Gość: Gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 01:32 Chcę kupić lub wybudować dom jednorodzinny w Kielcach.Jakie rejony polecacie (os. domków jednorodzinnych) lub ulice ??? Jak kztałtuje się m2 ziemi w Waszym mieście ??? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:05 Polecam Baranówek zwany przez niektórych Stadionem. Cisza, spokój, doskonałe położenie, blisko las, blisko centrum. Problem w tym, że niewiele działek już tu zostało. Czasami można kupić stary dom do remontu z piękną działką. Ceny za działkę to pewnie między 200 a 300 zł za m2, w zależnosci od ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:29 Polecam Bukówkę, tak trochę z dala od Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdzie Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:19 Rozmumie że Baranówek to dzielnica Kielc???Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a po co ?? Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:14 w Kielcach ?? Nie może być w Bilczy ?? Do Barwinka jakieś 7 km, cisza, spokój a ceny działek od ok 50 zł za m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Kupno domu ??? IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 13.07.06, 00:34 > w Kielcach ?? Nie może być w Bilczy ?? Do Barwinka jakieś 7 km, cisza, spokój a tam brzydko jest i plasko. Duzo ladniej Maslow, Machocice, Beczkow czy okolice Ameliowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdzie Re: Kupno domu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:36 A ile to kilometrów od Kielc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a po co ? Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:49 oj Jasiek Jasiek w zyciu nie byłes w Bilczy i gadasz głupoty. W Masłowie lataja pierdziawki nad głowami a w Bilczy jest cisz i spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Kupno domu ??? IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 14.07.06, 00:46 bylem i to nie raz, naprawde nic szczegolnego. Dojazd z Kielc w godzinach szczytu fatalny, do tego na okolo firmy, fabryki i zaklady. Juz lepiej podobalo mi sie w Piasecznej Gorce. Co do Maslowa to w sumie racja ale to nie wszedzie. Dlatego polecam dalsze rejony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:48 Jasiek Ty jesteś coś uprzedzony do Bilczy ? Jakie tam masz fabryki to już nie lata 80 został tylko Browar i pomniejsze ciche zakłady nie zakłocajace spokoju mieszkańcom.UG Morawica dba o swoich mieszkańców i praktycznie cała juz gmina ma kanalizację a niebawem gaz.I dojazd do wody blisko we wszystkich kierunkach Lipowica,Borków,Komórki dookoła lasy i mnóstwo terenów do spacerów i jazd rowerowych.Niebawem będzie kryta pływalnia w Morawicy zaś teraz dojazd na basen w Nowinach to pestka.Faktycznie droga wymaga modernizacji pod względem przepustowości/niebawem to będzie realizowane/ Ja mieszkałam w blokowiskach 25-lat i po przeprowadzce 7 lat temu już nie wrócę do blokowiska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: Kupno domu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32 Elagancka Bilcza to zapewnie dobra lokalizacja, ja polecam w odległości do 26 km od Kielc działki budowlane po 15 i 20 tys. Strawczyn, Ruda Strawczyńska, Oblęgorek, Micigózd i w kierunku pow. Koneckiego Cudowne okolice-lasy polecam wsie koło Sielpi (jest tam Zalew ). Odpowiedz Link Zgłoś
michel2 Re: Kupno domu ??? 13.07.06, 18:51 ladnie jest na Zgorsku. Osiedle lezy w sasiedztwie malego osrodka miejskiego (Nowiny). Zgorsko polozone jest jakies 8km od centrum Kielc. Dzialke kupisz z pewnoscia o wiele taniej niz na Baranowku. Pozdrawiam Michal. Odpowiedz Link Zgłoś