Gość: xyza IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 14.09.06, 10:08 chcialabym sie zapisac na lekcje jezyka francuskiego do jakiejs fajnej/dobrej szkoly jezykowej, prosze o pomoc w wyborze, co myslicie o mkej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmmm Re: szkola jezykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:10 nie znam. Ja chodziłem do empiku, ale tam naprawde musisz miec bardzo duzo zapalu do nauki, ja niekoniecznie mialem, a nauczyciele zbytnio nic nie wymagali i niewiele się nauczyłem. No a poza tym dość duże grupy były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: szkola jezykowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:21 Hej, A na jakim poziome jestes?Ja taki nizszy srednizaawansowany (chociaż mówienie mi sie poprawiło po pobycie lipcowym we Francji). Ja szukam osoby do "pary" na lekcje prywatne, jakoże w tym roku nie moge chodzić na kurs. Ja chodziłam do InterCollege w tamtym roku, głownie dlatego, ze uczy tam dziewczyna, do której chodziłam na lekcje a w tamtym roku miałam więcej wolnego czasu po południu, wiec mogłam sobie pozwolić na kurs. Ona mieszka na Barwinku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news Re: szkola jezykowa IP: *.czajen.pl 14.09.06, 17:26 ostani njuswik przeczytaj tam "ranking" szkol jezykowych Odpowiedz Link Zgłoś