Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:28 Dlaczego Radio Kielce ma funkcjonować bez p. Marzeny? Co za bzdurne decyzje, a jeszcze głupsze tłumaczenia p. Massalskiej. To normalne u nas... wszystko, co dobre - niszczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaby Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:54 taaa moze trzeba bylo tam popracowac kilka lat to byc wiedzial(a) jak bylo aprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordek Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:05 skoro Marzena Sobala odchodzi to ja postaram się tak regulować pokrętłem aby nie trafić czasem na 101.40 fm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:11 ja juz ta czestotliwosc zablokowałem ale szybko państwo Massalscy i pan Knapp z tamtąd wylecą - historia zmiecie ich równo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordek Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:13 i pani jakubowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Marzena Sobala precz!?? IP: 82.139.11.* 12.10.06, 23:24 p.Marzena Sobala-kontrowersyjna postać jednakże wiele znacząca wśród kieleckiego dziennikarstwa.Czy należy się pozbywać takiej osobowości?chyba ,że lepiej mieć miernych ale wiernych poddanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:33 aby usunąć z Radio Kielce tę czerwoną miernotę. Byłoby dobrze gdyby usnięto także Arka Milcarza, syna członka Henia Milcarza, bo jeszcze Arek się zestresuje i popełni samobójstwo. Czerwona kieleck sitwa ma się nadal dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:38 najlepiej aby mnie posadzono na jego miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Słuchaj czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:46 Dlaczego członek Robek Siejka nie udziela wywiadów w Rado Kielce? Chętnie bym posłuchała Robusiowego bełkotu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Słuchaj czerwona gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:52 idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do babetki Re: Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:28 To dobrze nie czuc się czerwonym, skomunizowana BABO w PISUARZE. Wszyscy Cię znają - w czerwieni było Ci najlepiej. Nie pomyśl teraz o sobie, ale o czasie. TY KOMUNITSKO !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok babetko-taka nienawiść cechuje ludzi prymitywnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:45 chyba przeszłaś pranie mózgu w al kaidzie, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Najwyższy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:56 heheh, jeszcze sie tak nie uśmiałem, o jejku dobra zabawa na tym forum. Czerwona dziennikarka!!?? śmiech na sali. Ciekawe kto to pisał, Knap i bliskie mu osoby. Po całej tej sprawie, może to dziwne ale szkoda mi Knapa. Pokazał jakim jest małym, słabym i żałosnym człowiekiem. I tak zaraz będziecie chceili ją spowrotem jak sie wam zacznie sypac w tym radiu. Pozdrowienia dla kompetentnych ludzi potrafiących oceniac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia COOO??? IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 15:06 Skandal! Wyprowadziłam się juz z Kielc, ale to traf ze zajrzałam na form w Kielcach! SKANDAL! Pani Marzena nie bedzie pracowac w Radiu?!! To bandytyzm w najwiekszym wykonaniu! Nie znam drugiej tak fantastycznej osoby. pani Marzena Sobala to Prawdziwy Człowiek. Wielki Człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: COOO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:31 PiS bardzo pracuje nad wynikiem w wyborach - bardzo sie staraja - on bedzie wynosił OO - wynik - i karuzela sie zakreci znowu - tylko całe te towarzystwo wyleci jak z procy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerard Re: COOO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:10 Radio Kielce już dawno straciło reputację i zwoilnienie p. Marzeny jest konsekwencją dmuchania w tubę proprezydencką w mieście. Zadnych komentarzy, żadnych uwag dla braku obiektywizmu tylko kariera po trupach.Głupawe wypowiedzi Prezydenta i tak maja wzięcie w PR Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonament Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.eranet.pl 14.10.06, 15:31 A co z córeczką Pani Masalskiej "pracującej" w TVP3 Kielce - czy też do zwolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMadrala Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:11 Problem zwolnienia jest niepotrzebnie rozdmuchany.Co się stalo? Z amatorskiej,państwowej lokalnej stacji radiowej odchodzi redaktorka,równie amatorska?A jeśli przyjda w zamian gorsi,to sluchacze lub raczej nastepna partia przy wladzy wykona roszadę.Rozmówki polsko-polskie w państwowej instytucji,która jest skompromitowana jak inne państwowe kolchozy. Pozostala nam socjalistyczna kadra,moralność,organizacja.Prawdziwi Polacy -katolicy z eselde,narodowcy TW,socjalistyczni kapitaliści,liberalowie z komuszymi korzeniami...niezla manażeria. To jest obraz wspólczesnej Polski i nic mnie dziwi. Stanowiska w Radiu Kielce chyba nie sa dożywotnie?A czy przyjęcia do pracy jeszcze tam sie zdarzają?Jeśli tak,to wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaby Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:39 nikt nie przyjdzie- w tej rozgłośni jest zbyt wielu dziennikarzy ktorzy nie robia nic oprocz pierdzenia w stolki a nowy prezes nareszcie to zmieni a sobala to nie ostatnia "dziennikarka" ktora stamtad wyleci... to tylko kwestia czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:14 Kto Jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 20:00 mówienie otej pani amatorka jest załosne. Ja sobiście nie widze rużnicy między ją a olejnikową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 20:01 przepraszam za błędy ortograficzne, ale czytając niektóe wypowiedzi aż sie zdenerwowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Marzena Sobala precz!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:58 Szkoda tej wspaniałej dziennikarki. Odpowiedz Link Zgłoś