adzi25 15.05.06, 20:40 czy w makro czy może w jakimś innym sklepie?Potrzebny na wesele, więc raczej nie 5 butelek;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.domagala Makro Cash and Carry Polska 15.05.06, 20:49 tak, warto zajrzeć do Makro Cash and Carry Polska www.makro.pl/ofertamakro.php?hala=kiel jak dla mojej skromnej osoby dobry wybór jest na stoiskach w TESCO i REALu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserrwer Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.05.06, 21:44 w Domaszowicach na Wikaryjskiej rozlewają!!!! może więc u "producenta " najtaniej??Popytacie to wskażą dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota.kielecki Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:57 gdzie? a na melinie, na melinie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 17.05.06, 14:23 Może u pana Glity w Jędrzejowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kradnę złom Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:43 W Lidlu jest po 12,99 za połówkę. Poniewiera jak trzeba............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:50 Najtańszy alkohol jest na wiecach wyborczych SLD. Np. w dniu 01.09.2005r. Włodzimierz Stępień poił za darmo wyborców alkoholem i dzięki temu każdy może z czystym sumieniem nazwać Włodzimierza Stępnia przestepcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:09 byłaś piłas i trzeźwości Ci brak do dziś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:51 Cieszę się, że trzeźwości nie brak Włodzimierzowi Stepniowi, który upijając wyborców w dniu 01.09.2005r. wprawdzie popełnił przestepstwo ale uzyskał kilka głosów zdegenerowanych członków PZPR, ORMO, ZOMO, SB itp. kreatur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohlajmordus Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.05.06, 21:08 Babettko!!! nie zapomnij że stępień schlał drugą świnię ze swojego świńskiego klubu !!!i świnię złapali i skamerowali i w TV pokazali!!!!! ale świnia jeździ autem do dziś i dalej "chrobota". Więc zapytam policję ??" na hu.... taka robota????" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:12 Chrobot to małe miki. Młodzi z SLD po pijanemu leją w gacie. A starsi z Piotrowiczem i Soburą też się nie oszczędzają. Dlatego chyba to takie głuptaki, bo im wóda szarą substancję wybieliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopetta Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.05.06, 11:03 Alojzy nie pije!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:06 Gość portalu: chłopetta napisał(a): > Alojzy nie pije!! A co, rozchorował się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:08 Gość portalu: chłopetta napisał(a): > Alojzy nie pije!! A może sobie wszył i zapisał się do AA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopetta Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.06, 10:00 ..za swoje,Babetto! za swoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:09 Gość portalu: chłopetta napisał(a): > ..za swoje,Babetto! za swoje!! Oj, właśnie, że nie za swoje. Te kanalie chlaja za moje, Twoje, nasze. Te nieudaczne kreatury posadziły się na stołki i płacą sobie z naszych pieniędzy niezłe pobory. Ale pół biedy jeżeli urządzają ochlaje za własne pobory. Wieksza bieda jeżeli chlają w ramach kosztów (np. reprezentacji) instytucji. A to jest powszechne. Tak więc - nie za swoje, nie za swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopetta Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.05.06, 22:56 Babetko!! a nie wiem czy wiesz kto jest współwłaścicielem browaru i przyległej firmy Beta Consulting?? No?,jak już to zgadniesz to z mojej strony wyrazy pełnego uznania. Dla ułatwienia zagadeczka: jak z panieńskiego nazywa się żonka Alojzego?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:02 Nie wiem. Nie wiem także, jak z panieńska nazywają się połowice czerwonych kanalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: U Włodzimierza Stępnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:28 A Włodzimierz Stępień popełniając w dniu 01.09.2005r. przestępstwo polegające na tym, że poił wyborców alkoholem, także poił nie za swoje. Pojenie funkcjonariuszy PZPR, MO, ZOMO, ORMO, SB i wszelakiej innej swołoczy sponsorował browar. A tak nawiasem, to ciekawe, czy Włodzimierz Stępień wykazał ten browar w rozliczeniu wyborczym, jako sponsora kampanii. Osobiscie jestem przewkonana, że nie wykazał, co także jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picnawode Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.ny325.east.verizon.net 17.05.06, 20:26 Najtanszy alkohol to bedzie w sklepie z denaturatem, wKielcach napewno takich nie brakuje. kobycobypicnawode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eol Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 14:45 jasne ze u pani zosi spod siódemki, ponoc kupuje od bezposredniego producenta - niedowidzącego stiepana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:42 Nowy Świat 48 za urzędem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Gdzie najtańszy alkohol? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 21:10 ja tez polecam Stępienia. Odpowiedz Link Zgłoś