Gość: Karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:43 Śniadek jest the best. Ukończyłam w tym roku.Super klimat, fantastyczni ludzie.Nie pożałujecie. Świetnie przygotowują do matury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kondzio Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.06.06, 09:29 No i oczywiscie niektorzy nauczyciele ktorych sie nigdy nie zapomnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:54 ja sie dostalem do sniadka w zeszlym roku:) slyszalem ze szkola jest fajna ale ona jest zajefajna:) jak na szkole oczywiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniJanina Śniadek i Żerom śmierdzą. IP: *.ns.net.pl 21.06.06, 10:26 Nie wiem jak można iść do tych szkół. W Śniadku sami ludzie którzy chodzą do Mefisto w białych koszulkach i pomarańczowych butach i mowia ze tam jest fajnie, a w Żeromie same zarozumialce i komputerowe cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Śniadek i Żerom śmierdzą. IP: 80.51.245.* 21.06.06, 10:38 ja kończyłem śniadka jakiś 9 lat temu. Klimat ok, warunki lokalowe do d.., nauczyciele tacy sobie. Ale ludźmi z dawnej klasy spotykam sie do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barto Slovak wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:36 ja chodzę do VI LO i to jest najlepsza szkoła w mieście - opisać się tego nie da, tutaj po prostu trzeba być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Slovak wymiata IP: *.kielce.net.pl 21.06.06, 16:11 Zgadzam sie! Słowak jest the best, ze swoja luzacka atmosferą a jednocześnie naprawdę wysokim poziomem. No i nie ma jak ten klimat skrzypiacych parkietów! Przychodźcie do Słowaka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uolaboga szkoda IP: 81.219.57.* 21.06.06, 17:08 poważnie, szkoda, że się tam Pani/Pani nie dzieci nie dostały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćka Re: Norwida odradzam IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:44 a co o Hani napiszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. A o Hani Sawickiej napiszemy... IP: *.dragon.kielce.pl 21.06.06, 18:21 że tak szkoła tylko uczy. Niestety nic więcej. Sens ma tylko nauka w klasie biol-chem, choć nauczycielka biologi, która windowała poziom tej szkoły, już odeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoheca Śniadek IP: *.man.polbox.pl 21.06.06, 20:31 atmosfera świetna, ludzie też, nauczyciele - zależy jak się trafi, a więc wszystko wydawałoby się doskonale, ale jak myślicie o "dobrych" studiach na "dobrej" uczelni, to wybierzcie inną szkołę, chociażby te stereotypowe najlepsze jak żaromski czy sawicka, jak i te wydawałoby się z drugiej ligi, ale moim zdaniem trzymające lepszy poziom nauczania jak słowacki, a zwłaszcza ściegienny. Ja jestem po śniadku (zeszłoroczny maturzysta), mature owszem - zdałem, na studia - owszem dostałem się, ale jest ciężko. Niby siedzę sobie na najlepszym uniwerku, ale wyrźnie doskwiera mi brak wiedzy z ogólniaka, która nie była egzekwowana zbyt skrupulatnie. Bez nadmiaru nauki miałem na świadectwie jedną trójkę tylko, z chemii (pozdrowienia dla prof. Biesagi :)) Reasumując, pomyślcie na zaś o swojej przyszłości policealnej. Powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3cento Re: Śniadek IP: *.crowley.pl 21.06.06, 20:52 to sie trzaba bylo uczyc w ogolniaku, a nie teraz narzekac na szkole... jeszcze nie jest za pozno - do roboty, ze zacytuje, bylego premiera :) ja tez jestem po sniadku, i jestem zadowolony ze studiów... Odpowiedz Link Zgłoś
kubio_kie Re: A o Hani Sawickiej napiszemy... 24.06.06, 15:32 Nie mow ze Barbara bukala zrezygnowala...? Z tego co mi wiadomo to jeszcze uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:26 Sytuacja Żeroma pokazuje jak można prasą zajechać autentyczną wartość. Władze miasta nie mają się absolutnie z czego cieszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol... Re: Koniec przyjęć do kieleckich szkół ponadgimna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.06, 20:51 Panie Ślusarczyk,brak chetnych do I LO jest dopiero w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky Słowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:27 Ja złożylam podanie Słowacki-Zeromski-Ściegienny. Dzis byłam w Słowackim zanieść kopie świadectw itp i nauczyciele wydają się bardzo sympatyczni :) oby pozory nie myliły... Zawsze Slovak wydawał mi się dobrą szkołą i myślę że taką właśnie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś