02.03.07, 11:12
Czegoś kobieto nie łapiesz, nikt mi nie zabroni wklejać artykułów pod którymi
jest podany link do źródła z którego pobieram informacje. Masz oczekiwania, że
będę pisał z pamięci nowe ceny opłat wodociągowych, albo wymienię wszystkie
dziurawe ulice w Stargardzie? To z Tobą chyba coś jest nie do końca w porządku.
Obserwuj wątek
    • inka117 Re: Inka117 02.03.07, 12:01
      Sibel...oceniłam Ciebie chyba za wysoko.Nie musisz się irytować,bo nie widzę
      problemu,ale Forum to nie "prasówka".Pisz!Tylko kogo interesuje,że bilety
      podrożeją lub opłata za ścieki znów będzie wyższa.Myślisz "panie mądralo",że
      ucieszysz takimi rewelacjami "Forumowiczów".Tu - na postach ma być relaks,bo
      Twoje rewelacje o podwyżkach,wypadkach itp.podaje PANORAMA,TELEEXPRES,WIADOMOŚCI
      oraz prasa się rozpisuje do woli.A ze mną wszystko jest oky!Wracaj szybko do
      zdrowia.Pozdrawiam i oczekuję rewelacji.
      • kaarinka Re: Inka117 02.03.07, 12:08
        Inko, z całym szacunkiem dla Ciebie, uważam, że nie można pisać tylko o
        miłości, choć nie zaprzeczam, miłość jest piękna, pod warunkiem oczywiście, że
        jest szczęśliwa. Tematy Walentynek czy pierwszych miłości, nie mogą być, według
        mnie, jedynymi tutaj. Mogą być natomiast świetnym uzupełnieniem tego forum W
        telexpresie czy widomościach mało mówi się o Stargardzie, a juz na pewno nie o
        cenach tutaj, o bezrobociu i innych problemach, a to dla mnie, jako mieszkanki
        Stargardu tez jest ważne, bo to jest życie, a życie to nie tylko miłość...
        • inka117 Re: Inka117 02.03.07, 12:28
          Karinko - to jest FORUM i być może,że o Stargardzie mało słychać,ale czy to
          ważne jaka jest cena biletu autobusowego?Na pewno pod względem atrakcyjności
          Stargard jest pięknym miastem.Karinko - jeżeli chodzi o miłość to warto na ten
          temat czytać i pisać i mówić,a także kochać i być kochaną.Jestem szczęśliwa i
          dlatego poruszam takie tematy.W swoim życiu widziałam ludzi szczęśliwych oraz
          tych niekoniecznie.Być może,że wprowadzony nowy temat na Forum będzie
          lepszy.Swoją drogą to smutno jest w Twoim mieście.Pozdrawiam
          • kaarinka Re: Inka117 02.03.07, 12:35
            Inko, ponieważ jest to forum właśnie o Stargardzie, uważam, że ważne są
            wszystkie tematy z tym miastem związane, ceny biletów też. (wiem, że dla Ciebie
            nudne, bo bezpośrednio Ciebie to nie dotyczy). Tematu miłości nie neguję
            absolutnie. Wiem doskonale, że jeśli człowiek ma rodzinę i jest szczęśliwie
            zakochany, to chce się życ!
            A to, że w moim mieście jest smutno, wiem doskonale i sama o tym pisałam.
            ?A tak na marginesie, ciekawa jestem, jak wygląda życie w Twojej miejscowości.
            Może zdradzisz, gdzie Ty dokładnie mieszkasz. Może jakieś namiary na Wasze
            forum...?
            • inka117 Re: Inka117 02.03.07, 13:12
              Zabawiłaś się w tropiciela to wiesz gdzie mieszkam,ale o moim mieście napiszę
              innym razem.Zapewniam jest o czym i nie będziesz się nudziła czytając.Napisz na
              adres:inka117@gazeta.pl gdybyś chciała.Pozdrawiam.
              • inka117 Re: Inka117 12.03.07, 08:39
                Mam nadzieję,że jestem odbierana pozytywnie przez moich adwersarzy,przecież w
                większości poruszanych na Forum tematów mamy podobną opinię.I jeszcze
                zapewniam,że nie jestem szorstka w obyciu wszak pracuję od x lat z ludźmi i
                cieszę się u Nich wielką sympatią oraz w miejscu zamieszkania także.Pozdrowionka
        • sibeliuss Re: Inka117 02.03.07, 12:36
          Na forum miejskim powinno się pisać przede wszystkim o mieście.
          Tematy okołomaryniowe mogą być tylko miłym dodatkiem. Adminuję dwa bardzo duże
          fora miejskie i jakos tam nikt nie narzeka na wklejane informacje o tym co się
          dzieje w mieście. Nie każdy ogląda TV, nie każdy czyta papierową prasę. Dzięki
          inicjatywie jednego z tych forów w pewnym mieście ujawniono skandal związany z
          działaniami burmistrza i jego szykanami wobec innych kandydatów.
          • inka117 Re: Inka117 02.03.07, 12:53
            Sibel...czy udało się pozytywnego zrobić dla społeczeństwa?Nie słyszałam,żeby
            aferzysta wyszedł za przeproszeniem "w gaciach".Pisz i trop afery - tacy ludzie
            też są potrzebni w każdym mieście i wiosce.Może i Ty masz rację,żeby nie
            poruszać tematów o miłości,przyjaźni,wspomnieniach itp. - wszak to temat
            niekoniecznie na czasie i taki jakiś.Zapewniam,że będę pisała-mam
            tzw."lekkie"pióro.Z uwagą będę analizowała Twoje wypowiedzi.Życzę udanego
            weekendu i pozdrawiam.
            • sibeliuss Re: Inka117 12.03.07, 22:52
              Przeczytałem Twój wpis i się uśmiałem jak norka.
              Nie zamierzam nikogo tropić :)
            • pia.ed Re: Inka117 13.03.07, 00:12
              Na stargardzkim forum jest miejsce na wszystko!
              Pisz o milosci, a sibeliuss bedzie wklejal artykuly.
              • inka117 Re: Inka117 13.03.07, 09:15
                Nie myślałam,że jesteś uszczypliwa ale podoba mi się ten akcent.No tak ja mam
                pisać o miłości,a Sibeliuss-wklejanki oraz Ty opiszesz wszystkie Swoje podróże
                po kraju.Odpowiadam:wklejanki są na czasie i podobają mi się niektóre tematy
                regionalne.O miłości nie będę pisać,ponieważ jest tematem "archiwalnym"i
                wyśmiewanym ,ale Twoje cenne spostrzeżenia z podróży wezmę pod uwagę.Ja też
                wiele podróżuję,ale głównie są to wyjazdy zorganizowane w zakresie
                fotografowania w plenerze.Pozdrowionka.
                • kaarinka Re: Inka117 13.03.07, 14:46
                  Droga inko, czy Ty naprawdę uważasz, że pia jest uszczypliwa, bo mnie się
                  wydaje, że nic z uszczypliwości nie zauważyłam, a tylko świetne rozwiązanie, by
                  wilk był syty i owca cała.
                  A temat miłości, według mnie, nigdy nie będzie archiwalny:) Pozdrawiam:)
                  • inka117 Re: Inka117 13.03.07, 15:08
                    Jestem już odrobinkę znużona ustawicznymi pouczeniami - nawet nie można wyrazić
                    "głośno" własnego zdania na jakikolwiek temat.Karinko powiem oględnie: raz
                    "trzymasz" stronę Sibeliussa a innym razem pia.ed.- ciekawi mnie co Ty
                    zrobiłaś,żeby było na forum interesujaco? Raczej nic wielkiego.Daj
                    żyć.Pozdrowionka i już nie będę uczestniczyła - daję Ci szansę,abyś się wykazała
                    i zainteresowała Nas-Forumowiczów czymś niezwykłym.I bez obrazy!
                    • kaarinka Re: Inka117 13.03.07, 22:14
                      Inko, nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Nie miałam zamiaru Ciebie pouczać. Nie
                      rozumiem tylko, dlaczego każdy komentarz odbierasz jako atak skierowany
                      przeciwko Tobie. Według mnie bardzo nieobiektywnie oceniasz wypowiedzi innych.
                      Post napisany przez pia.ed wydał mi się neutralny, a Ty odebrałaś go jako
                      uszczypliwy. To mnie zdziwiło, dlatego skomentowałam, bo wolno mi to robić, tak
                      samo, jak Tobie. Pozwól, że to ja nie będę się tu udzielać, bo nie mam ochoty
                      brać udziału w czymś, co kręci się wokół Ciebie.

I jeszcze jedno -nie trzymam niczyjej strony, bo niby dlaczego miałabym to
                      robić...? Takie stwierdzenie jest nieco dziecinne. Nie znam ani sibeliussa ani
                      pia.ed. Skoro przytaknęłam ich wypowiedziom,to widocznie mi odpowiadały, i sama
                      pewnie wypowiedziałabym się podobnie. I nie obraziłam się, po prostu nie mam
                      już ochoty na tę dyskusję.
                      • sibeliuss Re: Inka117 13.03.07, 22:47
                        Przeczytałem, że mnie poparłaś i poprawiłem się na krześle :)
                        Ekran też przetarłem :)
                      • inka117 Re: Inka117 14.03.07, 07:59
                        Ja jednak zapraszam do Forum,ponieważ wkrótce mnie nie będzie -raczej na
                        dłużej.Pozdrawiam i zapewniam Ciebie,że warto mieć własne zdanie-tak ja TY.
                      • inka117 Re: Do Karinki.... 14.03.07, 08:26
                        Uśmiechnij się i pisz o wszystkim,ponieważ po to jest Forum.Jeżeli nie pokażesz
                        się na Forum to będzie mnie Ciebie brakowało i zapewniam nie tylko
                        mnie.Pozdrowionka wiosenne - "bo kto się czubi to się lubi"
                • sibeliuss Re: Inka117 13.03.07, 22:48
                  inka117 napisała:

> O miłości nie będę pisać,

A szkoda, moglibyśmy się dowiedzieć jak kocha się w Tychach :)
                  • pia.ed Re: Do Inka117 14.03.07, 00:56
                    Faktycznie to niezbyt rozumiem, dlaczego mam opisywac moje podroze
                    po kraju? Co to ma wspolnego ze Stargardem?
                    Nie jestem zapalona turystka, a w hostelach zatrzymuje sie z koniecznosci.
                    Wspomnialam o noclegach, bo "tami 46" pisala o swojej pasji do Warszawy.
                    Nie interesuje mnie nic innego jak tylko Stargard, i dlatego wchodze
                    na to forum.
                    Chwilowo dyskutuje o Berlinie, ale wcale nie mialam takiego zamiaru, tylko
                    przypadkiem nasunal sie ten temat, i tak sie zaczelo ...
                    • sibeliuss Re: Do Inka117 14.03.07, 01:00
                      Podoba Ci się nowy nagłówek forum?
                      • inka117 Re: Do Sibelliussa.... 14.03.07, 08:11
                        Bardzo mi się podoba nagłówek - zauważyłam.Nie wiem jak kochają w Tychach,ale
                        chyba bardzo mocno - wszak od zawsze było miastem młodych i na ulicach widać
                        wiele młodych kobiet-mamusiek ze swoimi pociechami oraz zauważalna jest również
                        na ulicach młodzież "dojrzała".Cóż więcej powiedzieć - młode miasto to i młodzi
                        ludzie i napewno kochają,ponieważ mają uśmiechnięte buzie i na brak zajęcia nie
                        narzekają - bo i bezrobocie jest znikome i miasto przecudne w całej swojej
                        doskonałości.Pozdrowionka wiosenne.
                    • inka117 Re: Do Inka117 14.03.07, 08:21
                      Piszesz to czytam uważnie,ponieważ zawsze podajesz ciekawe informacje,które
                      niekoniecznie można poszukać w informatorze turystycznym i mogą być przydatne
                      nie tylko dla mnie,ale i dla innych Forumowiczów.Wyluzuj - lubię Twoją obecność
                      na Forum i to własnie ja "apelowałam" - pia.ed. wróć.Ja też nie jestem zapaloną
                      turystką,ale podróżuję i w Warszawie jeszcze nie byłam.Pozdrowionka wiosenne.
                      • pia.ed Re: Do Inka117 15.03.07, 02:05
                        Nigdy w zyciu nie bylas w Warszawie???
                        • inka117 Re: Do Inka117 15.03.07, 08:54
                          Wyobraź sobie ,że nie byłam mimo iż blisko mi do stolicy(mieszkam na Śląsku).W
                          09/1998 r. byłam organizatorką wycieczki weekendowej do stolicy i nie
                          uczestniczyłam w niej bo się rozchorowałam.Mam nadzieję,że już niedługo wybiorę
                          się.Wiesz - lubię kiedy jesteś na Forum obecna.Wiosenne pozdrowionka.
    • inka117 Re: Inka117 01.05.07, 16:42
      Pozdrowionka słoneczno-majowe dla Was ode mnie.
      • niewidzialna_l Re: Inka117 02.05.07, 09:56
        W tym watku równiez Cie pozdrawiam i Cała reszte.Przeczytałam cały watek,i mam
        wrazenie ,ze spiraliscie sie bez sesnu ,ale wyszliscie z tego pieknie, obronna
        reka.Fajnie jest sie troche pospierac,
    • inka117 Re: Inka117 10.05.07, 15:13
      Kto sie czubi-to i chyba lubi.Pozdrawiam i cieszy mnie doplyw nowych
      forumowiczow.
      • inka117 Re: Inka117 28.06.07, 15:53
        Pozdrawiam serdecznie i po wakacjach powrócę na forum-przepraszam tych
        forumowiczów,którzy poczuli się odrobinę urazeni,ale ja też mam własny punkt
        widzenia na różne sprawy i nie zamierzam go zmieniać.Krytykę na na moją osobę
        przyjmuję z pokorą.Kochani-życzę wspaniałych wakacji.
        • kaarinka Re: Inka117 28.06.07, 16:06
          U Ciebie to się musi dziać, skoro wrócisz dopiero po wakacjach...:) Ja też
          życzę udanych wakacji:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka