Dodaj do ulubionych

Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:29
To bardzo zmyślna redaktorka. Zapodaje szlachetne pomysły. Spodobał mi się
szczególnie ten, w którym słowami:

„Szkoda, że swoją energię wykorzystują na rzucanie butelkami w strażaków, a
zabrakło im jej niedawno, kiedy przez największe ośrodki akademickie przeszła
fala protestów po powołaniu nowego wicepremiera i ministra edukacji. Jeszcze
trochę kredytu zostało, nie zmarnujcie go”,

zachęca, aby studenci zamiast rzucać butelkami w strażaków protestowali
przeciwko panu Romanowi Giertychowi na stanowisku ministra edukacji.

To piękny przykład krzewienia wszelakich cnót przez niedoścignionych
redaktorów z Gazety Wyborczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: babetka Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:38
      moją rodzinę i mnie doświadczyła ciężka choroba - upośledzenie umysłowe

bardzo przepraszam Panią redaktor Kopacz za ten wątek i będzie duża wdzięczność
      po mojej stronie jeśli Pani znajdzie mi dobrego lekarza specjalistę i częsciowo
      pomoże wykupić leki usprawniające prace mózgu

łącze wyrazy szacunku
      babetka
      • Gość: comigonie Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:01
        Babetko,
        Tobie rzeczywiście potrzebna jest pomoc specjalisty. Może jakiś zabieg
        odsysania jadu??? Ćwiczenia usprawniające logiczne myślenie??? Powinnaś
        skorzystać z tych rad. Nie rozumiem tylko dlaczego za leczenie ma zapłacić pani
        Agnieszka. Trzeba umieć sobie radzić z własnymi problemami, a nie mieszać do
        tego dziennikarzy.
        Pozdrawiam i życzę efektów w kuracji.
    • Gość: babetka Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:51
      Jak Pani myśli, jeżeli studenci sporządziliby kukłę przedstawiającą Pana Romana
      Giertycha i kopaliby tę kukłę w krocze i bili po twarzy, a następnie spalili,
      to byłby happening na miarę oczekiwań światłych redaktorów z Gazety Wyborczej?
      • Gość: Ania z NY Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:23
        To byłby piękny happening po amerykańsku.
    • Gość: solaris Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:10
      Radze siegnąć do wydania papierowego gazety, gdzie możesz przeczytać, że
      autorem tego komentarza nie jest Agnieszka Kopacz. Najpierw trzeba sprawdzić a
      dopiero potem wydawać opinie.
      • Gość: aa Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:19
        racja Solaris, to nie pani Kopacz jest autorką cytowanych słów, w tym przypadku
        wypada tylko współczuć babetce, widac papierowe wydanie GW jest dla niej
        nieosiagalne, moze cos jest w tej chorobie, o ktorej pisala kilka postow wyzej
      • Gość: babetka Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:25
        Ani mi się śni sięgać do wydania papierowego. W wydaniu elektronicznym
        podpisana jest Agnieszka Kopacz, a nie inny światły pracownik Gazety Wyborczej.

Dlatego będę chwaliła panią Agnieszkę Kopacz, która chyba nie ma nic przeciwko
        temu, aby studenci kopali kukłę przedstawiającą Pana Romana Giertycha, ministra
        edukacji, w krocze lub walili w twarz.
    • Gość: Polak Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 13.05.06, 15:12
      Po raz kolejny wyszło szydlo z worka, kogo i czyje interesy reprezentuje Gazeta
      Wyborcza. Jeżeli dziennikarz GW wzywa "studentów" do obrzucania V-ce Premiera
      polskiego Rządu butelkami i innymi przemiotami - jest to apel skrajnie
      niebezpieczny i nieodpowiedzialny i powinna się tym z urzędu zająć prokuratura
      i policja. Niestety taką wizję walki z "obcymi ideowo" prezentuje KZ. Oj
      przeholowaliście trochę !!!!! Głupota bez granic !!!! Czy jest to realizacja
      faworyzowanej przez GW planu PO w formie "nieposłuszeństwa społecznego rządowi
      i prezydentowi"?
    • Gość: babetka Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:57
      mam omamy, zwiduje mi się
      widzę powyżej jeden post trzykrotnie
      bardzo prosze specjalistow o pomoc
    • Gość: babetka Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:33
      A jeżeli założymy, że studenci sporządzą kukłę przedstawiającą ministra
      edukacji Pana Romana Giertycha, to czy pani swoją zgrabną stópką wymierzy cios
      w genitalia (oczywiście kukle)?

Tym samym poznałaby pani rozkosz, jakiej doznawała szlachetna twórczyni
      demokratycznej opozycji Luna Brystiger przytrzaskując torturowanym wrogom
      ustroju genitalia szufladą.
      • Gość: Ania z NY Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:41
        Lepsze jest rozciaganie delikwenta na wzor sredniowiecza z bozym
        blogoslawieniem.
      • Gość: 12% Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:42
        przeginasz babetka, lecz sie
        • Gość: babetka Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:47
          W czym przeginam?

Przecież to pod czujnym okiem miłośniczki genitaliów i szuflad, Luny Brystiger,
          stawiał pierwsze kroki w demokratycznej opozycji Pan Adam Michnik.

Nic więc dziwnego, że pracownicy Pana Adama Michnika podrzucają studentom
          świetne pomysły na walkę z kołtuństwem.
          • Gość: Volvo Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:15
            A może autorce chodziło o przeciwdziałanie fali protestów?
          • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:23
            Kiedyś czytałam wspomnienia Urbana:) i wyjaśnienia, czemu w latach 80 było
            sporo koncertów. I dlaczego władza nie pozwalała na organizowanie studniówek,
            natomiast różne koncerty były bardzo mile widziane. Każdy obawia się młodzieży.
            Bo tylko młodzież stać na działania spontaniczne. I tylko młodzi ludzie mogą
            być prawdziwymi buntownikami. Takimi z przekonania (a nie z przekonania, że się
            to będzie opłacać). Teraz jednak młodzież szybciej dojrzewa... Może dlatego
            premier Marcinkiewicz tak bardzo się cieszy, że wykształceni, młodzi ludzie
            moga być robotnikami na Zachodzie;). Tylko kto polskie berety utrzyma?
            • Gość: babetka Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:01
              Chciałam Ci przypomnieć miła Berto, że to światła i tolerancyjna czołówka
              bolszewików skupionych przede wszystkim w SLD, UP, UW (PD), PO itp. chciała i
              chce wysyłać Polaków z wyższym wykształceniem do UE.
              To przecież ci bolszewicy, jako jeden z głównych argumentów wysuwali to, że
              otworzą się rynki pracy.
              Pan Marcinkiewicz, jako człowiek lewicy, wiele od bolszewików typu pomazaniec
              Boży Olo Komsomolec Kwaśniewski, Bronek Geremek, Balcerowicz, Tusk itd., w tym
              względzie nie odbiega.

Ty, jak widzę, miła Berto, że nie odbiegasz wiele od bolszewików. Z braku
              jakichkolwiek argumentów dobrze jest wspomnieć o berecie. Nieprawdaż? :)
              • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:42
                Babetko, jak wiesz, ja w berecie nie chodzę, bo mi nie do twarzy:).Jeszcze;).
                Po ostatnich wydarzeniach wiem jedno: nie ma dobrej partii. Można tylko
                głosować na właściwych ludzi. I wymagać. Ja zawsze bałam się głupiegon(!)
                otwarcia obcych rynków pracy. Bo nie rozumiem, dlaczego my (biedny naród)
                płacimy za kształcenie, a potem ktoś inny z tego korzysta (Irlandia, Anglia,
                Stany). Nie pojmuję też, jak można się cieszyć (yes, yes, yes), że jeszcze w
                Hiszpanii można będzie legalnie pracować. Już 60% absolwentów studiów wyższych
                chce wyjechać z Polski. A 37% się zastanawia.
                Naprawdę trzeba zacząć myśleć. Są bowiem dwa wyjścia. Albo wszyscy wyjedziemy.
                Albo berety będą żyły samą wiarą.
                • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:47
                  A o beretach lubię pisać:). Bo jest to naprawdę dżezi:).
                  • Gość: babetka Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:58
                    Gość portalu: berta napisał(a):

> A o beretach lubię pisać:). Bo jest to naprawdę dżezi:).

Oczywiście masz rację, że berety to bardzo wdzięczny temat. Bo to moherowe
                    berety są wszystkiemu winne.
                    Bo jak może być winny np. Donald Tusk lub jego najblizszy przyjaciel,
                    przestępca, za którego Donald Tusk ręczył całym sercem, a który m.in. okradł
                    kielecką Poligrafię na kilka milionów PLN?
                    • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:36
                      Nic nie wiem. Może przybliżysz mi ten sercowy temat ?
                      • Gość: babetka Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:45
                        Bliski przyjaciel Dodzia Tuska miał wydawnictwo, które zlecało usługi
                        kieleckiej Poligrafii. Oczywiście przyjacielowi Dodzia Tuska nie powstał w
                        głowie pomysł, aby za usługi płacić. Jest to właściwe dla zwykłych szmat. Tylko
                        takiej szmacie trudno jest udowodnić, że jest prostym złodziejem, bo trzeba
                        udowodnić, że szmata miała zamiar nie płacić.
                        Ale ten sam przyjaciel Dodzia Tuska miał także inne kłopoty z prawem i
                        wylądował w ciupie. Wtedy Dodzio poreczył za niewinność przyjaciela. Niestety
                        okazało się, że przyjaciel Dodzia jest prostym przestępcą.
                        I nie był to jedyny przypadek przestęcy wśród przyjaciół Dodzia.
                        • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:56
                          Tego wątku nie znam. Całkiem mnie zniechęcisz;).
                          • Gość: babetka Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:07
                            Nie wiem, czy zauważyłaś, ale Państwo Redaktorzy z Gazety Wyborczej znacznie
                            ograniczyli liczbę motywów w tym wątku. To dość dziwne, bo nie były sprzeczne z
                            prawem i do tego w sobotę :)))

Może wzmianki o bolszewickich rodowodach "demokratów" były niestosowne? :)))
                            • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:19
                              To na pewno wina PiSu;P.
                              • Gość: babetka Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:21
                                Z pewnością PiS i LPR opanowały kielecką GW :)
                                • Gość: berta Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:33
                                  :D
                  • Gość: babetka Widzisz miła Berto:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:35
                    Jeszcze kilka lat temu „autorytet” Tadzik Mazowiecki tak pięknie opowiadał,
                    jaka to dla młodych otwiera się szansa na pracę w UE, a dzisiaj mówi tak:

„Nie trzeba z Polski uciekać. Można wyjeżdżać, żeby zdobyć kwalifikacje i
                    wracać, ale ucieczka nie jest wyjściem w obecnej sytuacji. Konieczna jest
                    twarda walka o to, aby obronić fundamenty demokracji w Polsce”.

I czy Pani Agnieszka Kopacz nie dobrze doradza studentom, aby zamiast rzucać
                    butelkami w strażaków wzięli się za protesty przeciwko Panu Romanowi
                    Giertychowi?

Czy nie uważasz, że każdego, kto zagraża fundamentom demokracji, należy skopać
                    po jajach?
                    • Gość: berta Re: Widzisz miła Berto:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:44
                      Oj, Babetek, Babetek:))). Zadałam chyba konkretne pytanie? A Ty znowu
                      prowokujesz:).
    • Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: babetka Kolo, czy tam inny Gościu, Kamilu, czy Alfo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:38
      Tak ładnie to nauczyli Cię chyba pisać na tych wieczorowych kursach marksizmu i
      leninizmu, na które z takim zapałem uczęszczałeś :)
    • Gość: babetka Kamilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:32
      czy tego też nauczyli cię na wieczorowych kursach marksizmu i leninizmu? :)

Coś dzisiaj wcześnie zacząłeś zalewać ryja. Czyżby Włodek Stępień, który w dniu
      01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem, nie był dla ciebie
      miły?
    • Gość: sibi Żałosna babetko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:27
      Jakże żałosna jesteś babetko ... Aż żal czytać te twoje poPiSowe wynurzenia...
      Zajmij się czymś pożytecznym, o ile coś takiego potrafisz robić.
    • Gość: florek Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:19
      O ile sie nie myle to kilka postow z tego watku zostalo wycietych.

A mnie sie podobaly.
      • Gość: babetka Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:22
        Gość portalu: florek napisał(a):

> O ile sie nie myle to kilka postow z tego watku zostalo wycietych.
        >
        > A mnie sie podobaly.

Mnie także się tak wydaje i mnie także się podobały :)))
        • Gość: doktor Buggs Żałość, złość, zawiść = Babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:56
          Babetko! Dziwię się, że te Twoje żałosne polityczne wynurzenia wpisujesz w
          wątku dotyczącym pani Agnieszki Kopacz! Jednak przestaję się dziwić pewnie
          genitalia wiceministra, o których ciągle piszesz przesłoniły Ci klarowne
          myślenie. Wyjdź na spacer, odetchnij powietrzem to nie boli, po postach widać,
          że cały dzień siedzisz przed komputerem, żal mi Ciebie!! Zdrowia życzę i
          zgadzam sie z tymi ludźmi, którzy życzyli Ci go wcześniej!!!
    • Gość: doktor Buggs Re: Żałość, złość, zawiść = Babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:23
      Gdybyś sięgnęła do papierowego wydania GW wiedziałabyś, że wypowiedź na
      podstawie, której zbudowałaś cały wątek nie jest autorstwa red. Kopacz.
      Najpierw trzeba sprawdzić, a później pisać!!Wierszyki na poziomie magla, daruj
      sobie karierę poetki!!Jeśli chodzi o analizę Twojego stanu zdrowia służę
      pomocą. Pozdrawiam, dobranoc. Wyśpij się, może przejdą Ci genitalne myśli!!
    • Gość: Kolega !!! Zostawcie przemiłą Agnieszkę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:24
      Agnieszka jest bardzo miłą osobą. Już jako mała dziewczynka przeprowadzała
      starsze panię przez pasy. Kiedyś uciekły mi z mojego akwarium wszystkie
      patyczaki. Ona potrafiła mnie pocieszyć w tych trudnych chwilach. Pamietam jak
      jechaliśmy autobusem i pękła opona przestraszyliśmy się bardzo, lecz ona
      dzielnie stawiła czoła i temu wyzwaniu. Wyjęła lewarek i pokazała, że
      najważniejsza jest zimna krew. Tak sie dzieje również w Gazecie Wyborczej gdzie
      w odpowiednicch momentach życia redakcyjnego współdziała z kolektywem
      doświadczonych dziennikarzy.

Serdecznie pozdrawiam Agnieszkę i życzę jej ciepła prasowego. Niech czytelnicy
      wzniosą ją w swoich postach ponad przeciętność i niech wystawią jej pomnik
      trwalszy niźli ze spiżu z pomocą internetowych łączy i odrobiny intelektualnego
      błysku.
      • Gość: Kolega Drugi Re: !!! Zostawcie przemiłą Agnieszkę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:53
        Zgadzam się z kolegą, choć nie byłem świadkiem żadnego z opisywanych wyżej
        wydarzeń doskonale znam Agnieszkę. Od dzieciństwa przejawiała zainteresowanie
        krzywdą bliźnich i zawsze wyciągała do nich pomocną dłoń. Kiedy w gorszych
        czasach sprzedawałem truskawki kupiła ode mnie 12 łubianek! Innym razem pomogła
        naprawić odbiornik radiowy, żebym mogł wysłuchac ulubionej audycji. Nigdy nie
        traktuje nikogo z góry. Kiedyś jechaliśmy razem pociągiem i miała wykupiony
        cały bilet, mimo iż mogła skorzystać ze zniżki, kiedy pan konduktor zaproponwał
        zwrot nadpłaconej sumy, odmówiła. Agnieszka to samo dobro, dziwią mnie zjadliwe
        komentarze na jej temat, zresztą zupełnie nieuzasadnione !!!
        Gazeta Wyborcza powinna oszlifować diament jakim jest Agnieszka, bo takie
        rzadko zdarzają się w naszym mieście. Powierzenie jej tak hitowego tematu zdaje
        się potwierdzać opinię Kolegi o internetowym pomniku rodem z poezji Horacego.
        Pozdrawiam Agnieszko, bardzo gorąco i życzę dalszych sukcesów!
    • Gość: Nie Tak Re: Pani Agnieszko Kopacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 02:08
      niech szewc robi tylko buty,
      krawiec szyje ubrania,
      a babetka pisze brednie,
      bo Bóg ich po to stworzył.
    • Gość: fann Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 07:27
      niestety ta pani nie traktóje wszystkich jednakowo Ona jest ZEREM mało ambitna
      i pisze niesprawdzone infa miesza z błotem niewinnych ludzi ,DNO TO MALO
      • Gość: Kolo Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 08:16
        Ten zidiociały babetka pisze sam do siebie pod róznymi nickami stwarzając
        pozory dyskusji. Lecz się popaprańcu.
        • Gość: sd Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:33
          babetka to facet??????????????
    • Gość: kret Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.blcbank.com / 194.126.1.* 14.05.06, 13:50
      Szczucie mlodych na Giertycha to jest robota Michnika.
    • Gość: sibi Żałosna babetka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:23
      Babetko droga - cóż za infantylizm ... Zapodaje - a cóż to za słowo, jakiś
      uliczny slang. Tu powinni wypowiadać się ludzie na poziomie!
      • Gość: kos Re: Żałosna babetka ... IP: *.cristalsoft.ro / 80.97.151.* 14.05.06, 15:35
        Naprawde jestes zalosna. Sobie samej tak ublizac zeby tylko byla o tobie mowa.
    • Gość: fido Re: Gazecie Wyborczej gratuluję Agnieszki Kopacz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 22:24
      Ta wypowiedz jest jak najbardziej na plus. Zgadzam sie w 100%!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka