kurczepieczone7 05.07.06, 12:43 Czy ktoś z was słyszał o takiej usłudze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liberkal Re: Księgowość internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:41 polecam www.ifirma.pl lub www.biurowdomu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darekx0 Re: Księgowość internetowa 30.08.14, 11:40 To dobre rozwiązanie jeżeli masz małą firmę albo działalność jednoosobową i nie chcesz się tym zajmować samodzielnie. Genrealnie wygląda to w ten sposób, że przesyłasz do takiej firmy swoje dokumenty i oni Ci wszystko rozliczają, tak jak w normalnym biurze rachunkowym. Poziom i zakres obsługi się nie zmienia, różni się to tylko formą i ceną, bo zazwyczaj jest tańsze. Poczytaj sobie oferty np. na superksiegowa.pl/uslugi-ksiegowe/ albo taxcare.pl to wiele Ci wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaalina Re: Księgowość internetowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.14, 16:45 Ja z tego korzystam (tzn. Tax Care). Księgowość prowadzą mi normalną, ale jest dodatkowo cały system internetowy, który mam zabezpieczony hasłem (to jest tylko mój moduł, nikt tego nie widzi). Ja tam wchodzę (mogę wejść tam 24h) i wszystko widzę - co się dzieje z papierami, co z dokumentami, czy podatki już wyliczone etc. Trochę to przypomina taki system transakcyjny jak w banku, w którym możesz samodzielnie zarządzać swoją gotówką. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groniec Re: Księgowość internetowa IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.14, 15:04 Osobiście korzystam z usług biura PROSTY RACHUNEK. Tradycyjne biuro rachunkowe z własnym internetowym panelem obsługi klienta. Innowacja na rynku kieleckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam. Re: Księgowość internetowa IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.16, 19:44 Nadeszła kolej na darmową reklamę tym razem biur prowadzących księgowość. Odpowiedz Link Zgłoś
plincia1 Re: Księgowość internetowa 11.03.16, 21:51 Olu ale przecież firmy, które zajmują się księgowością online także maja ubezpieczenie. Za przykład mogę podać Tax Care, w którym mam podpisaną umowę na prowadzenie księgowości. Nie dość, że mam prowadzoną przez nich księgowość to w pakiecie mam np. optymalizację podatkową czy też porady prawne oraz podatkowe w razie potrzeby. Mogę także korzystać z darmowych porad z zakresu księgowości taxcare.pl/blog/ksiegowa-radzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa jakość Re: Księgowość internetowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.16, 17:18 TAX CARE też nie ma kasy na reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywna_2016 Re: Księgowość internetowa 12.12.16, 14:29 Jeśli mowa o innowacyjnych usługach to oczywiście polecam Taxxo. Najnowsza wersja systemu już jest dostępna! Odpowiedz Link Zgłoś