Dodaj do ulubionych

Koniec "Agory"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:16
gdanszczanin.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?35390
Obserwuj wątek
    • Gość: Płomyczek Re: Początek Białka IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.04.06, 21:23
      Jedno sie kończy, drugie się zaczyna.
      W Kielcach
    • Gość: NieTak Re: Koniec "Agory" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:43
      Glupoty piszecie. Polityka Rydzyka przyczyni się, że akcje Agory spadną do
      jednej złotówki i wówczas Rydzyk wykupi większość akcjii będziemy mieć
      katolickie czasopismo o zasięgu ogólnopolskim. Niesamowicie przebiegły O.
      Rydzyk był teraz na wyspach hiszpańskich gdzie spotkał się z Urugwajczykiem w
      celu omówienia strategii...
      • Gość: Filip Re: Koniec "Agory" IP: 67.71.87.* 14.04.06, 06:11
        ...nareszcie...Oby.

...dla mnie ten caly biznes Agory to fenomen....mozna go przetlumaczyc na
        fenomen narodu....

Pewnie w narodzie tyle tysiecy glupich osobnikow ile wynosi dzienny naklad
        GW. ...mozna tez doliczyc jeszcze ze dwie osoby z rodziny na egzemplaz.
        ....a wiec daje nam to armie "pozytecznych idiotow" utrzymujacych brukowiec na
        oskarzeniach ktorego wysuwanych pod naszym i RM adresem moga oprzec sie,
        cytujac go, wrogie nam Polakom osrodki prasowe....brawo !

...Czy to nie ciemny narod ?

...a czy ten narod- zwlaszcza jego mlode osobniki, sa w stanie wyobrazic
        sobie grzechu czynionego dzisiaj konsekwencje za dziesiec, dwadziescia lat...

tyle zabieraja srednie w swym czasokresie polityczno spoleczne procesy...

• Gość: Jaga Re: Koniec "Agory" IP: 81.219.132.* 16.04.06, 19:08
          Ciekawe, czy pokona GW ta nowa niemiecka gazeta co ma wyjść w tym tygodniu? W
          założeniu ma to zrobić. Już wymusiła obniżkę cen.
          • Gość: Filip Re: Koniec "Agory" IP: 67.71.87.* 17.04.06, 03:37
            ....w sumie to dobrze...im wiecej glupoty tym lepiej....wszystkie brukowce
            jakie pojawia sie na rynku musza same sie wyeliminowac z niego...to jest
            mozliwe...nie dobrze sie dzieje jesli dziala tylko jeden brukowiec...poniewaz
            taka GW bez konkurencji wyrabia sobie monopol na kreowanie spolecznej
            glupoty...i ja kreuje pod jednym politycznym kontem...jesli ma konkurencje musi
            mobilizowac sie w kreowaniu jeszcze wiekszej glupoty ktora jest motorem
            poczytnosci, konsumbcji,....a i wzajemnego oskarzania sie, wytykania sobie
            wzajemnych bledow....wobec czego nawet w sferach solecznych przytepawych i
            niedojzalej politycznie mlodziezy rodzi sie niechec i zmeczenie glupota, padaja
            w ten sposob pismakow autorytety...z czasem brukowce juz pisza tylko o sobie i
            dla siebie bo nikogo to co pisza nie interesuje...Dotad GW kozystala z
            wyjatkowego przywileju...kreujac siebie na momopoliste, manipulanta informacja,
            dzis ich przybywa....nie widze w tym nic zlego...zal mi tylko tych co w
            wypisywane bzdury wierza...

Wspolczesny czlowiek musi sie odwrocic od masmediow...i jest wielka szansa na
            to problem tkwi jednak w samym czlowieku....w jego szczerej checi zawierzenia
            komus, szykania przyjaznego sobie grona ludzi, zwlaszcza mlody czlowiek
            wychowywany w przyjaznym ludziom domu chcialby komus w koncu uwierzyc.

I ku temu wlasnie czlowiekowi oprocz kosciola musi naprzeciw wyjsc wspolczesny
            system oswiaty, przygotowujac go do krytycznego, podejzliwego stosunku do
            mediow....
            • Gość: Nie Tak Re: Koniec "Agory" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:22
              Jak uwielbiasz czytać brukowce, to nie zaglądaj do Gazety Wyborczej.
              • Gość: jw na wszystkich forach walczysz o prawde ? nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:39
                jw
            • Gość: a Re: Koniec "Agory" IP: *.uni.lodz.pl 19.04.06, 16:38
              Spadaj spadaj
        • cineo Re: Koniec "Agory" 17.04.06, 09:20
          Gość portalu: Filip napisał(a):
          "Pewnie w narodzie tyle tysiecy glupich osobnikow ile wynosi dzienny naklad
          > GW. ...mozna tez doliczyc jeszcze ze dwie osoby z rodziny na egzemplaz.
          > ....a wiec daje nam to armie "pozytecznych idiotow" utrzymujacych brukowiec"

Nie pozwolę by byle szmata obrażała mnie i moich bliskich, co Ty za ścierwo
          jesteś i jakim prawem ferujesz wyroki? Czytam wybiórczą i nie tylko wybiórczą a
          za to co napisałeś to powinieneś ( cytuję) w papę dostać.
          Spie...aj dziadu
          • Gość: Filip Re: Koniec "Agory" IP: 67.71.87.* 17.04.06, 19:10
            ...ty sie lepiej abnegacie nie przyznawaj tu publicznie ze masz rodzine.

...wolnoci byc debilem ale jakie masz prawo do karmienia swej rodziny swym
            karlowatym umyslem ?

...dzieci niesluchajcie tego pompona !
            • Gość: katolik V Re: do Filipa fiuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:28
              Spadaj!!!
              • Gość: Gość Re: do Filipa fiuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:35
                Filipie, swoją głupotą kompromitujesz Polskę, wracaj do kraju, tu znikniesz w
                tłumie.
                • Gość: Filip Re: do fiutow z Agory IP: 67.71.87.* 17.04.06, 22:26
                  ....znaczylo by to .... ze gdy wruce do kraju mam szanse ukryc sie w tlumie
                  sobie podobnych...czyli tych co to w ten sposob jak ja(powyzej) ja
                  kompromituja ....takich w Polsce sa cale zastepy...to pocieszajaca wiadomosc,
                  choc wcale nie jestem tego taki pewien...

....A teraz takie male pytanie.;
                  ....wszak wiadomo nawet takim "fiutom z Agory" ze stope zyciowa spoleczenstwa
                  moze podniesc jedynie ekspansja eksportowa...nie surowcow ale produktu wysokiej
                  jakosci.....
                  Polityka swego czasu przyblizyla ogolne dane eksportowe polskiej zywnosci...i
                  ile to miljardow Polska na tym eksporcie zarabia

czy futy z GW moga mi odpowiedziec co Polska oprocz zywnosci moze eksportowac
                  by przynajmniej w niewielkim procencie zblizyc sie do nadwyzek Importowych....

dlaczego futy takie mie mysla o rzeczach najwazniejszych dla Polski .....?
                  ....a zajmuja sie tylko polityka chociaz dobrze ze wewnetrzna, miedzy
                  Episkopatem a O.T. Rydzykiem bo na temat polityki zagranicznej nie maja
                  pojecia ....wszak cos musza pisac....!

....powiem wiecej ; niech mi fiuty wyjasnia dlaczego w MSZ blokuje polski
                  eksport ....promujac tylko zywnosci...?

...wszak Polska to kraj inzynierow(tysiace , miliony ich).....ludzi
                  bespiecznych ideologicznie...bo zakutych lbow kierowanych przez Polska Akademie
                  Nauk....smiech na sali...co to komunizm zrobil z ludzi....to dokonczyla spolka
                  fiutow z Agory.
                  • Gość: Gość Re: do fiutow z Agory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:52
                    Ale ci sie pieprzy. Dziennikarze nie są od robienia polityki tylko
                    relacjonowania. Eksportem niech sie zajmia twoi idole z PiS-u. ża politykę
                    gospodarcza odpowiada rząd a nie redakcja GW. Coś ci sie pomyliło , co ma do
                    tego PAN? chyba sobie walnąłes, smacznego, ale lepiej nie pisz bo wychodzi
                    bełkot.
                    • Gość: miki Re: do fiutow z Agory IP: 82.139.11.* 17.04.06, 23:57
                      Móżgu Filipa nie da się już uratować , skąd biorą się tacy kretyni ?
                    • Gość: Filip Re: do fiutow z Agory IP: 67.71.87.* 19.04.06, 18:39
                      Ale ci sie pieprzy. Dziennikarze nie są od robienia polityki tylko
                      relacjonowania.
                      _______________________________________________________________________________

....Ach to tak !....toz ja o tym nie wiedzial....dziekuje za wyjasnienie...no
                      teraz to ja jestem swiatly ...jak przyslowiowy kielecki redaktor.Zak z Gazety
                      Wyborczej.

....wlasnie w tym problem ze jednak jakos tak wychodzi tym redaktorzynom ze ich
                      przekazywanym w prasie i wszystkich innych przekaziorach relaciom towarzysza
                      wlasne zaklamane komentarze do pobranego z rzeczywistosci faktu a coraz
                      czesciej nawet klamstwa....

Tak bylo z domniemanym luksusowym samochodem OTRydzyka, ....tak bylo z rzekoma
                      jedo wypowiedzia na JG....to slynne powiedzenie "ZATOPIC PLATFORME"....tak bylo
                      z wypowiedziami JPII na temat RM....a ostatnio nawet spreparowano forme listu
                      BXVI do Episkopatu Polskiego..ilez tego mozna naliczyc....a sama linia
                      GW...dobor tematow....ksztaltowanie obyczajowosci czytelnika, system
                      wartosci,antyklrykalne fobie i histerie, znajomosc problemow spolecznych-
                      zerowa, slowem programowanie wciaz komunistyczne...

...ale ja to znam poniewaz w czasie panujacej komuny sluchalem takiej
                      audycji "Z Kraju Rad"....gdy jeszcze dzis sobie przypomne ten sygnal
                      otwieracjacy ta audycje dostaje skurczu zoladka i odruchow wymiotnych....tam
                      byly same sukcesy, nawet niekidy sie obawialem ze oni tym swoim zawrotnym
                      postepem zmiata z powierzchni ziemi ta ostatnia ostoje demokracji Ameryke....

...strasznie sie balem, ze ludzie radzieccy chleb beda smarowac pasta ze zlota,
                      popijajac zlotymi plynami, chodzic w zlotych ubiorach, jezdzic zlotymi
                      samochodami, mieszkac w zlotych domach, i cali beda ze zlota zlotousci -
                      zlotopolscy....
                      • Gość: Gość Re: do fiutow z Agory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:11
                        Masz prawo nie wierzyc faktom. ja nie wierzę, że ziemia jest okrągła i sie
                        kręci. Jeśli twoim jedynym autorytetem jest Rydzyk, to twoja sprawa. Ja go
                        uważam za kłamcę i oszusta i mam do tego prawo.
                  • Gość: Nie Tak Re: do fiutow z Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:59
                    I pisz po polsku a nie po polskiemu. A po polsku bedzie ci wychodzilo, jezeli
                    we krwi bedziesz mial 0,00 promila.
            • Gość: nieabnegat Re: Koniec "Agory" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:57
              według Kopalińskiego - abnegat to człowiek nie dbający o korzyści, wygody,
              przyjemności, charakteryzuje go powierzchowność; oraz to że jest flejtuchem,
              niechlujem, brudasem zupełnie jak Ty Filipie.
    • Gość: Kielczanin Re: Koniec "Agory" IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 18.04.06, 19:26
      Może mi ktoś wytłumaczy, jakim sposobem Agora z niczego doszła do niebotycznego
      majątku. A po drugie, jak długo jeszcze w Wolnej Polsce Mędrcy Syjonu będą
      instruować Naród co jest dobre, a co złe, co poprawne politycznie,a co nie.
      • Gość: Franek Re: Koniec "Agory" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:32
        Zastanawiam sie skąd bierze sie taka ciemnota. Nestety ma ona dostep do
        internetu. Ten ciemnogród i tak sie skonczy po tym jak zostanie doprowadzony do
        upadku. Gazeta Wyborcza i tak pozostanie.
      • Gość: Filip Re: Koniec "Agory" IP: 67.71.87.* 20.04.06, 20:35
        Może mi ktoś wytłumaczy, jakim sposobem Agora z niczego doszła do niebotycznego
        majątku. A po drugie, jak długo jeszcze w Wolnej Polsce Mędrcy Syjonu będą
        instruować Naród co jest dobre, a co złe, co poprawne politycznie,a co nie.

_______________________________________________________________________________

....tak dlugo jak dlugo my im na to pozwolimy.

Dominacja to element psychologicznych miedzyludzkich relacji..czy nie mieliscie
        takich kolegow i kolerzanek w klasie ktorzy szarogesili sie do
        nieprzytomnosci....zdawalo by sie ze caly swiat sie wokol nich kreci....i to
        trwalo do prwnego momentu....
        Wystarczylo na nich mocniej tupnac i konczyla sie zabawa...od tego momentu
        zachowywali sie normalnie jak wszyscy....pokorni, szanujacy postawy innych...

....dokladnie tak samo jest z Zydami....tak dlugo beda sie rozpychali
        nikczemnie jak dlugo my im na to pozwolimy......

Te ciagle ich kierowane do nas oskarzenia !....zjakim chamstwem z jakim
        tupetem.....bo nie reagujemy masa tak jak oni polaczeni budowa mechanizmow
        wyludzania pieniedzy...Cuz to za osrodki oiniotworcze ?

Nasza panstwowosc jest bardzo SLABA...oni doskonale o tym wiedza....oni ja
        kreuja ....jak przyslowiowy Giertych...

Co widze na wlasnym tu w Toronto podworku; ...po organizacjach panasza sie
        ubeckie garnitury....urodzeni autokraci ktorzy ani jednego dnia nie
        przepracowali uczciwie....zerujacy na tym ciemnym ludku gotowym jeno
        przebaczac...O tak nalerzy wybaczac ale za probe usilowania okazania
        skruchy...oskarzenia siebie samego....i zrezygnowania z dalszej antypolskiej
        kreciej roboty.....

Och ja wiem ze wypowiadam tu dosc utopijne teorie bycia czlowiekiem....tym
        ludziom zerowanie na innych juz tak gleboko weszlo w krew ze oni inaczej nie
        potrafia....jak Kiszczak i Jaruzet do konca zycia bedza twierdzic ze sa
        niewinni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka