Gość: Alicja IP: 82.139.30.* 24.08.06, 22:38 czy w Kielcach funkcjonują jakieś prywatne przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga30 Re: Prywatne przedszkole IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.08.06, 23:07 na ulicy naruszewicza im. kubusia puchatka ale numer zgubilam gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: Prywatne przedszkole 25.08.06, 02:54 tak są, ale miejsca w tych lepszych trzeba rezerwować jeszcze przed narodzinami potomka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:24 No ok, ale jakies namiary albo chociaz gdzie szukac info nt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charl Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 11:08 trzeba przejechac sie po prostu na ul. Naruszewicza i zapytac samame. Rowniez podobnie na ul. Prosta, porozmawiac osobiscie. Ja bylam i wiem to co chcialam wiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:33 Przy ulicy Prostej mieści się przedszkole prowadzone przez wloskie zakonnice z pobliskiego zgromadzenia. Ucza dzieci wloskiego,czy innych języków nie wiem,trzeba zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola60 Re: Prywatne przedszkole IP: *.telkonet.pl 20.10.06, 14:55 witam,nie ma w kielcach prywatnego przedszkola,ktore byłoby jako takowe zalegalizowane, to niestety nie taka łatwa sprawa uzyskac pozwolwnie na uzyskanie przez budynek miana "przedszkola",co najwyzej są to mijsca spełniajace podobna funkcje, co wcale ich nie skresla z listy dobrych miejsc.Ja w przyszlym roku tez otwieram 'ala -przedszkole,tzn.przedszkole pd nazwą Akademia Juniora,zapraszam w przyszłym roku kalendarzowym Odpowiedz Link Zgłoś