Dodaj do ulubionych

Marzena Sobala precz!??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:28
Dlaczego Radio Kielce ma funkcjonować bez p. Marzeny? Co za bzdurne decyzje,
a jeszcze głupsze tłumaczenia p. Massalskiej. To normalne u nas... wszystko,
co dobre - niszczyć!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aaby Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:54
      taaa moze trzeba bylo tam popracowac kilka lat to byc wiedzial(a) jak bylo
      aprawde?
      • Gość: lordek Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:05
        skoro Marzena Sobala odchodzi to ja postaram się tak regulować pokrętłem aby
        nie trafić czasem na 101.40 fm.
        • Gość: alfa Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:11
          ja juz ta czestotliwosc zablokowałem

ale szybko państwo Massalscy i pan Knapp z tamtąd wylecą - historia zmiecie ich
          równo
          • Gość: lordek Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:13
            i pani jakubowska
            • Gość: janka Re: Marzena Sobala precz!?? IP: 82.139.11.* 12.10.06, 23:24
              p.Marzena Sobala-kontrowersyjna postać jednakże wiele znacząca wśród kieleckiego
              dziennikarstwa.Czy należy się pozbywać takiej osobowości?chyba ,że lepiej mieć
              miernych ale wiernych poddanych
    • Gość: babetka Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:33
      aby usunąć z Radio Kielce tę czerwoną miernotę.

Byłoby dobrze gdyby usnięto także Arka Milcarza, syna członka Henia Milcarza,
      bo jeszcze Arek się zestresuje i popełni samobójstwo.

Czerwona kieleck sitwa ma się nadal dobrze.
      • Gość: babetka Re: Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:38
        najlepiej aby mnie posadzono na jego miejscu
        • Gość: babetka Słuchaj czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:46
          Dlaczego członek Robek Siejka nie udziela wywiadów w Rado Kielce?

Chętnie bym posłuchała Robusiowego bełkotu :)
          • Gość: babetka Re: Słuchaj czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:52
            idę spać
      • Gość: do babetki Re: Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:28
        To dobrze nie czuc się czerwonym, skomunizowana BABO w PISUARZE. Wszyscy Cię
        znają - w czerwieni było Ci najlepiej. Nie pomyśl teraz o sobie, ale o czasie.
        TY KOMUNITSKO !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kielczok babetko-taka nienawiść cechuje ludzi prymitywnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:45
          chyba przeszłaś pranie mózgu w al kaidzie, hehehehe
      • Gość: michal Re: Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:56
        heheh, jeszcze sie tak nie uśmiałem, o jejku dobra zabawa na tym forum. Czerwona
        dziennikarka!!?? śmiech na sali. Ciekawe kto to pisał, Knap i bliskie mu osoby.
        Po całej tej sprawie, może to dziwne ale szkoda mi Knapa. Pokazał jakim jest
        małym, słabym i żałosnym człowiekiem. I tak zaraz będziecie chceili ją spowrotem
        jak sie wam zacznie sypac w tym radiu. Pozdrowienia dla kompetentnych ludzi
        potrafiących oceniac ludzi
    • Gość: Lidia COOO??? IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 15:06
      Skandal! Wyprowadziłam się juz z Kielc, ale to traf ze zajrzałam na form w
      Kielcach! SKANDAL! Pani Marzena nie bedzie pracowac w Radiu?!! To bandytyzm w
      najwiekszym wykonaniu!
      Nie znam drugiej tak fantastycznej osoby. pani Marzena Sobala to Prawdziwy
      Człowiek. Wielki Człowiek.
      • Gość: alfa Re: COOO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:31
        PiS bardzo pracuje nad wynikiem w wyborach - bardzo sie staraja - on bedzie
        wynosił OO - wynik - i karuzela sie zakreci znowu - tylko całe te towarzystwo
        wyleci jak z procy
        • Gość: gerard Re: COOO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:10
          Radio Kielce już dawno straciło reputację i zwoilnienie p. Marzeny jest
          konsekwencją dmuchania w tubę proprezydencką w mieście. Zadnych komentarzy,
          żadnych uwag dla braku obiektywizmu tylko kariera po trupach.Głupawe wypowiedzi
          Prezydenta i tak maja wzięcie w PR Kielce.
          • Gość: Gość Re: COOO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:40
            SKANDAL
    • Gość: abonament Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.eranet.pl 14.10.06, 15:31
      A co z córeczką Pani Masalskiej "pracującej" w TVP3 Kielce - czy też do zwolnienia?
    • Gość: SmurfMadrala Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:11
      Problem zwolnienia jest niepotrzebnie rozdmuchany.Co się stalo?
      Z amatorskiej,państwowej lokalnej stacji radiowej odchodzi redaktorka,równie
      amatorska?A jeśli przyjda w zamian gorsi,to sluchacze lub raczej nastepna
      partia przy wladzy wykona roszadę.Rozmówki polsko-polskie w państwowej
      instytucji,która jest skompromitowana jak inne państwowe kolchozy.
      Pozostala nam socjalistyczna kadra,moralność,organizacja.Prawdziwi Polacy
      -katolicy z eselde,narodowcy TW,socjalistyczni kapitaliści,liberalowie
      z komuszymi korzeniami...niezla manażeria.
      To jest obraz wspólczesnej Polski i nic mnie dziwi.
      Stanowiska w Radiu Kielce chyba nie sa dożywotnie?A czy przyjęcia do pracy
      jeszcze tam sie zdarzają?Jeśli tak,to wszystko jest możliwe.

• Gość: aaby Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:39
        nikt nie przyjdzie- w tej rozgłośni jest zbyt wielu dziennikarzy ktorzy nie
        robia nic oprocz pierdzenia w stolki a nowy prezes nareszcie to zmieni a sobala
        to nie ostatnia "dziennikarka" ktora stamtad wyleci... to tylko kwestia czasu...
        • Gość: zik Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:14
          Kto Jeszcze ?
      • Gość: basia Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 20:00
        mówienie otej pani amatorka jest załosne. Ja sobiście nie widze rużnicy między
        ją a olejnikową
        • Gość: basia Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 20:01
          przepraszam za błędy ortograficzne, ale czytając niektóe wypowiedzi aż sie
          zdenerwowałam
    • Gość: prawda Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:58
      Szkoda tej wspaniałej dziennikarki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka