Gość: Róża IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 22:54 Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim? Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują mnie wszelkie opinie na temat tej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roziek Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: PROXY:* / 172.20.6.* 20.03.03, 23:37 Gość portalu: Róża napisał(a): > Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim? > Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują mnie > wszelkie opinie na temat tej sieci. Było sporo kłopotów na poczatku. Teraz problem jest tylko z połączeniami lokalnymi.(tzn -nie polączysz się z userami tej sieci) Internet chodzi ok i nie ma przerw w dostawie. Masz gwarantowane 64 kbs czyli 7-8 KBs. Płacisz 53,50 zł za miesiąc. Nikt Ci nie wierci ścian -sygnał idzie przez kablówkę. Ja przeglądam www i ściągam mp3 i to mi wystarcza do tego. Jak chcesz sciagac filmy -nie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze optymistka Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: PROXY:* / 172.20.6.* 21.03.03, 00:02 Gość portalu: Roziek napisał(a): > Gość portalu: Róża napisał(a): > > > Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim > ? > > Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują > mnie > > wszelkie opinie na temat tej sieci. > Było sporo kłopotów na poczatku. Teraz problem jest tylko z połączeniami > lokalnymi.(tzn -nie polączysz się z userami tej sieci) Obleci, może być, choć ja musiałam zgłaszać awarię ale usunęli szybko. W sumie za te pieniądze się opłaca. > Internet chodzi ok i nie ma przerw w dostawie. Masz gwarantowane 64 kbs czyli > 7-8 KBs. Płacisz 53,50 zł za miesiąc. Nikt Ci nie wierci ścian -sygnał idzie > przez kablówkę. Ja przeglądam www i ściągam mp3 i to mi wystarcza do tego. Jak > chcesz sciagac filmy -nie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim 21.03.03, 01:27 Gość portalu: Róża napisał(a): > Czy ktoś korzysta z łącza internetowego w sieci SMWW na oś. Świętokrzyskim? > Jestem w trakcie podjęcia decyzji o założeniu stałego łącza i interesują mnie > wszelkie opinie na temat tej sieci. Napisz z jakiego jestes bloku, byc moze mialbym dla ciebie duzo lepsza i tansza oferte :) zeluq@skrzynka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 21:53 Krasickiego 16. Jeżeli da się coś zrobic to pisz na renataz@go2.pl > Napisz z jakiego jestes bloku, byc moze mialbym dla ciebie duzo lepsza i > tansza oferte :) > zeluq@skrzynka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albi Re: Internet na Oś. Świętokrzyskim IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 16:18 Napisz coś więcej na forum o tej ekstra ofercie internetu. Odpowiedz Link Zgłoś