Dodaj do ulubionych

Szkoły nauki jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:50
NIE WIEM JAK JEST U INNYCH,ALE W JEDNEJ Z TYCH SZKÓŁ JAZDY OSOBA KTÓRA MA ZA
ZADANIE NAUCZYĆ JEŹDZIĆ, ZOSTAWIA KIEROWCĘ SAMEGO A TEN ,BIEDACZYSKO UCZY
SIĘ METODĄ PRÓB I BŁĘDÓW................DO KITU! I ZA CO SIĘ PŁACI?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczka dziwaczka Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:44
      plac manewrowy w nowinach nie ma żadnych oznakowań-zamiast linii leżą deski
      • Gość: a Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:54
        skąd ja to znam...:/
    • Gość: liberkal Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:10
      co Wy za szkoły wybieracie?

Ale na placu manewrowym to musisz sobie czasem sam radzić, bo nauczyciel
      przecież musi na to wszystko spojrzeć okiem egzaminotra "z zewnątrz" ;)
      • Gość: k2 Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.futuro.kielce.msk.pl 13.07.06, 15:13
        No dokładnie. A jeśli chodzi o Nowiny to nie wiem, nie byłem
    • Gość: Tomq Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:50
      Nie wplacajacie od razu kasy z akurs, zwlekajcie jak najdluzej. Ja po tym jak
      wplacilem, to jezdzilem 2 godz przez 3 tyg!!!!!!!!c do dupy szkola.
    • Gość: ktos Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:39
      ja nie wiem tyle piszecie o tych szkolach jazdy o egzaminach i dalej macie
      takie same problemy, Jak zapisujecie sie do szkol ktore szkola po 5 osob na
      miesiac to czego sie spodziewacie ??? super kadry. w zyciu!!! czasem sami nie
      umieja jezdzic instruktorzy za dyche
      • Gość: eko Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:42
        blebleble dupadupaadupadupa ta szkoła załamuje jazdy nie sa dokładnie
        obmawiane, tumaczone i nie jest pilnowane czy dobrze przygotowujesz samochód do
        jazdy (przygotowaniu samochodu) a przecież najcześciej na tym sie oblewa:(
    • Gość: anty ENIGMA Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.westside.kielce.pl 16.06.07, 08:07
      Odradzam wszytkim ENIGMĘ - denna szkoła, ja jak i moi znajomi żałujemy
      straconego tam czasu, lekcje zaczyna się najczęściej 10 min po czasie i nie raz
      konczy sie 15 przed czasem i to nie są zadne żarty! Dodatkowo w czasie jazd
      normalką jest ze pewni instruktorzy załatwiają swoje prywatne sprawy a ty
      siedzisz w samochodzie jak debil przez 10 min i czekasz aż łaskaw bedzie taki
      przyjść. Z 30 godzin jazd policzyłem swój dokładny rzeczywisty czas jaki
      przejechałem wyszło mi 24 h - oczywiście w karcie jak nic było wpisane 30, bez
      uwzględniania obciętego lub straconego na coś czasu . W czasie jazdy np. mozesz
      jechac na warsztat i przez 30 min czekać jak koleś wymieni żarówkę, lub
      podwozić jego kolesiów. Światła omawiasz na 28 godzinie zamiast na pierwszej
      słysząc ze będzie jeszcze na to czas. Są instruktorzy którzy nic nie mówią i
      mają gdzies czy jedzesz dobrze czy też nie a jak pojedzesz żle to koniec
      siwata! Jeździsz samochodem po dziurawym placu którego asfalt pamięta jeszcze
      Gierka, plac ten znajduje sie w pobliżu Nowin , przy skręcie na Białogon
      tracisz 10 - 15 min na dojazd - znajdziesz tam leżace deski które chyba pełnią
      funkcję rekwizytów do nauki jazdy, oraz wiele wiele dziur,wystarczy poczytać
      opinie innch! Kadra nie ujmując paru naprawde starającym sie tam ludziom
      tragiczna i niedoinformowana, często jeżdzisz samochodem który nie nadaje sie
      do jazdy tylko raczej do remontu , ogólnie szkoła bardzo słaba jadąca na swojej
      opini i chyba roku założenia ,ot taka rodzinna spółka za dyche. PAMIĘTAJ JEŚLI
      PŁACISZ TO WYMAGASZ CHCESZ JEŹDZIĆ JAK CZŁOWIEK NIE IDZ DO ENIGMY !!
      • Gość: kontrola Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 09:08
        Co na to organy nadzorujące..... gdzie są ??? Dlaczego nie zamkną takiej
        szkoły, co na to policja nie widzą jakim autobusem jeżdzi PLUTA... Ja jechałem
        to nie było ani hamulca, ani 2 biegów, siedzenie jechalo we wszystkie strony.
        To samo dziadostwo jest w Keleckej SZKOLE JAZDY z ciężarówką na przyczepę. Nie
        wiem jak to zniosłem. Zadnej kontroli, piszesz sie na kurs płacisz i jesteś
        załatwinyi nabity w butelkę.
    • Gość: XXL Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:24
      PISZCIE to sie opamiętają wyzyskiwacze i oszuści.
    • Gość: Koko Szkoły nauki jazdy IP: 194.181.129.* 04.01.08, 18:10
      szkola jazdy in-plus jest do bani. Jak bedziecie jezdzic z Lukomskim to tak jak wyrzucenie pieniedzy.
      • Gość: smyk Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 21:12
        Idż do szkoły NOVA Figarski jego brat jest egzaminatorem i zdaje się
        u niego na prawko bez problemu
        • Gość: kierowca Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:19
          Zdaje sie bez problemu bo to dobra szkoła. Zreszta nie jedyna. ale i
          do tego trzeba miec rozum i duzo więcej praktyki.
      • Gość: kaka Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.chello.pl 13.08.09, 19:44
        Oj zgadza się zgadza Łukomskiemu zależy tylko na kasie!!!!! Beznadziejny typ
        poza tym jak chcecie u niego w szkole jeździc z kimś innym to sam miesza z
        błotem swoich pracowników. W czasie jazdy tylko mlaska i sapie nic nie potrafi
        nauczyć z nim plac manewrowy to tragedia masz umiec i tyle. Ja jeździłem z nim 5
        godzin potem zażądałem zmiany instruktora i w końcu się nauczyłem jeździć szkoda
        tylko że tak późno i 5 h zmarnowane. Nie dajcie się nabrać na jego pierniczenie
        że ma najdłuższy staż ble ble ble TOTALNA PORAŻKA!!!!!!!
        to jest pierwsza szkoła która powinna byc zamknięta. Sala hehe wykładowa to
        śmierdzący garaż z łazienką w stylu średniowiecze ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM
    • Gość: XXL Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 21:29
      Czy dobrze rozumiem, że ten co egzaminuje to wie ,że ma np. mnie, a
      ja uczyłam się u jego brata i mogę być spoko że zdam jak tak to
      chyba jest coś nie tak.
      • Gość: sonia Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:24
        Niestety zle rozumiesz. egzaminator nie ma pojęcia z ktorej szkoły
        jest kandydat. juz nie tacy madrzy byli.
    • Gość: rrs Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 18:36
      Pewnie zbijają niezłą kasęw ten sposób.
    • Gość: garus Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 21:44
      DOBREEEEEEEEE
    • Gość: tola Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 11:39
      a ja tam chodze do kieleckiej i jestem zadowolona , zobaczymy jak
      bedzie na egzaminie ;-)
      • Gość: zośka Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:08
        nie zdasz
        • Gość: Ewka Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 01:05
          jest nowa szkoła na Paderewskiego Chajzler - instruktor dobrze
          tłumaczy i wiem że jest sporo osób, które zdały przy pierwszym
          podejściu
    • Gość: prawo jazdy Szkoły nauki jazdy IP: 193.24.202.* 07.05.08, 16:52
      ja zapisujac sie do szkolki bylem kompletnie zielony nie mialem zadnego pojecia o jezdzie (no moze znikome) i zdalem za pierwszym razem a robilem prawko w kieleckiej goraco polecam a nie jakies nowo otwarte szkolki zresztakwestia gustu
    • Gość: instruktor Szkoły nauki jazdy IP: *.szdw.kielce.com.pl 14.08.08, 14:25
      z kursantami to jest tak :pilnujesz zeby zrobił przygotowanie do
      jazdy tak jak wygląda to na egzaninie,jecza ze to strata
      czasu ,siadasz i jedziesz jecza ze nie bylo przygotowania do jazdy.
    • Gość: Naiwna Szkoły nauki jazdy IP: *.adsl.alicedsl.de 07.12.08, 13:40
      Chcesz miec szybko Prawo Jazdy, idz do szkoly NOVA .Otrzymasz je pod
      jednym warunkiem -musisz dac sie przeleciec Figarskiemu,a jego brat
      egzaminator pusci Ci wszystkie bledy plazem.Ten instruktor powinien
      siedzec w jednej celi z pedofilami!!!
      • Gość: fann Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 14:03
        Tylko ostatnie ofermy nie mogą załatwic egzaminu jak wszyscy brali
        tak prawie wszyscy biorą ......jechac na słowacje lub litwe i bez
        problemu
      • Gość: przeleciana Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.klc.vectranet.pl 14.12.08, 17:23
        ja sie dałam przelecieć Figarskiemu i jakoś jego brat EGZAMINATOR mi nie puścił
        błędów płazem!! EGZAMIN ZDAłAM ZA 5 RAZEM!!!
      • Gość: nie naiwna Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:14
        Po co zaczynać od instruktora? najlepiej i skutecznie od razu do
        egzaminatora. Ale nie do tego, najpewniejszy jest Żmuda i chętnie
        idzie na wspołpracę, brzydki ale ale cel uświęca środki. Tylko ma
        jedną brzydką cechę - wredny i za dużo gada.
      • Gość: wściekła Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.sta.vectranet.pl 24.03.09, 10:05
        a co Ciebie Figarski palcem nie chciał tknąć.......i stąd ten
        ból,co????????? odrzucenie boli,hehe....ale cóż,jest widać ktoś,kto
        ci odmówił!!!!!!! ALE PUSCI JESTESCIE!!!!!!!!!! a alfonsa sobie
        szukaj gdzie indziej,a nie w szkole jazdy!!!!:P
    • Gość: lili ooooo nie wiem jak teraz ale 12 lat temu IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 20:29
      to tez tak wygladalo, pamietam, ze ojciec powiedzial mi , ze sie
      parkuje na pol sprzegle jak zobaczyl , ze mi cos nie wychodzi.
      Ciezko zeby wychodzilo na pelnym gazie.... Final byl taki, ze
      skonczylam kurs i bez prawka jezdzilam autem z ojcem, bo chlopine
      trafialy moje "umiejetnosci " / Ale udalo sie, dzieki ojcu zdalam i
      jakos jezdze.
      • amina_a Markus 02.08.09, 15:55
        A macie coś do powiedzenia na temat MARKUSA? Ja jestem bardzo
        zadowolona i polecam wszystkim
        • Gość: Andrzejek Pełna kultura szkoła jazdy Chudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:09
          Pare dni temu bylem swiadkiem jak L-ka ze szkoły jazdy CHUDY
          zajechała droge innemu kierujacemu...gosc poprstu z podporzadkowanej
          wypruł na drugi pas centralnie pod jadace prawidlowo auto.tamten
          trabnol na co mily pan z L CHUDY wywalil swa łape na zewnatrz i
          pokazal FUCKa bogu ducha winnamu kierowcy.Pełna kultura panie CHUDY
    • Gość: deh Re: Szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 08:44
      kto ,kto ?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka