Dodaj do ulubionych

Pytanie O WSU-Kielce:-)

23.08.06, 16:47
chciałbym się dowiedzieć jak jest w tym WSU? a mianowicie jak jest na
kierunku Turystyka i rekreacja?, czy jest to trudny kierunek?, czy wykładowcy
są oki?:-), i wogóle jaka jest zdawalność?, jak z ocenianiem?, jak z
wykładowcami przedewszystkim:) piszcie czekam Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: xyza Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 26.08.06, 14:26
      ja tez chcialabym wiedziec cos o tym kierunku, chodzi mi o dzienne turystyka i
      rekreacja
    • Gość: xyza Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 26.08.06, 14:31
      do Michała
      a tak w ogóle to na dzienne czy zaoczne idziesz????
      podaj gg/meila ;P
      • Gość: bb Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:14
        chyba turystyka z prokreacja. Odradzam taki burdel jak w tej szkole panuje nie
        ma nigdzie na swiecie. Przed obrona pracy okazało sie ze nie mam zaliczonego
        (sic) I semestru bo brakuje 2 wpisów. W indeksie wbite zaliczone a w papierach
        brak. Burdel burdel i raz jeszcze burdel. Kase umieja sciagac i nic wiecej
        • Gość: przemyslaw Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.wsu.kielce.pl 28.08.06, 15:51
          no wiesz takie klamstwa znowu widze nabor cienki u konkurencji wiec nas
          szkaluja,
          wracajac
          NIEMOZLIWE JEST POSIADANIE PIECZTAKI O ZALICZENIU SEMESTRU JAK NIE BYLO
          WSZYSTKICH "PAIEROW" W DOKUMENTACH wiec albo cos na I smestrze zachmeciles i ci
          to przed obrona wytkneli i teraz wielce obrazony albo poprsotu kolejny wpis
          konkurencji dla ktorej jestesmy sola w oku.
      • dzinek00 Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) 26.08.06, 19:03
        moj email to dzinek00@op.pl czekam Michał
    • Gość: olifka Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:26
      to chyba bardzo rekreacyjna uczelnia..? :D
    • Gość: też Michał Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.06, 13:06
      A jak tam jest na informatyce? wie ktoś z was? bardzo ciezko? i co ile są
      zjazdy, bo kobitki w punkcie rekrutacyjnym nic jak zwykle nie wiedziały
      • Gość: bb Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:43
        konczyłem informatyke. Niczego nauczyc nie potrafili. Pan od jezyka JAVA sam
        nie wiediał czego uczy, od sieci przychodził nawalany na zajecia, a siedziałes
        po 3,4 osoby przy 1 kompie.
        • Gość: przemyslaw Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.wsu.kielce.pl 28.08.06, 15:57
          znowu ten sam gosc, ja nie moge,
          komputerow w sali jest 15 wiec jak siedzieliscie po 3-4 osoby to ile was bylo w
          sali???
          liczyc tez cie nie nauczyli, zapraszam wszystkich chetnych niedowiarkow na
          weosloą 52 sala informatyczna do policzenia foteli przy kompach wyjdzie ze w
          sali moze siedziec max 24 osoby, jeszce raz chetnych zapraszam, przyjdzcie
          sparwdzic, co do tego nawalonego profka, watpie ale od tego macie opiekuna roku
          i dziekana zakladajac oczywiscie ze cos takiego wogole mialo miejsce zeby to
          zglosic komu trzeba co nie???????
      • Gość: przemyslaw Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.wsu.kielce.pl 28.08.06, 15:49
        witam, no musze zainterweniowac, chyba nie u nas na wsu byles bo w punkcie
        rekrutacyjnym od miesiaca z kawalkiem jest pan a nie "kobitki" kobitka jest
        jedna i to jest portierka wiec nie jej powinienes pytac
        • Gość: pinokio brzydko jest kłamać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 16:17
          komputerów jest pietnascie ,ale od kilku dni!! nie kłam kłamczuszku bo ci nosek
          urosnie!
          • Gość: pryemzslaw brzydko jest kłamać! a brzydziej szkalowac innych IP: *.wsu.kielce.pl 06.09.06, 13:02
            wiesz, chiba raczej tz nie masy zielonego pojecia o wsu, jednak bo powtorzyles
            to co ja napisalem ze w sali jest kompow 15 , i tak serio sklamalem bo jest 16
            w jednej sali i 16 w drugiej naprzeciwko sale 22 i 23 na dole a sale te
            istnieja od przeprowadzki wsu na weola 52 czyli od jakichs 6 lat, zlociutki
            , a ile madry geniuszu matematyki naliczyles kompow przy portierni wsu w holu
            glownym?????
      • Gość: jasiek Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 28.08.06, 15:58
        przeciez nie ma juz tam informatyki. Cofneli im akredytaje. Ci co zaczeli
        skoncza, nowych nie powinni przyjmowac.
        • Gość: yty Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 01.09.06, 13:34
          • Gość: xyza Re: Pytanie O WSU-Kielce:-) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 02.09.06, 12:03
            studiuje ktos turystyke i rekreacje na dzienneych w tej szkole??? jak tak to
            prosze o wiecej informacji o tym kierunku,profesorach itp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka