Dodaj do ulubionych

Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimnazj...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:43
Śniadek jest the best. Ukończyłam w tym roku.Super klimat, fantastyczni
ludzie.Nie pożałujecie. Świetnie przygotowują do matury.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kondzio Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.06.06, 09:29
      No i oczywiscie niektorzy nauczyciele ktorych sie nigdy nie zapomnie ;)
    • Gość: ja Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:54
      ja sie dostalem do sniadka w zeszlym roku:) slyszalem ze szkola jest fajna ale ona jest zajefajna:) jak na szkole oczywiscie;)
    • Gość: PaniJanina Śniadek i Żerom śmierdzą. IP: *.ns.net.pl 21.06.06, 10:26
      Nie wiem jak można iść do tych szkół. W Śniadku sami ludzie którzy chodzą do
      Mefisto w białych koszulkach i pomarańczowych butach i mowia ze tam jest fajnie,
      a w Żeromie same zarozumialce i komputerowe cioty.
      • Gość: absolwent Re: Śniadek i Żerom śmierdzą. IP: 80.51.245.* 21.06.06, 10:38
        ja kończyłem śniadka jakiś 9 lat temu. Klimat ok, warunki lokalowe do d..,
        nauczyciele tacy sobie. Ale ludźmi z dawnej klasy spotykam sie do dzisiaj.
        • Gość: barto Slovak wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:36
          ja chodzę do VI LO i to jest najlepsza szkoła w mieście - opisać się tego nie
          da, tutaj po prostu trzeba być
          • Gość: Kamila Re: Slovak wymiata IP: *.kielce.net.pl 21.06.06, 16:11
            Zgadzam sie! Słowak jest the best, ze swoja luzacka atmosferą a jednocześnie
            naprawdę wysokim poziomem. No i nie ma jak ten klimat skrzypiacych parkietów!
            Przychodźcie do Słowaka! :)
      • Gość: uolaboga szkoda IP: 81.219.57.* 21.06.06, 17:08
        poważnie, szkoda, że się tam Pani/Pani nie dzieci nie dostały.
    • Gość: m Norwida odradzam IP: *.echo.com.pl 21.06.06, 14:53
      • Gość: gośćka Re: Norwida odradzam IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:44
        a co o Hani napiszecie
        • Gość: K. A o Hani Sawickiej napiszemy... IP: *.dragon.kielce.pl 21.06.06, 18:21
          że tak szkoła tylko uczy. Niestety nic więcej.
          Sens ma tylko nauka w klasie biol-chem, choć nauczycielka biologi, która
          windowała poziom tej szkoły, już odeszła.
          • Gość: atoheca Śniadek IP: *.man.polbox.pl 21.06.06, 20:31
            atmosfera świetna, ludzie też, nauczyciele - zależy jak się trafi, a więc
            wszystko wydawałoby się doskonale, ale jak myślicie o "dobrych" studiach na
            "dobrej" uczelni, to wybierzcie inną szkołę, chociażby te stereotypowe najlepsze
            jak żaromski czy sawicka, jak i te wydawałoby się z drugiej ligi, ale moim
            zdaniem trzymające lepszy poziom nauczania jak słowacki, a zwłaszcza ściegienny.
            Ja jestem po śniadku (zeszłoroczny maturzysta), mature owszem - zdałem, na
            studia - owszem dostałem się, ale jest ciężko. Niby siedzę sobie na najlepszym
            uniwerku, ale wyrźnie doskwiera mi brak wiedzy z ogólniaka, która nie była
            egzekwowana zbyt skrupulatnie. Bez nadmiaru nauki miałem na świadectwie jedną
            trójkę tylko, z chemii (pozdrowienia dla prof. Biesagi :))
            Reasumując, pomyślcie na zaś o swojej przyszłości policealnej.
            Powodzenia !!
            • Gość: 3cento Re: Śniadek IP: *.crowley.pl 21.06.06, 20:52
              to sie trzaba bylo uczyc w ogolniaku, a nie teraz narzekac na szkole...
              jeszcze nie jest za pozno - do roboty, ze zacytuje, bylego premiera :)
              ja tez jestem po sniadku, i jestem zadowolony ze studiów...
          • kubio_kie Re: A o Hani Sawickiej napiszemy... 24.06.06, 15:32
            Nie mow ze Barbara bukala zrezygnowala...? Z tego co mi wiadomo to jeszcze
            uczy!
    • Gość: Kolega Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:26
      Sytuacja Żeroma pokazuje jak można prasą zajechać autentyczną wartość. Władze
      miasta nie mają się absolutnie z czego cieszyć!
    • Gość: kol... Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 20:51
      Panie Ślusarczyk,brak chetnych do I LO jest dopiero w tym roku
      • Gość: Vicky Słowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:27
        Ja złożylam podanie Słowacki-Zeromski-Ściegienny.
        Dzis byłam w Słowackim zanieść kopie świadectw itp i nauczyciele wydają się
        bardzo sympatyczni :) oby pozory nie myliły... Zawsze Slovak wydawał mi się
        dobrą szkołą i myślę że taką właśnie jest :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka