Gość: chmurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:56 jeszcze tydzień został Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chmurka Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:57 ale nadal jest ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:59 no jest. To nie ma co narzekac. Przyjdzie zima to zaczniemy. Oczywiscie znów zaskoczy drogowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:09 Swego czasu widziałem w gazecie tytuł artykułu: "Drogowcy zaskoczyli zimę":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to??????? Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:16 to takie cos jest mozliwe???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:09 gdyby drogowcy caly czas sypali ulice sola a chodniki piaskiem, gdyby plugi non stop jezdzily po ulicach juz od pazdziernika zima bylaby tak zdziwiona ze moglaby w ogole nie przyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co? no i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:05 skoro już po wakacjach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:21 Lato Grzegorz wielkim piłkarzem był!!! I basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.dsl.bell.ca 16.09.06, 06:25 ...u nas w Toronto jest juz zdecydowanie chlodno wieczorami...chociaz dzisiejszy wieczor piekny...uwielbiam taka pogode...wszyscy wdzieczni Bogu ze upalu juz minely...lubie lato ale kanadyjskie lata sa meczace - dokladnie! poniewaz powietrze zawiera za duzo wody...trudno oddychac....a temperatury siegaja szczytow prawie do 40stopni. "noce takie sa upalne, i slowiki spac nie daja..."...o ile dobrze pamietam te slowa piosenki...ale czasami tesknie za polskim skowronkiem w polu...tutaj nie ma skowronkow za to sa inne ochoczo koncertujace o wschodzie lub zachodzie slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co z miętą? Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:36 ale to jak to jest z tą miętą dokładnie? Wygląda na to że czujesz jakąś miętę do polskich słowików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lato pachnace mieta ... IP: 82.139.11.* 16.09.06, 12:02 U nas w Toronto... buhahaha.. Napisz jeszcze: my kanadyjczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo tak Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:30 albo: my rodowici obywatele Kanady;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.dsl.bell.ca 16.09.06, 16:07 ...ja nie jestem rodowitym obywatelem Kanady....ja jestem jej cennym nabytkiem....uczciwym, zetelnym, pracowitym, kreatywnym zaangazowanym politycznie i spolecznie obywatelem... Wysluchalem przemowienia naszego premiera pana J.Kaczynskiego w Chicago ze lzami w oczach... Oto ludzie ktorzy kuja dzis ksztalt przyszlej Polski - Polski bez barjer i kompleksow niedouczonych komuchow krypto ubecji... Polacy zamieszkali w USA beda mieli podwojne obywatelstwo...beda mogli bez zadnych utrudnien ograniczen jezdzic do Polski...zakladac firmy, wplywac na rzad w doskonaleniu naszego systemu podatkowego...zawierac kontrakty, rozwijac gospodarczo Polska zacofana gospodarke....ot tak jak ma to miejsce wszedzie i wszyskich nacji... Jakim trzeba byc slepcem...by nie widziec rozwoju innych szczegolnie azjatyckich narodow ktore maja uregulowane wszelkie sprawy prawno handlowe z USA....kanalizuja przeplyw pieniadza do azji...drenyja rynki zachodu...a u nas co ? ...pokutuje postkomunistyczne zafajdane myslenie. ..dyletanctwo tych biednych ludzi rodem z PRLu, niewyksztalconych ciemnych przewaznie na uslugach obcych wywiadow ...budzilo nie tylko we mnie , ale u wiekszosci zorietowanej Polonii..odraze, zazenowanie. ...postawa tego hohsztaplera "polskiej bankowosci" Balcerowicza. ..zachowanie sie jego zony przed komisja sledcza juz samo za siebie mowi. ..coz to za element ta Polska kieruje..?. ...skadinad kopia innej prominenckiej pary lobozow....kretaczy...ich zon filantropek...latajacych rzadowym samolotem na ciuchy do Londynu. Na to piec minut premiera z Bushem...skladaja sie miesiacami ciagnace sie obustronne rozmowy wojskowych atache....USA i Polski. Takich postaci cennej mlodej polskiej inteligencji bedzie przybywac...na razie te postacie szokuja kryptoubecje swa elokwencja... wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,8508026,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:18 no to co z tym Zawisza. Dobry z niego chłopak czy beznadziejny Filipie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.dsl.bell.ca 16.09.06, 16:52 ...prosze sledzic prace komisji.....i wziasc na serio co pan Zawisza powiedzial; "...zaden obywatel nie moze stawiac siebie ponad prawem..." ..prawo jest takie samo dla wszyskich obywateli....ale widzimy tutaj wyrazna ignorowanie prawa RP przez pana Balcerowicza...czyz to nie przypomina zachowania pana Kwasniewskiego.... Trzeba raz na zawsze skonczyc z tym przywilejem dla komuchow...a co mialby w tej sprawie orzekac "przeswietny"...TRYBUNAL KONSTYTUCYJNY..?..to juz nic z tego nie rozumiem...ta instytucje trzeba bedzie wygumowac bo staje sie ona ucieczka, ostatnich szans PRL-oskich prominentow...bosow mafijnego systemu ochronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:19 > "...zaden obywatel nie moze stawiac siebie ponad prawem..." i to chyba jedyne sensowne zdanie wypowiedziane przez posła Zawisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale przeciez Re: Lato pachnace mieta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:39 no rzeczywiście duża ilość pary wodnej zawartej w powietrzu powoduje uczucie duszności, ale oceany morza i inne wieksze zbiorniki wodne wplywaja lagodzaco na klimat, a wiec podnoszenie sie temperatury do takich wartosci jest zjawiskiem bardzo rzadkim. Zwłaszcza ze wschodnie wybrzeze Kanady oblewa zimny prad Labradorski. Lato rzeczywiscie moze byc meczace, zwlaszcza w wielkim miescie, ale Filipie drogi lata w Polsce musza byc i sa bardziej meczace od tych w Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:12 Słońce pada oknem na nasze głowy, w ten piękny dzień wrześniowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolne Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:23 ja dopiero za tydzień bede sie cieszyl wkacjami i latem, choc wtedy to bedzie juz jesien, ale miejmy nadzieje, ze taka polska, prawdziwa, zlota, ale i tak pociesze sie tylko tydzien, a potem znowu obowiazki. Lecz kiedy świeci slonce wszystko tak przyjemniej sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:20 Lato, lato wszędzie, zwariowało oszalało moje serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Lato IP: *.dsl.bell.ca 17.09.06, 04:46 ...serce..?...czy hormony...?...jesli serce to mozemy znalesc wspolny jezyk wzajemnego sie zrozumienia...jesli hormony to z tym gorzej bo moje juz nie pracuja ot tak same dla siebie...ujarzmione praktyka lat sa posluszne pozwola sie regulowac jak "ultra krutkie"...pracuja tylko wtedy kiedy ja chce i na dobranych przezemnie czestotliwosciach... ...jesli serce - to pisz o tym co kochasz... otwarcie...i pisz kiedy placzesz...w koncu jakas przyczyna tego naszego wylzawiania sie musiala kiedys zaistniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 09:40 krótkie Filipku, przez "ó" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:29 ale ja wcale się nie chce wyłzawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:28 coraz więcej się chmur zbiera, ale padać to jeszcze chyba nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i nie pada Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:28 no i nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydzie dysc Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:36 w prognozie mówili, że chyba jednak jutro popada:( czy to już jesień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:36 ale wcią nie pada:):)):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:33 dziwne jest to że u mnie w pogodzie na obrazku jest że właśnie w Kielcach pada, a tym czasem Slonce pieknie zachodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:33 znaczy ze je widać, a deszczu oczywiscie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmroczek Re: Lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:15 zapada letni zmrok Odpowiedz Link Zgłoś