Dodaj do ulubionych

Admin "m0by" żyje sztuką

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:40
Odsyłam na wątek "Kieleccy artyści nie wychodzą na plac Artystów"
Obserwuj wątek
    • m0by Re: Admin "m0by" żyje sztuką 02.08.06, 18:08
      i...?
      • Gość: Taki sobie I fajnie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:16
        , że nie tylko kasowaniem wątków:).
      • Gość: Taki sobie m0by powiedz mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:29
        czy Ty masz jakieś wytyczne, czy tak sam decydujesz? Może sobie jaja robisz:)?.
        Jak to jest? Opowiedz.
        • Gość: Taki sobie m0by powiedz mi jak to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:10
          Jakuba z Sandomierza tępisz równo, Korcipola ma z Tobą problemy , Gargamel ,
          berta, babetka i wielu innych. Dlaczego? Jest w Polsce Kodeks karny, cywilny
          itd. itp. jeśli coś jest nie tak TE DOKUMENTY wystarczą. Po co sie miotasz?
          Każdy odpowiada za siebie! KOMUNA minęła. A taki uszczęśliwiacz jak TY kojarzy
          się z brzydkimi, mam nadzieję minionymi latami. TY powiesz mi co jest dobre , a
          co złe? KPINA. To są moje wybory i moje słowa, czyny i inne "myślenia". JA za to
          odpowiadam. NIE TY!! Szanuj wypowiedzi innych, nawet jeśli Ci się nie podobają.
          To jest tzw. TOLERANCJA.
          • m0by Re: m0by powiedz mi jak to jest 02.08.06, 19:17
            Oj drogi 'Taki sobie'... Porządku na forum pilnują w takiej kolejności:
            Administracja (poprzez kliknięcia forumowiczów w Kosz), Redakcja i Opiekun.
            Usuwane są wątki i posty niezgodne z prawem, regulaminem lub netykietą.
            • Gość: Taki sobie m0by może tak będzie lepiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:26
            • Gość: Taki sobie m0by może tak będzie lepiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:49
              Wrzóć swój e-mail i tzw. poszkodowani będą mogli się z Tobą pokłócić,
              podochodzić swoich praw. Chyba jesteś otwarty? Z Twoich wypowiedzi wychodzi, że
              i nie głupi.
              Kilka wywalonych wątków jest dziwnym działaniem np. o Wacławie Ziółku. To jest
              temat, który musimy wyjaśnić jak i wiele innych. TO jest nasza tożsamość.
              Znalezienie miejsca dla bohaterów i miejsca dla ZDRAJCÓW jest naszym
              obowiązkiem. Nie mówię o bardziej aktualnych tematach, które wywaliłeś z tego forum.
              Fajnie, że podjąłeś dialog i mam nadzieję, że dogadasz się ze mną i innymi
              forumowiczami. Trzymaj się.
              • Gość: as Re: m0by może tak będzie lepiej! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.08.06, 21:10
                Zdaje sie, ze politykierzy z tego forum poczuli sie nieswojo :) A co potrafia zrobic to juz wiemy...
                • Gość: Taki sobie do ASA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:38
                  Drogi Asie nie lubię Ciebie i Twoich wypowiedzi. "Jesteś tym kim jesteś". I
                  Twoje wypowiedzi świadczą o Tobie. Ale fajnie, że tu zajrzałeś możemy się
                  pokłócić. Zapraszam.
                  • Gość: as Re: do ASA IP: 82.139.11.* 03.08.06, 09:02
                    Drogi taki sobie, nie lubię Ciebie i Twoich wypowiedzi. "Jesteś tym kim jesteś". I Twoje wypowiedzi świadczą o Tobie. Uwazam, ze dokrecenie sruby tobie i innym politykierom z tego forum przez moderatora zrobilo tylko dobrze - mniej idiotycznych watkow, uszczesliwiajacych nas na sile czyimis politycznymi przekonaniami, a jesli sie pojawiaja sa dosc szybko kasowane. Dzieki temu powoli to forum normalnieje i pojawiaja sie tu zwykli ludzie, a nie tylko debile zainteresowanie wylacznie pluciem na jakas opcje polityczna. Tak trzymac.
                  • Gość: as Re: do ASA IP: 82.139.11.* 08.09.06, 11:37
                    Czy "taki sobie" to nie byl przypadkiem ten urzedas, ukarany za wypowiedzi na forum ?
            • Gość: berta Re: m0by powiedz mi jak to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:59
              m0by napisał:

> Oj drogi 'Taki sobie'... Porządku na forum pilnują w takiej kolejności:
              > Administracja (poprzez kliknięcia forumowiczów w Kosz), Redakcja i Opiekun.
              > Usuwane są wątki i posty niezgodne z prawem, regulaminem lub netykietą.

nieprawda
              • Gość: Taki sobie Droga berto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:33
                Nie miotaj się i wyluzuj. Jeśli masz jakieś tematy do m0bego to pisz. Ja próbuję
                z nim rozmawiać, skutek sama widzisz. Myślę, że on nie jest zainteresowany
                bałaganem. Myślę, że można z nim pogadać. Ale nikt nie lubi być opluwany.
                Zgodzisz się?:).
                • berta7 Re: Droga berto 03.08.06, 08:22
                  A ja cieszę się, że m0by zaczął porządkować forum i usunął głupie, obrażające
                  mnie wypowiedzi berty. Dopóki bedą osoby, które używają nicków innych po to, by
                  te osoby ośmieszać, dopóty działalność moderatora wydaje mi się niezbędna.
                  Moje wypowiedzi, które m0by usunął, dotyczyły stylu działania forumowicza
                  podpisującego się od pewnego czasu jako berta i zawierały moją subiektywną i
                  emocjonalną ocenę:) takiego zachowania. Nie mam jednak pretensji, bo
                  niewątpliwie złamałam netykietę, a m0by najwyraźniej chciał mnie uchronić przed
                  reakcją tego pozbawionego stylu i klasy psychopaty (bo nie sądzę, że ktoś
                  normalny może zachowywać w taki sposób).
            • Gość: babetka Sercu memu miły M0by! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:18
              A nie zauważyłeś tego wątku, który jest jaskrawym łamaniem regulaminu i netykiety?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=43275721&v=2&s=0
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=43275721&v=2&s=1
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=43275721&v=2&s=2
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=43275721&v=2&s=3

A może zabierasz głos w tym wątku wydając z siebie genialne przemyślenia?
    • Gość: as Re: Bardzo cenię towarzysza „Asa”. IP: 82.139.11.* 03.08.06, 10:29
      W pelni podtrzymuje swoje wczesniejsze wypowiedzi, towarzyszu Rokoko. Cieszy mnie rowniez fakt, ze umiecie obslugiwac wyszukiwarke - to bardzo przydatne narzedzie w internecie.
      • korcipola Towarzyszu "As"! 03.08.06, 10:45
        Jak być może zauważyliście wyraziłam tylko podziw dla walorów umysłowych
        towarzysza udokumentowanych towarzysza wypowiedziami.

O wypowiedziach towarzysza nie ważę się dywagować, gdyż jest to dla mnie poziom
        nieosiągalny, podobnie, jak poziom Joli Kwaśniewskiej żonki pomazańca Bożego
        Ola Komsomolca Kwaśniewskiego lub świniarza Włodka Cimoszewicza.

P.S.
        Nie musisz się towarzyszu zwracać do mnie w liczbie mnogiej.
        • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 10:51
          bez obaw towarzyszko, i pamietajcie - partia zawsze z wami!
          P.S. Czy oplaciliscie juz skladke czlonkowska za ten okres?
          • korcipola Re: Towarzyszu "As"! 03.08.06, 11:04
            Bardzo się cieszę towarzyszu „As”, że tak dużą wagę przykładacie do spraw
            partyjnych.
            Gdybym była w FMS to z pewnością rozważyłabym zapłacenie składek.
            Bo skoro towarzysz tak egzekwuje składki w FMS:

„ja leje po mordzie i patrze, czy rowno puchnie”

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=46166308&a=46166545

to niewątpliwie trzeba płacić.

P.S.
            A zawsze myślałam, że członkowie SLD i FMS mają ryje zapuchnięte od wódy.
            • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 11:29
              wolicie denaturat?
            • prawnik0 Kolego Babet! 03.08.06, 14:23
              Kolego Babet, to kolega dzisiaj występuje pod pseudonimem artystycznym? Jaka
              szkoda... A wie kolega, że może na mnie liczyć?:-) Kiedyś kolega tak bardzo
              domagał się prokuratora, to koledze go załatwiłem... Kolega Babet wołał: Gdzie
              jest prokurator?! Wołał,że Prezydentowi Kaczyńskiemu krzywdę na Forum czynią...
              Mam nadzieję, że kolega pochwali się jak było na przesłuchaniu :-)
              • Gość: babetka Kolego kretynie z FMS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:26
                Owszem i przy okazji zapytam prokuratora, jak stoi sprawa z Włodzimierzem
                Stepniem, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestepstwo pojąc wyborców
                alkoholem.
                • prawnik0 Re: Kolego kretynie z FMS! 08.08.06, 12:21
                  Pytać to Pan Prokurator będzie... :-)
          • korcipola Towarzyszu "As"! 03.08.06, 11:08
            A czy Joasię Grzelę także walicie w mordę?

Nie szkoda wam tych pełnych usteczek?
            • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 12:06
              Czy Joanna lubi byc walona w morde?
              • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 12:11
                Poła powinna wiedizec, wszak wali sie na potege ze wszystkimi.
                • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 12:15
                  To podobno ty walisz Joanne w morde. Czy ona to lubi?
                  • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 12:22
                    Musze zdementowac, nie znam tej pani ani osoby utrzymujacej z nia stosunki. Gdybys jednak chcial w morde - daj znac, podesle kilka dobrych adresow.
                    • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 12:27
                      To ty piszesz ze walisz w morde. Podeslij kilka adresow dziewczyn ktore waliles
                      w morde i ktore to lubia.
                      • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 12:31
                        Oj, zanika w narodzie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem. To poła pisala o tym. Czy jestes moze tegorocznym amnestionowanym maturzysta?
                        • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 12:37
                          Chyba naprawde zanika.
                          Korcipola cytowala ciebie
                          „ja leje po mordzie i patrze, czy rowno puchnie”

Podaj te namiary na dziewczyny ktore lubia jak je walisz w morde.
                          • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 12:46
                            Czytac calosc trzeba, bo wyrwane z kontekstu traci sens. Kobiety to ja nawet kwiatkiem, bo gentelman jestem.
                            • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 12:52
                              Przeczytalem calosc. I dowiedzialem sie ze twoim hobby bez wyrywania z kontekstu
                              jest walenie w morde.

Podaj namiary na dziewczynki ktore lubia jak je hobbystycznie walisz w morde.
                              • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 12:54
                                Pisalem jedynie o waleniu w morde, a dziewczynki to juz twoja nadinterpretacja. Czytales moze ostatnio jakas ciekawa ksiazke?
                                • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 12:59
                                  napisales ze twoim hobby jest walenie w morde. Nie robiles wyjatkow i to nie
                                  jest moja nadinterpretacja.
                                  A mnie interesuja tylko dziewczynki ktore lubia jak je walisz w morde.

Daj te namiary. Nie badz sobkiem.
                                  • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 13:07
                                    zdaje sie ze jednak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
                                    • Gość: amatorwalenia Re: Towarzyszu "As"! IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:11
                                      Przeciez napisales ze twoim hobby jest walenie w morde.
                                      Nie robiles zastrzezen ze nie walisz w morde dziewczynek.
                                      Nie wiesz co pisales?

Podaj namiary dziewczynek ktore lubia byc przez ciebie walone w morde.
                                    • Gość: amatorwalenia Hobbysto walenia w morde Asie IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:21
                                      To podaj chociaz lokale w ktorych dziewczynki lubia jak je walisz w morde.

Bo chyba znasz lokale?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=46103846&a=46104458
              • Gość: czytam Re: Towarzyszu "As"! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 03.08.06, 12:37
                i zastanawiam się..kto tak pisze ..czy to jest młodzież ? czy to już..dojrzałe
                ludziska ?
                • Gość: as Re: Towarzyszu "As"! IP: 82.139.11.* 03.08.06, 12:48
                  To jest tak:
                  korcipola - mocno posunieta, takze w wieku
                  ja - wiek sredni
                  ten od walenia- dziecko neostrady, gimnazjum

jeszcze kogos wiek chcialbys znac?
                  • Gość: Zaspokojona Re: Towarzyszu "As"! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 03.08.06, 13:12
                    Dzięki. Nawet nie sądzilam ,ze to takie spektrum...hihi
                    • Gość: berta bardzo lubię psy, koty i Panią Grzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:24
                      bardzo lubię psy, koty i Panią Grzelę
                      • Gość: amatorwalenia Re: bardzo lubię psy, koty i Panią Grzelę IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:28
                        Czy pania Grzele trzeba wyprowadzac na spacer czy wystarczy kuweta?
                      • Gość: amatorwalenia Re: bardzo lubię psy, koty i Panią Grzelę IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:36
                        A moze Grzele nauczono korzystac z sedesu?

Niektore zwierzaki domowe mozna tak wytresowac.
                    • Gość: amatorwalenia Dlaczego zaspokojona? IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:27
                      Czy dlatego ze hobysta as wali cie w morde?

Lubisz to?
                      • Gość: as Re: Dlaczego zaspokojona? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 13:28
                        Zdaje sie, ze zafiksowales sie na tym punkcie. Mala nerwica natrectw? Spokojnie, to sie da leczyc, spytaj na Morawach.
                        • Gość: amatorwalenia Hobbysto walenia w morde Asie IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:29
                          Podaj namiary dziewczynek ktore lubia jak je walisz w morde i dam ci spokoj.
                          • Gość: as Re: Hobbysto walenia w morde Asie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 13:32
                            Ale ja wcale nie chce spokoju.
                            • Gość: amatorwalenia Hobbysto walenia w morde Asie IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:34
                              A jak juz walniesz kogos w morde to jestes zaspokojony?

Podaj namiary tych dziewczynek ktore walisz w morde.
                      • Gość: Zaspokojona Re: Dlaczego zaspokojona? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 03.08.06, 13:33
                        heh ja nigdy ludzi nie podejrzewam o złe intencje ,jesli ktos by mnie chciał
                        zwalić to .hmmm ...czemu nie ,z tym ,ze w moim słowniku nie ma wyrazu ,,morda "
                        • Gość: amatorwalenia Re: Dlaczego zaspokojona? IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:35
                          Zaczerpnij morde od hobysty Asa.

Jak lubisz byc walona w morde to podaj namiary.
                          • Gość: as Re: Dlaczego zaspokojona? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 13:41
                            Hobbysty. Podwojne "b", podobnie jak w wyrazie "lobby". Polska jezyk trudna jezyk...
                            • Gość: amatorwalenia Hobbysto walenia w morde Asie IP: 199.253.99.* 03.08.06, 13:44
                              Czy oprocz walenia w morde twoim hobby jest ortografia?

Podaj namiary dziewczynek ktore walisz w morde.
                              • Gość: as Re: Hobbysto walenia w morde Asie IP: 82.139.11.* 03.08.06, 15:19
                                Owszem, lubie ortografie.
                              • Gość: as Re: Hobbysto walenia w morde Asie IP: 82.139.11.* 03.08.06, 15:20
                                > Podaj namiary dziewczynek ktore walisz w morde.

Oj, skomlisz jak pies. Jestes juz duzym chlopcem i pewne rzeczy powinienes zalatwiac sam.
    • Gość: Taki sobie Tośmy sobie pogawędzili z adminem m0by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:22
      Sama radość!
      • Gość: Taki sobie Re: Tośmy sobie pogawędzili z adminem m0by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:52
        M0by troszeczkę zaczynam Cię rozumieć. Trzymaj się:)
        • Gość: as Re: Tośmy sobie pogawędzili z adminem m0by IP: 82.139.11.* 08.09.06, 11:34
          M0by (dick?) trzymaj sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka