gkf 05.05.06, 10:43 Witam, chcialbym przyjechac do Chęcin razem z dzieciakami na dlugi czerwcowy weekend. Czy mozecie polecic mi jakies miejsce do zanocowania. Co sadzicie o zajezdzie Raj? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miggru Re: Nocleg 25.05.06, 22:38 Prawde mówiąc to w Chęcinach nie ma konkretnego miejsca do noclegu. Niestety baza noclegowa jak wiele innych rzeczy jest zaniedbana. Można się zatrzymać w schronisku młodzieżowym lub w Zajeździe Raj. Musze jednak zareklamować hotel Magnolia w pobliskich Nowinach lub motel. Odpowiedz Link Zgłoś
gkf Re: Nocleg 29.05.06, 12:40 miggru napisał: Musze jednak zareklamować hotel Magnolia w pobliskich Nowinach lub motel. Myslalem o Hotelu Magnolia, ale czy nie jest to za daleko od Checin? Chcialym ograniczyc do minimum poruszanie sie samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
halleluja Re: Nocleg 29.05.06, 09:55 Zwykle nocuję w domu - więc nie wiem:) Może u braci zakonnych: checiny.com/site_pl/turystyka/baza_noclegowa.html A może agroturystyka, skoro Jesteś z dziećmi: checiny.com/site_pl/turystyka/agroturystyka.html Ale nie testowałam. Może ktoś zna te kwatery? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wokulski12 Re: Nocleg 30.05.06, 13:02 Możesz przenocować u Ojców Franciszkanów lub w schronicku PTSM w Internacie w samych Chęcinach. Jeśli chodzi o OO. Franciszkanów to nie wiem jakie są warunki ale w schronisku jest ok i cena jest przystępna - obiekt dopiero co remontowany i mają własną dobrą kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś