Dodaj do ulubionych

GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:31
Jestem przedstawicielem handlowym i pracodawca zamontował mi GPS w
samochodzie. Czy ktoś wie jak ominąć to g... Znalazłem w internecie
zagłuszacz za 390 zł. Może ktoś zna jakiś tańszy sposób na oszukanie i
wykrycie tego urządzenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:34
      uwaga Policja forumowicz dopytuje się o możliwośc popełnienia
      przestępstwa!!!!!!!!!
      • Gość: Obywatelu a czy Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: 82.139.11.* 20.09.06, 20:40
        to jest przestępsstwo? Czy w dobie bezrobocia nie jest przestępstwem to, że jako
        straszak i łańcuch stosuje się takie metody rodem z Orwella. Czy nie jest
        poniżające to, że pracownik nie jest rozliczany z wyników a z jakiegoś łańcucha.
        Powiem więcej, ciekaw jestem jak Ci pracodawcy traktują swoich pracowników w
        Irlandii czy innym zachodnim kraju?! ZApewniam Cię tam taki pracodawca jest
        skończony na rynku pracy! a Ty przyjacielu myśl - to naprawdę nie boli!!!
        • Gość: SmurfMadrala Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:50
          Facet chce się szwendać slużbowym samochodem gdzie popadnie,fuchy,prywata itp.
          Sam niech złamas firme zaloży ,rozda slużbowe auta i niech sobie dobrze
          oplacani i traktowani "pracownicy" robią co chcą.
          Polski pracownik jest taki jak jego pracodawca,róznią się portfelem.
          W jednym oba glupki zgodni-"w Irlandii to jest raj".
          Jeszcze pare lat temu tam bylo dziadostwo nie do opisania.Wybrali prace i
          uczciwość.To drugie dla pokomuszego Polaka jest egzotyczne.
          • Gość: obywatel Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:28
            o to mi właśnie smurfie chodziło powszechne badziewie, złodziejstwo ( acóż to
            niby jest innego jak nie złodziejstwo - wykorzystywanie służbowego samochodu do
            prywaty) i jeszcze koleś na tyle tępy że szuka porady na forum, nie wyjdzie ten
            kraj z gówna bez zmiany mentalności ...
            • Gość: obywatel Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:29
              a temu spryciarzowi proponuję laser od lorda Vadera i zestrzelic z osiem
              navstarów, przestanie działać...
            • Gość: mmm Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:42
              Co Ty człowieku opowiadasz, jeden z drugim. Tu nie chodzi o żadną kradzież tylko
              pewną swobodę w pracy. Oficjalnie wolno mi używać samochodu służbowego do celów
              prywatnych ale nikt nie ma ochoty być ciągle 24 h na dobę monitorowanym,
              kontrolowanym i obserwowanym. To nie jest BigBrother. GPS na pewno nie wpłynie
              pozytywnie na moje wyniki, wręcz przeciwnie. Praca staje się szablonowa, pod
              presją. Pozostałym dziękuję za porady, na pewno wypróbuję.
              • Gość: ehh a kto cie zmusza tam pracowac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:07
                ... nie chcesz nie pracuj jak ci se warunki nie podobaja ...
                ehh
                • Gość: mmm Re: a kto cie zmusza tam pracowac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:50
                  jak nie znajdę na to sposobu to właśnie się zwolnie.
                  • Gość: ala Re: a kto cie zmusza tam pracowac ?? IP: 82.139.11.* 23.09.06, 10:17
                    Zwolnij się słoneczko - firma która cię zatrudniła tylko na tym skorzysta,
                    znajdą sobie uczciwszego pracownika, a na pewno będą mieli mnóstwo kandydatów.
                    (w dobie bezrobocia, jak to jeden z forumowiczów zauważył)
                    Albo bardziej inteligentnego, który potrafi sam obejść zabezpieczenia, bez
                    robienia z siebie ćwoka (i oszusta) na forum.
                  • Gość: ehh a kogo to obchodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:42
                    ... "sie zwolnie" - czy to grozba?
      • Gość: Gość Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: 217.116.102.* 21.09.06, 08:05
        A może facio to policjant któremu zamontowano w radiowazie gps?
    • Gość: antyaron Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:32
      zakryj antene
    • Gość: taniej Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.czajen.pl 21.09.06, 07:23
      taniej bedzie jak przestaniesz pracowac zlodzieju
      • Gość: taniej Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.czajen.pl 21.09.06, 07:24
        pozatym po telefonie komorkowym tez mozliwa jest lokalizacja - dosc uproszczona
        ale wystarczy :)
    • Gość: SmurfMadrala Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 07:51
      Jak widać złodziej dostal zaslużone recenzje.
      Optymistyczne.Co raz mniej eselde:)))
      • Gość: madziara zapraszam na forum www.elektroda.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:16
        Znajdziesz tam sprawdzone sposoby jak zagluszyc sygnal z urzadzenia typu
        GPS,polecam...mam nadzieje tylko ze nie jestes policjantem i jezdzisz takim
        radiowozem wyposazonym w to urzadzenie
      • Gość: jj Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? IP: 82.139.11.* 21.09.06, 10:24
        za to politycznych oszolomow jak widac nam nie brak
    • sojers1 Re: GPS w samochodzie służbowym - jak to oszukać? 21.09.06, 19:26
      ale po co oszukiwać, skoro służbowym samochodem i tak tylko w sprawach
      służbowych można się poruszać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka