Dodaj do ulubionych

Internet na Oś. Świętokrzyskim

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 22:54
Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim?
Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują mnie
wszelkie opinie na temat tej sieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roziek Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: PROXY:* / 172.20.6.* 20.03.03, 23:37
      Gość portalu: Róża napisał(a):

> Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim?
      > Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują
      mnie
      > wszelkie opinie na temat tej sieci.
      Było sporo kłopotów na poczatku. Teraz problem jest tylko z połączeniami
      lokalnymi.(tzn -nie polączysz się z userami tej sieci)

Internet chodzi ok i nie ma przerw w dostawie. Masz gwarantowane 64 kbs czyli
      7-8 KBs. Płacisz 53,50 zł za miesiąc. Nikt Ci nie wierci ścian -sygnał idzie
      przez kablówkę. Ja przeglądam www i ściągam mp3 i to mi wystarcza do tego. Jak
      chcesz sciagac filmy -nie polecam :)
      • Gość: jeszcze optymistka Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: PROXY:* / 172.20.6.* 21.03.03, 00:02
        Gość portalu: Roziek napisał(a):

> Gość portalu: Róża napisał(a):
        >
        > > Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim
        > ?
        > > Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują
        > mnie
        > > wszelkie opinie na temat tej sieci.
        > Było sporo kłopotów na poczatku. Teraz problem jest tylko z połączeniami
        > lokalnymi.(tzn -nie polączysz się z userami tej sieci)

Obleci, może być, choć ja musiałam zgłaszać awarię ale usunęli szybko. W sumie
        za te pieniądze się opłaca.
        > Internet chodzi ok i nie ma przerw w dostawie. Masz gwarantowane 64 kbs
        czyli
        > 7-8 KBs. Płacisz 53,50 zł za miesiąc. Nikt Ci nie wierci ścian -sygnał idzie
        > przez kablówkę. Ja przeglądam www i ściągam mp3 i to mi wystarcza do tego.
        Jak
        > chcesz sciagac filmy -nie polecam :)
    • zeluq Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim 21.03.03, 01:27
      Gość portalu: Róża napisał(a):

> Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim?
      > Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują
      mnie
      > wszelkie opinie na temat tej sieci.
      Napisz z jakiego jestes bloku, byc moze mialbym dla ciebie duzo lepsza i
      tansza oferte :)
      zeluq@skrzynka.pl
      • Gość: Róża Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 21:53
        Krasickiego 16. Jeżeli da się coś zrobic to pisz na renataz@go2.pl

> Napisz z jakiego jestes bloku, byc moze mialbym dla ciebie duzo lepsza i
        > tansza oferte :)
        > zeluq@skrzynka.pl
      • Gość: Albi Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 16:18
        Napisz coś więcej na forum o tej ekstra ofercie internetu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka