                                                    Na pewno bedzie to prawdziwa niespodziewajka ;o)
                                                    Najlepszego ...
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 11:10
                                                    Najlepsza to by była taka tabliczka ze ... starego tramwaju :-)
                                                    To byłby oryginał :-)

A drink na początku tygodnia jest wszakże pięknym powitaniem nowego tygodnia :-
                                                    ))
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 11:19
                                                    Z tramwaju zwanego pozadaniem, na ten przyklad. Na pewno ladne tabliczki mial.
                                                  • ka_27 KAWA!! 23.06.03, 11:21
                                                    Na ten przykład z takiego tramwaju, pożądaniem zwanym :-)
                                                    Taki tramwaj ładne tabliczki miewał, byleby tylko za bardzo nie pożądane :-P
                                                  • emusia Re: KAWA!! 23.06.03, 10:53
                                                    nie no, to o koktajlu słyszalam i ewentualnie, aczkolwiek niechętnie wyrażam na
                                                    niego zgodę. ale zdaje mi się mówiłeś cos potem. ale nieważne. nie musimy do
                                                    tego wracac, naprawdę :-)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 10:56
                                                    Emusiu, niech zgadne : ze szkola nie lacza Cie same dobre wspomnienia, he ?
                                                    ;o)
                                                  • emusia Re: KAWA!! 23.06.03, 11:05
                                                    i to jest prosze państwa prawidłowa odpowieedź! pan baloo wygrywa to, czego nie
                                                    wygrał u rigla ;-)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 11:09
                                                    O, Ty emusiu jednak dobre dziecko jestes ;o)
                                                    Ale sza, nie budz demonow przeszlosci, coponiektorym moglo jeszcze nie minac ;o)
                                                  • emusia Re: KAWA!! 23.06.03, 11:12
                                                    dobrze wujku, już będę milczeć na ten temat jak grób (nie lubię tego porównania)
                                                  • baloo1 Re: KAWA!! 23.06.03, 11:17
                                                    Aha, ja tez. Ale zawsze mozna pomilczec, jak cos innego (taki kamien, na
                                                    przyklad - rzadko kiedy sie odzywa).

Albo mozna tez milczaec, jak uczen przy tablicy ;o)
                • Gość: Andy Re: KAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.19, 19:15
                  Tak, na studiach (lata 1967-1972) tylko to się piło, bo była najtańsza, bodajże 1,25zł za opakowanie z Turkiem. Na opakowaniu widniał napis: "Kawa zbożowa TUREK o aromacie czekoladowym bez smaku". Poszukuję teraz tego oryginalnego opakowania. Piło się również herbatę marki ULUNG po 0,90 zł za torebkę - miała smak wędzonych liści z wiśni. Ciekawe, dlaczego nikt nie mówi dzisiaj w jakim komforcie studiowała młodzież za czasów komunistycznych?
                  • mreck Re: KAWA!! 31.12.19, 10:58
                    bar mleczny Słoneczko. Kakao z kożuchem i yayecznica a'la matis, o lekko śledziowym posmaku. jak zieleniało to sprzedawali ją w zależności od stopnia zazielenienia jako omlet ze szczypiorkiem lub szpinak z jajkami.
    • oxycort Re: KAWA!! 23.06.03, 10:53
      Szalom ewrybady!
      Mieliście udany długi szabas może?
      ~~
      ox
      • _tequila_ Re: KAWA!! 23.06.03, 10:56
        ja np mialam udany ale jak na dlugi stanowczo za krotki...

czesc Ox!
        • oxycort Re: KAWA!! 23.06.03, 10:59
          Aha, jak powiedział pewien finansista, lepiej mieć długi, niż krótki.

Cześć Tekilka, co robiłaś Tekilka, przez tekilka dni wolnych?
          ~~
          ox
          • oxycort Re: KAWA!! 23.06.03, 11:03
            Nie musisz odpowiadać...
            Tak tylko pomietoscić w ustach chciałem imię Twe na czczo :)
            ~~
            ox
            • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 11:07
              a czemu Ty, ox, o tej godzinie jeszcze na czczo jesteś?
              jogomajo dla tego pana! Ale już!
              • oxycort Re: KAWA!! 23.06.03, 11:13
                Anienie, nic już dziś nie zjem do wieczora, żeby smaku se nie zepsuć. trak mie
                Tekilka w dziąsła mile mizia. Aż żal myć zęby.

Ale ale, czy opowiadałem wam już może jak to bunz owczy nabywałem drogą kupna w
                bacówce nad Dunajcem białym w szabas, płacąc za niego w Euro zdziwionemu bacy?
                ~~
                ox
                • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 11:15
                  mi nie opowiadałeś! domagam się
                  • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 11:16
                    znaczy, domagam się szczegółów :)
                    • oxycort Re: KAWA!! 23.06.03, 11:26
                      Aha, srebrników deficyt miałem akurat. Toteż resztę uregulowałem ełrami, życząc
                      bacy i owieczkom powodzenia w Unii. Baca poskrobał się po plecach ino, ale
                      wzion i poseł het dalij łoscypki pucyć.
                      ~~
                      ox
            • _tequila_ Re: KAWA!! 23.06.03, 11:08
              nie odpowiem wiec skoro nie musze - lubie nie musiec nic
              • oxycort Re: KAWA!! 23.06.03, 11:17
                Znaczy po cichu liczyłem, że bezinteresownie acz wdzięcznie błyśniesz zębem w
                moim kierunku jednak. :)
                ~~
                ox
                • postrzygacz_pudli Re: KAWA!! 23.06.03, 11:21
                  a serwer jest gupi!! I nie ma zębów, bo mu wszystkie
                  wybiłem! i śmierdzi mu z buzi, bo nie myje zębów, bo ich
                  nie ma. eeee
                  :(
                • _tequila_ Re: KAWA!! 23.06.03, 11:22
                  hyhy policz do dziesieciu a ja w tym czasie naostrze sobie kły bo mi sie
                  stepily nieco przez ten dlugi-krotki week&
                  • tato! Re: KAWA!! 23.06.03, 11:28
                    ... dziesięć!
                    PS> Express w pracy mię się zepsuł. I zachowuje się jak osobowy relacji Otwock -
                    Kutno, i to w dodatku opóźniony. Opóźnienie może ulec zmianie...
    • timit Re: KAWA!! 23.06.03, 11:46
      yhy, duuuuuuza!czarna, prosze!
    • Gość: misio Re: KAWA!!, kawusia? IP: *.brucepower.com 23.06.03, 15:15
      Kawe na lawe poprosze. Mocarna. Z fusamy do pozniejszego powrozenia. Bez cukru.
      Bez zabielajacego organicznego cementu. Z mlekiem od niezbyt szalonej krowy. Z
      zamieszaniem lewoskretnym. Bez zwlok(i)!?
      Dziekuje.
      Gul.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka