Gość: michal_mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:24 poszczególne dupki zostają prezesami lotniska i pograżąją je w coraz większych dłuchach i kłopotach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal_mi Re: Lotnisko w Masłowie nadal zarasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:26 pan NOWAK to był super gość, ale co z tego jak ! NIC A NIC ! nie zrobił wywiad z jackiem: maslow.info.pl/MENU/wywiady/jnowak.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brian Re: Lotnisko w Masłowie nadal zarasta IP: *.zeto-kielce.com.pl 10.08.06, 08:09 Wojtku nie wkładaj swoich słów w cudze usta. Jeśli tak uważasz, to wypowiedz się pod swoim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Nocą Bajkonur w Masłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:30 Ile razy można pisać o czymś , czego nie ma. Gdyby nie długa "partyjna "lista płac , pracowników tego " czegoś " , nie było by śladu po ich działalności . Na innych tego typu pastwiskach , to chociaż CIA lądowało ... A tutaj co ? Przecież ten " dyrektor " z nudów wyciął by krzewy sekatorem . Wstyd . Ciekawe ile kosztuje podatników to kuriozum , i ile zaksięgowano przychodów netto z działalności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowabq Re: Lotnisko w Masłowie nadal zarasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:41 O zgrozo, czy żaden poważny człowiek nie może się za to zabrać, To wstyd. Siedzą tam na tym lotnisku jakieś barany i krzaków nie umieją wyciąć a może tyłek pana prezesa jest za ciężki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kier Trudno się dziwić, że zarasta skoro wójtem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:47 Trudno się dziwić, że zarasta skoro wójtem jest były komuch a większość rady gminy jest z sld tak jak dyr. gminnego osrodka kultury no i jedyny z Maslowa radny powiatu p. Lato. Nie slyszalem jeszcze ani nie widzialem by jakis postkomunista zrobil cos dobrze. Przez 3,5 roku nic nie robili oprocz hali sportowej dla p. Lato w Machocicach. Nawet droga przy ktorej mieszka wice wojt byly komendant policji w Starachowicach jest dziurawa. Coż znow wodeczka poplynie w dzien wyborow, tyle warty jest glos w Maslowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air. Re: Lotnisko w Masłowie nadal zarasta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.06, 10:40 Autor artykułu musiał bardzo dogłębnie zbadać temat, skoro nawet nie portafił podać prawidłowo imienia Dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot ...ech, ci kompetentni "dziennikarzowie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:54 To prawda. Dyrektor ma na imię Grzegorz, a nie Andrzej. To ty Ziemek tak lądowałeś nocą, że świateł nie widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Szczodrak Panie Ziemowicie IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 17.08.06, 18:52 www.aeroklub.kielce.pl/inne/kontakt.htm Serdeczne podziękowania za mianowanie mnie dyrektorem Aeroklubu. Aktualnie funkcję tę pełni Pan Grzegorz Szczodrak. Brakuje mi kompetencji do objęcia tego stanowiska, i, co gorsza, nie jestem krewnym urzędującego dyrektora ani wpływowym działaczem politycznym, więc przyjmuję tę nominację z ogromnym zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_kielce Poprawiliśmy 18.08.06, 11:40 Już poprawiliśmy. Za pomylenie imienia przepraszamy. Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś