Dodaj do ulubionych

Gdzie najtańszy alkohol?

15.05.06, 20:40
czy w makro czy może w jakimś innym sklepie?Potrzebny na wesele, więc raczej
nie 5 butelek;)
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala Makro Cash and Carry Polska 15.05.06, 20:49
      tak, warto zajrzeć do Makro Cash and Carry Polska

www.makro.pl/ofertamakro.php?hala=kiel
      jak dla mojej skromnej osoby dobry wybór jest na stoiskach w TESCO i REALu
    • Gość: obserrwer Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.05.06, 21:44
      w Domaszowicach na Wikaryjskiej rozlewają!!!! może więc u "producenta "
      najtaniej??Popytacie to wskażą dokładnie.
    • Gość: idiota.kielecki Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:57
      gdzie? a na melinie, na melinie!!!!
    • bmwariat Re: Gdzie najtańszy alkohol? 17.05.06, 13:06
      Stadion X-lecia:)
      • Gość: anna Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 17.05.06, 14:23
        Może u pana Glity w Jędrzejowie
    • Gość: kradnę złom Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:43
      W Lidlu jest po 12,99 za połówkę.
      Poniewiera jak trzeba.............
    • Gość: babetka U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:50
      Najtańszy alkohol jest na wiecach wyborczych SLD.

Np. w dniu 01.09.2005r. Włodzimierz Stępień poił za darmo wyborców alkoholem i
      dzięki temu każdy może z czystym sumieniem nazwać Włodzimierza Stępnia
      przestepcą.
      • Gość: zuzia Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:09
        byłaś piłas i trzeźwości Ci brak do dziś ?
        • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:51
          Cieszę się, że trzeźwości nie brak Włodzimierzowi Stepniowi, który upijając
          wyborców w dniu 01.09.2005r. wprawdzie popełnił przestepstwo ale uzyskał kilka
          głosów zdegenerowanych członków PZPR, ORMO, ZOMO, SB itp. kreatur.
          • Gość: ohlajmordus Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.05.06, 21:08
            Babettko!!! nie zapomnij że stępień schlał drugą świnię ze swojego świńskiego
            klubu !!!i świnię złapali i skamerowali i w TV pokazali!!!!! ale świnia jeździ
            autem do dziś i dalej "chrobota". Więc zapytam policję ??" na hu.... taka
            robota????"
            • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:12
              Chrobot to małe miki. Młodzi z SLD po pijanemu leją w gacie.
              A starsi z Piotrowiczem i Soburą też się nie oszczędzają. Dlatego chyba to
              takie głuptaki, bo im wóda szarą substancję wybieliła.
              • Gość: chłopetta Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.05.06, 11:03
                Alojzy nie pije!!
                • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:06
                  Gość portalu: chłopetta napisał(a):

> Alojzy nie pije!!

A co, rozchorował się?
                • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:08

> Alojzy nie pije!!

A może sobie wszył i zapisał się do AA?
                  • Gość: chłopetta Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.06, 10:00
                    ..za swoje,Babetto! za swoje!!
                    • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:09

> ..za swoje,Babetto! za swoje!!

Oj, właśnie, że nie za swoje. Te kanalie chlaja za moje, Twoje, nasze.
                      Te nieudaczne kreatury posadziły się na stołki i płacą sobie z naszych
                      pieniędzy niezłe pobory. Ale pół biedy jeżeli urządzają ochlaje za własne
                      pobory. Wieksza bieda jeżeli chlają w ramach kosztów (np. reprezentacji)
                      instytucji. A to jest powszechne. Tak więc - nie za swoje, nie za swoje :)
                      • Gość: chłopetta Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.06, 22:56
                        Babetko!! a nie wiem czy wiesz kto jest współwłaścicielem browaru i przyległej
                        firmy Beta Consulting?? No?,jak już to zgadniesz to z mojej strony wyrazy
                        pełnego uznania. Dla ułatwienia zagadeczka: jak z panieńskiego nazywa się żonka
                        Alojzego??????????
                        • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:02
                          Nie wiem. Nie wiem także, jak z panieńska nazywają się połowice czerwonych
                          kanalii.
                    • Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:28
                      A Włodzimierz Stępień popełniając w dniu 01.09.2005r. przestępstwo polegające
                      na tym, że poił wyborców alkoholem, także poił nie za swoje. Pojenie
                      funkcjonariuszy PZPR, MO, ZOMO, ORMO, SB i wszelakiej innej swołoczy
                      sponsorował browar.
                      A tak nawiasem, to ciekawe, czy Włodzimierz Stępień wykazał ten browar w
                      rozliczeniu wyborczym, jako sponsora kampanii. Osobiscie jestem przewkonana, że
                      nie wykazał, co także jest przestępstwem.
    • Gość: picnawode Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.ny325.east.verizon.net 17.05.06, 20:26
      Najtanszy alkohol to bedzie w sklepie z denaturatem, wKielcach napewno takich
      nie brakuje. kobycobypicnawode.
    • Gość: eol Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 14:45
      jasne ze u pani zosi spod siódemki, ponoc kupuje od bezposredniego producenta - niedowidzącego stiepana
      • Gość: bn Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:42
        Nowy Świat 48 za urzędem
    • Gość: kolo Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 21:10
      ja tez polecam Stępienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka