Dodaj do ulubionych

Godziny Odjazdów Autobusów PKS

14.04.06, 02:27
Godziny Odjazdów Autobusów PKS z Przystanków:
+ KOŃSKIE Dworzec Autobusowy
www.pksgrojec.pl/rozklad/tpo_konskie_da.html
+ KOŃSKIE Dworzec Autobusowy www.pkskonskie.com.pl/rozklad.htm
+ KOŃSKIE Spółdzielcza
www.pksgrojec.pl/rozklad/tpo_konskie,spoldzielcza_nz.html
+ KOŃSKIE Warszawska
www.pksgrojec.pl/rozklad/tpo_konskie,warszawska_nz.html

www.pksgrojec.pl >>> przewozy@pksgrojec.pl
www.bip.pkskonskie.com.pl >>> s.golacki@pkskonskie.com.pl
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Godziny Odjazdów Autobusów PKS 17.04.06, 14:49
      Czy to jest rozkład po zmianach, czy ten sam tylko przypominasz?
    • ra-barbara Re: Godziny Odjazdów Autobusów PKS 06.05.06, 22:10
      Rozklad nie zupelnie aktualny !!!!Pani w informacji "super-nie grzeczna"Nie
      potrafi odpowiedzieć na dzień dobry,a na dziękuje też nie reaguje ?A autobusy
      jeżdżą jak pospieszne tzn. wyprzedają rozkład jazdy,który nie na wszystkich
      przystankach jest aktualny!Zgroza!Dziś tj 6-maja,wyszłam na autobus relacji
      Końskie-Przedbórz godz.wyjazdu 13/50 w Rudzie Malenieckiej miał wyjazd 14/21,a
      5km.dalej w Wyszynie Fałkowskiej śmignął o godz.14/20{?}.Podniosłam rękę,lecz
      "Pan Kierownik Autobusu "pędzil spokojnie,bo minął przystanek,a ja nie zdażyłam
      dobiec te 80metrów.Więcej busów a PKSy do lamusa!To karygodne by kierowca nie
      patrzył na zegarek i jechał ok.7min.wczesniej,bo ile powinien jechać 5km.w tym
      jeden przystanek po drodze???To nie pierwszy raz taki incydent miał miejsce i
      pewnie nie ostatni!?Panowie kierowcy z Konskich liczyć też nie potrafią ,jeśli
      bilet kosztuje np.3.56 oni biorą 3.60,bez słowa że nie mają wydać!!!OKROPNE!!!
    • celestynow Godziny Odjazdów Prywatnych Autobusów / Mikrobusów 23.06.06, 22:51
      www.busy.info.pl ` www.minibus.prv.pl
    • sibeliuss Re: Godziny Odjazdów Autobusów PKS 09.04.07, 03:00
      Zawsze myślałem, że Końskie mają swój zakład PKS.
    • sibeliuss Re: Godziny Odjazdów Autobusów PKS 15.04.07, 00:38
      Połączenie z Warszawą jest fatalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka