Dodaj do ulubionych

Perz - udowodnij !!! c.d.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:57
Panie Marcinie Sebastianie Perz: Doradco Wojewody Świętokrzyskiego, Pracowniku
Urzędu Wojewódzkiego,Członku PiS:

W telewizyjnej reklamie wyborczej przedstawia się Pan jako:
Dyplomata,
Nauczyciel Akademicki,
Dziennikarz,

Panie Marcinie Sebastianie Perz. Proszę Wszystkim przedstawić swoje sukcesy
dyplomatyczne.
Czy był Pan może ambasadorem, konsulem ?
W jakich międzynarodowych sympozjach, zjazdach Pan uczesztniczył - gdzie się
one odbywały, czego dotyczyły?
W jakich okolicznościach, gdzie reprezentował Pan Rzeczpospolitą?
Jakimi językami BIEGLE Pan włada?
Kiedy Pan pracował w MSZ?
Czy jest ktoś, jeżeli tak to kto może uwiarygodnić Pańskie funkcje i prace w
dyplomacji.

Panie Marcinie Sebastianie Perz.
Proszę Nam Wszystkim powiedzieć gdzie Pan uczy?
Z jaką uczelnią wyższą Pan współpracuje?
Ilu ma Pan studentów?

Panie Marcinie Sebastianie Perz. Proszę zarekomendować również swoje sukcesy
dziennikarskie.
Czy jest Pan dziennikarzem telewizyjnym jeżeli tak to jakiej telewizji?
Czy Pańskie teksty są drukowane w prasie, jeżeli tak to w jakim tytule?
W którym radiu Pan prezentuje się?

Chętnie Wyborcy dowiedzą się o Pańskich sukcesach. Jeżeli prawdą jest
informacja w reklamie telewizyjnej to proszę Panie Marcinie Sebastianie Perz
zaprezentować się z dokumentami dowodzącymi, faktami prawdy.

Jeżeli Wiesz Marcinie Sebastianie Perz co to jest honor, odwaga, prawda to
odpiszesz przedstawiając dowody, że jestęś - DYPLOMATĄ, NAUCZYCIELEM
AKADEMICKIM, DZIENNIKARZEM. Zaprezentujesz fakty - np. udziały w
międzynarodowych misjach dyplomatycznych, tematy wykładów dla studentów i
uczelnie gdzie jesteś zatrudniony, prezentacje dziennikarskie - z datą i miejscem.

Obserwuj wątek
    • Gość: piyt Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:07
      Może Gazeta, Echo, Radio Kielce będzie chciało to zweryfikować
      • Gość: Nie Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:16
        Wszyscy chcą żyć. Nie podskoczą. Szybciej udowodnią, udział Perza w czasie
        redagowania unijnego traktatu w Mastricht, habilitację Perza na Uniwersytecie
        Warszawskim oraz prowadzenie przez Perza Wiadomości Telewizyjnych o 19.30.
        • Gość: Maastricht Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: 212.2.99.* 30.10.06, 18:05
          Pan Perz powinien poprawić Nie- jako dyplomata. Pisze się Maastricht.
        • Gość: Marcin Perz Odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:23
          Szanowni Państwo,

Wszystkich zainteresowanych moją sylwetką, wykształceniem, dorobkiem zawodowym,
          zapraszam bardzo serdecznie w dniach od 6 do 10 listopada br., na ulicę
          Sienkiewicza (róg ulicy Sienkiewicza i Plant), gdzie ustawiony będzie namiot
          wyborczy Prawa i Sprawiedliwości. Będę tam obecny w godzinach 14:00 - 17:00. Mam
          nadzieję, że bezpośrednia rozmowa będzie najlepszą szansą na rozwianie Państwa
          wątpliwości. Chciałbym zaznaczyć, że w razie potrzeby będę przygotowany na
          okazanie dokumentów potwierdzających moje kwalifikacje.

Zapraszam Państwa bardzo gorąco.
          Z poważaniem,
          Marcin Perz.
          • Gość: plisak Re: Odpowiadam IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 31.10.06, 14:31
            No to zostałem zlekceważony. Żadnych dokumentów nie żądałem, oczekiwałem tylko
            wyjaśnienia. Dziękuję. Z zaproszenia nie skorzystam.

---
            To już nie arogancja.
            To buta.
    • ikser Re: Perz - udowodnij !!! c.d. 29.10.06, 01:18
      On tego na forum nie przedstawi, ale dalej będzie "opowiadał" te śpiewki w
      swojej kampanii wyborczej. Trzeba by hohsztaplera po sądach ciągać. To wymaga
      czasu. Liczyć na odpowiedzialność wyborców, też nie ma co. Jako kolega
      Gsiewskiego ma duże szanse. Mnie również przykro. :(
      • Gość: zzz Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:27
        Ci co czytają forum na pewno na Peza nie zagłosują.
        • Gość: Felek Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:43
          ja na pewno na cały PIS nie oddam głosu!!samorząd 2002-bez WEL-a!!A pan Perz
          może pisze coś do Gońca Świętokrzyskiego????
          • czasowstrzymywacz2 Re: Perz - udowodnij !!! c.d. 29.10.06, 21:06
            nigdy przenigdy nie zagłosuje na takiego paja.. i pisiora, nigdy !!!
            • Gość: mieszkaniec kielc Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:24
              a może wartogłosować ?
    • Gość: Mieszkaniec Kielc Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:34
      Panie Marcinie Sebastianie Perz!!!

Żałosne staje się kolejne wezwanie Pana do odpowiedzi na moje pytania. Jeżeli
      Pan nie odpowaiada Panie Perz to znaczy, że Pan - Panie Perz KŁAMAŁ !!!.

Chyba, że uznamy...............

Pana za DYPLOMATĘ, kiedy był Pan asystentem społecznym eurodeputowanego Adama
      Bielana.

PANA za DZIENNIKARZA, kiedy spotkał się Pan z sytuacją aprobowania "Wędrowca
      Świętokrzyskiego"- mizernej tuby polityczno społecznej Grzegorza Banasia,
      redagowanej przez Żmudzińską - której kunszt dziennikarski nie był doceniany w
      lokalnym środowisku dziennikarzy.

PANA za NAUCZYCIELA AKADEMICKIEGO uznając "nieustające" studia doktoranckie.

Panie 28 letni Marcinie, Sebastianie PERZ - doświadczony DYPLOMATO, nieugięty w
      walce o prawdę DZIENNIKARZU, i oddany młodzieży akademickiej NAUCZYCIELU
      udowodnij, że jesteś wart dla siebie głosów. Odpowiedz na moje pytania.

Przedstaw dowody prawdy informacji reklamy WYBORCZEJ PiS do Sejmiku Wojewódzkiego.

Czy może podałeś nieprawdę do informacji, że jesteś DYPLOMATĄ, NAUCZYCIELEM
      AKADEMICKIM i DZIEWNNIKARZEM.

Może należy sądzić, że tak zrobił każdy kto został przedstawiony w reklamie. Czy
      jednak nie?
    • Gość: . Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 00:00
    • Gość: Stas Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 06:17
      Nie trzeba niczego udawadniać .Jego kolega na tym samym poziomie mówił że jezeli
      nie ma dowodów to właśnie jest dowód że tak jest. Moralna odnowa PiSu
      • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:43
        Czy tylko dla mnie jest to wątek żenujący? Nie wierzę, że pan Perz tego nie
        czyta. Żadnego komentarza nie będzie? Pytanie osobiste: czy - skoro raz
        wystąpiłam na scenie - jestem już znaną gwiazdą filmową? Muszę koniecznie
        wzbogacić mój życiorys zawodowy:).
        Ciekawe, czy ciemny lud znowu coś kupi...
        • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:50
          Właśnie oglądam programy wyborcze. Rzeczywiście, pan Perz podał swoje dokonania
          zawodowe w TVP. W cieniu pana Perza zauważyłam parę osób, które chyba mają
          większe zasługi dla środowiska kieleckiego, rozumiem, że nie dla tego
          politycznego. Dlatego stoją z tyłu:), biedaki...
          Ja rozumiem, że żyjemy w czasach propagandy, ale bez przesady:).
          PS. Pani Więch z Samoobrony nigdy bym nie poznała. Kobieta z plakatu to nie
          jest jednak kobieta z telewizji...
          • Gość: serek Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:59
            A co taka stara i brzydka????? A może niezbyt mądra??????
        • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.10.06, 18:05
          Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          > wystąpiłam na scenie - jestem już znaną gwiazdą filmową?
          Tak ada. Dla mnie jesteś gwiazdą. Filmową także? Tym lepiej!
          • Gość: Maastricht Perz to chwast IP: 212.2.99.* 30.10.06, 18:08
            a na chwasty nie głosuję. Tym bardziej z PiSu.
          • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:10
            Jejku, jaki Ty dla mnie miły jesteś:). Aż chyba mi się w głowie poprzewraca:))).
            • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.10.06, 18:37
              >chyba mi się w głowie poprzewraca:)))
              Mam nadzieję, że nie wystąpisz o odszkodowanie :(

• Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:42
                W naturze?:D
                • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.10.06, 18:49
                  Zgoda. Ale wczoraj uprzedzałem, z cukru nie jestem.
                  • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:00
                    Naprawdę? Jesteś jednak tak słodki, że mogę się pomylić:).
                    • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.10.06, 19:45
                      Jestem ci ada wnien podziękowanie i wdzięcność za błuskotliwą obronę mojej
                      wolnosci słowa i czci. Osłoniłaś mnie można powiedzieć własnym biustem.
                      Dziękuję. A propos. Nie wiem czy znasz takie powiedzenie: czym kobieta
                      madrzejsza tym ma mniejszy biust. Jeszcze nie wiadomo dlaczego tak jest. Ale są
                      prowadzone badania.
                      Jeżeli to czekanie na wyjaśnienia cz.p. P. się zbytnio wydłuży obawiam się że
                      zabraknie mi anegdot umilających.
                      • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:48
                        Chyba się nie doczekamy;). I muszę Ci powiedzieć, że nie wierzę w te badania, a
                        raczej - w ich wyniki:).
                        • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 31.10.06, 00:13
                          No to mnie pogrążyłaś, już się nie podniosę. Muszę odreagować. Dzięki za
                          wszystko.

---
                          plisak
                          • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:31
                            Czekaliśmy, czekaliśmy i się doczekaliśmy:))).
                            PS. Nie wiedziałam, że Cię dobiję:DDD.
                            • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 31.10.06, 14:35
                              Tak, doczekałas. Gratuluję. ja niestety...
                • Gość: plisak Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 30.10.06, 19:31
                  Domyślam się że czekaszada cierpliwie na wyjaśnienia czcigodnego p. Perza i
                  sobie skracasz to oczekiwanie konwersacją. Ja też czekam ale na ważnego dla
                  mnie SMS-a. Ciekawe czyj partner(ka) okaże się człowiekiem zasługującym na
                  miano solidny(a). Ja jestem dobrej myśli a ty? Wyglądasz mi na ryzykantkę ale
                  raczej tchórzliwą....Nieeeee, sam nie wiem.
                  • Gość: ada Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:51
                    Nie prowokuj, nie prowokuj:))).
    • Gość: SmurfMadrala Re: Perz - udowodnij !!! c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:43
      Dlatego,że będę glosowal na Pis prosze Pana Perza aby kupil sobie komputer,
      Lub ktoś z jego znajomych udostępnil mu net.
      Trzeba odpowiadać na zarzuty i pytania jeśli chce sie być osoba publiczna.
      Na "strusia" nie będę glosowal.
      A jesli Panu forum nie odpowiada(rozumiem) trzeba wybrac inne media.
      Milczenie w tym przypadku zlotem nie jest.
      • Gość: **** Udowodnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:00
        "Jestem dyplomatą" - przecierz był kiedyś w NRD
        "nauczycielem akademickim" - a jakże, uczelnie widział nawet widział kiedyś
        takiego faceta który wykłada.
        "Dziennikażem" - kupuje przecierz gazety (od czasu do czasu)
        "doradcą wojewody" - telepatycznie.
        • Gość: biskup Re: Udowodnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:00
          no i jeszcze ma poparcie tego od stacji we Włoszczowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka