Gość: enrike IP: 81.219.208.* 02.10.06, 16:54 Kto dzisiaj słuchał radia zet o 11,50 ten mógł sie przekonac jak oszukuja w konkursach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qe? Re: Wpadka radia zet IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 02.10.06, 17:05 ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Wpadka radia zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:20 Enrike, podaj jakieś konkrety na temat rzeczonych oszustw. Sam jestem ciekaw, bo na co dzień słucham tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój-gani-swojego praca w budżetówce = czas na słuchanie radia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:32 kto ma czas na słuchanie??? jeszcze wieksze złodzieje niz ci od konkursów???a to sie nazywa zwalczanie konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora Prymitywny jestes.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:47 .... człowieku, słuchający radia zet..... To bardzo kretyńskie radio, radio dla ludzi mających IQ poniżej 60... Radio nadające muzyke z komputera, radio nadające bardzo zła muzykę, muzyke dla kucharek domowych, kół gospodyń wiejskich, które na podstawie ankiet wybiera tych a nie inncyh wykonawców, radio grające wkoło macieju to samo, żygać się chce! Jestesmy Polakami, a dajemy sobie takie gówna wciskać, człowieku obudź się! I podniecasz się konkursami??? Gdzie ty zyjesz??? PRYMITYWNY jestes moim zdaniem, wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lufka Re: Prymitywny jestes.... IP: *.pu.kielce.pl 03.10.06, 10:12 Zanim kogoś obrazisz wyzywając od prymitywów to popatrz na siebie. Jesteś chamskim, niedouczonym głąbem. Chwalisz się tym, że jesteś Polakiem, a nie potrafisz posługiwać się ojczystym językiem. Kup sobie słownik ortograficzny, żałosny, prymitywny nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dlaczego na kielceckim formu zawsze jest agresja?? IP: *.eranet.pl 04.10.06, 07:21 Zauważyłam- jak nigdzie indziej, że na kieleckim formu zawsze się znajdzie ktoś, kto ublizy innym, jest wulgarny, tylko dlatego że ktoś jest inny. Więcej tolearncji kielczanie... Czy ktoś jest inny, jest głupi, bo słucha innego radia?? Widocznie w Kielcach to powód żeby komuś naubliżać. Świadczy to tylko tyle o takich ludziach, ze są ograniczeni, mało wiedzą i wiele innych cech... Aż słów brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora Re: Prymitywny jestes.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:07 Poproszę o szczegóły, bo chyba rzeczywiscie nieukiem jestem, nawet nie chce mi sie zaglądać do ewentualnych błędów. Obnaż je, a posypię sobie głowę popiołem... Radio Zet/RMF - radia dla mających inną wrażliwość..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lufka Re: Prymitywny jestes.... IP: 81.26.13.* 05.10.06, 12:40 Skoro jesteś zbyt ubogą umysłowo obsobą aby wpaść na to, że można wziąć słownik i sobie posprawdzać, to nie wiedzę powodu, aby to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora Re: Prymitywny jestes.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:27 No mój drogi, jednak wykręcasz kota ogonem. Jak sie mówi A to trzeba powiedzieć B. Jako uboga i tępa osoba nie posiadam słowników, wolę Gazetę Polską i mojego nieomylnego wodza...:) Wracając do nieco zmienionego przeze mnie wątku : RadioZet i RMF to radio dla bardzo ubogiej mentalnie młodzieży, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.C. Re: Prymitywny jestes.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:52 > To bardzo kretyńskie radio, radio dla ludzi mających IQ poniżej 60... Odezwał się moher od O. Dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
peryhelium Hmmmm..... 04.10.06, 15:28 Saznowni Państwo, otóż autor, który zapoczątkował wątek nie podał żadnych szczegułów, co wcale nie przeszkodziło w rozwoju wymiany inwektyw między internautami. Prymityw, nieuk....spór bez celu, podejżewam, że sami uczestnicy pozostają w niesmaku. O kwestiach gustu co prawda nie powinno się rozmawiać, lecz pozwolę sobie na zupełnie subiektywną ocenę, której proszę nie odnosić do szanownych słuchaczy tej stacji, mianowicie: Radio Zet jest z dupy ! Muzyka, wypowiedzi prowadzących i płycizna przekazu w sumie dają zjawisko do głębi wstrząsające. Przyrównałbym to do jedzenia styropianu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, uśmiechajcie się częściej, nawet jeśli miałby to być nieświadomy uśmiech idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traszka Re: Hmmmm..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:52 bełkot.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Hmmmm..... IP: 212.2.99.* 05.10.06, 01:13 Słuchaj radia, którego chcesz. Jest mi to obojętne. Ale jak piszesz, a nie miałeś czasu chodzić do szkoły, to chociaż weź słownik do ręki bo się normalnie flaki człowiekowi skręcają.... Odpowiedz Link Zgłoś
peryhelium Flaki i ortografia 05.10.06, 10:06 Szanowni Forumowicze dogłębnie dotknięci - dyzortografia jest zjawiskiem potwierdzonym, sięganie po księgi nic nie pomaga. A jeśli wątek radia dotyczy, cóż, właściwym jest w tym właśnie temacie się wypowiadać. Czy wobec tego sądzicie Drodzy Forumowicze że radio powinno jedynie grać nieskomplikowaną muzykę, czy może raczej pobudzać publicystyką na przyzwoitym intelektualnie poziomie? Przykład: obecnie Trójka pod względem muzyki dogania odpustowy RMF, jednocześnie utrzymując wysoki poziom programu. Z kolei Radio BIS oferuje szeroki wachlarz zagadnień muzycznych, czerpiąc z przeróżnych źródeł, narażając jednak słuchaczy na głupawe występy prowadzących audycje. Kieleckie rozglośnie przez grzeczność pominę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wpadka radia zet IP: 217.96.127.* 05.10.06, 13:32 Podaj jakieś szczgóły :) Bo ci agresywni "miłujący pokój" zwolennicy PiS-u zakraczą całe forum Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Wpadka radia zet 05.10.06, 15:32 Jedyne radio, którego dało się słuchać do niedawna to było BIS.. Jednak to co ostatnio tam puszczają to wielkie obniżenie lotów.. A Antyradio niestety tak daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś