Dodaj do ulubionych

Kupno domu ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 01:32
Chcę kupić lub wybudować dom jednorodzinny w Kielcach.Jakie rejony polecacie
(os. domków jednorodzinnych) lub ulice ??? Jak kztałtuje się m2 ziemi w
Waszym mieście ???
Dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:05
      Polecam Baranówek zwany przez niektórych Stadionem. Cisza, spokój, doskonałe
      położenie, blisko las, blisko centrum. Problem w tym, że niewiele działek już
      tu zostało. Czasami można kupić stary dom do remontu z piękną działką. Ceny za
      działkę to pewnie między 200 a 300 zł za m2, w zależnosci od ulicy.
      • Gość: budda Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:29
        Polecam Bukówkę, tak trochę z dala od Wojska Polskiego
    • Gość: Gdzie Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:19
      Rozmumie że Baranówek to dzielnica Kielc???Dzięki za info.
      • Gość: a po co ?? Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:14
        w Kielcach ?? Nie może być w Bilczy ?? Do Barwinka jakieś 7 km, cisza, spokój a
        ceny działek od ok 50 zł za m
        • Gość: jasiek Re: Kupno domu ??? IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 13.07.06, 00:34
          > w Kielcach ?? Nie może być w Bilczy ?? Do Barwinka jakieś 7 km, cisza, spokój

a tam brzydko jest i plasko. Duzo ladniej Maslow, Machocice, Beczkow czy
          okolice Ameliowki.
    • Gość: Gdzie Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:36
      A ile to kilometrów od Kielc???
      • Gość: a po co ? Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:49
        oj Jasiek Jasiek w zyciu nie byłes w Bilczy i gadasz głupoty. W Masłowie lataja
        pierdziawki nad głowami a w Bilczy jest cisz i spokój
        • Gość: jasiek Re: Kupno domu ??? IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 14.07.06, 00:46
          bylem i to nie raz, naprawde nic szczegolnego. Dojazd z Kielc w godzinach
          szczytu fatalny, do tego na okolo firmy, fabryki i zaklady. Juz lepiej podobalo
          mi sie w Piasecznej Gorce. Co do Maslowa to w sumie racja ale to nie wszedzie.
          Dlatego polecam dalsze rejony :)
          • Gość: zuzia Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:48
            Jasiek Ty jesteś coś uprzedzony do Bilczy ?
            Jakie tam masz fabryki to już nie lata 80 został tylko Browar i pomniejsze ciche
            zakłady nie zakłocajace spokoju mieszkańcom.UG Morawica dba o swoich mieszkańców
            i praktycznie cała juz gmina ma kanalizację a niebawem gaz.I dojazd do wody
            blisko we wszystkich kierunkach Lipowica,Borków,Komórki dookoła lasy i mnóstwo
            terenów do spacerów i jazd rowerowych.Niebawem będzie kryta pływalnia w Morawicy
            zaś teraz dojazd na basen w Nowinach to pestka.Faktycznie droga wymaga
            modernizacji pod względem przepustowości/niebawem to będzie realizowane/
            Ja mieszkałam w blokowiskach 25-lat i po przeprowadzce 7 lat temu już nie wrócę
            do blokowiska !
    • Gość: KIKA Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32
      Elagancka Bilcza to zapewnie dobra lokalizacja,
      ja polecam w odległości do 26 km od Kielc działki budowlane po 15 i 20 tys.
      Strawczyn, Ruda Strawczyńska, Oblęgorek, Micigózd i w kierunku pow. Koneckiego
      Cudowne okolice-lasy polecam wsie koło Sielpi (jest tam Zalew ).
    • michel2 Re: Kupno domu ??? 13.07.06, 18:51
      ladnie jest na Zgorsku. Osiedle lezy w sasiedztwie malego osrodka miejskiego
      (Nowiny). Zgorsko polozone jest jakies 8km od centrum Kielc. Dzialke kupisz z
      pewnoscia o wiele taniej niz na Baranowku.

Pozdrawiam Michal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka