Gość: kinga IP: 193.227.17.* 13.07.06, 23:21 Czy mozecie polecic jakiegos dobrego masazyste w Kielcach. Mam zlecona serie masazy i nie wiem z czyich uslug skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chęciński Champion Re: Masazysci w Kielcach IP: *.chello.pl 13.07.06, 23:24 ja mogę pomasować:) jestem najlepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Masazysci w Kielcach IP: 193.227.17.* 13.07.06, 23:29 Ja pytam powaznie. A ty pomasuj sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwierz mi! jestem naj naj!! IP: 82.139.11.* 14.07.06, 01:41 jestem dobry w "erotycznym"!! no,pod warunkiem,żeś zadbana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Masazysci w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:14 Oto obraz kulturowy kieleckiego forum.Nie różni się od stanu bram,publicznych WC,czy poziomu slownictwa w ogródku piwnym. Kinga poszukuje masażysty.Porady oczywiście nie dostala,uraczyli ją za to" dowcipni inaczej.Poziom polskiego wesela nad ranem. W dzień po kiblach pisal,przystanki "dla jaj" demolowal, wieczorem "światowo-komputerowy" cham opisuje z czym ,w tępocie wlasnej masaż mu sie kojarzy. Slyszalem(dawno),że świetni masażyści przyjmują na rogu Ewangelickiej i placu Moniuszki(naprzeciw kościola ewangelickiego). Można tez pytać w przychodniach i oddzialach ortopedycznych. Napewno mistrzów świata znajdziesz w Busku Zdroju-najlepsze pddzialy rehabilitacji,ortopedii i reumatologii.FACHOWOŚĆ!!! Zdrowia życzę a chamów ignoruj. Odpowiedz Link Zgłoś