Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:19
    Na początku tego nie zauważyłam,ale gdy przyszłam do domu,po jakimś czasie
    dostrzegłam czerwone pręgi na ciele.Jeden w okolicach pępkach ,inne pod
    biustem i na dekolcie.Czy to coś poważnego?Kiedy będę mogła iść na drugi seans?
    Chciałabym się opalić na złoto,to była moja pierwsza wizyta,ale patrząc na te
    czerwone pręgi nie wiem czy będzie zdrowo wybrać się tam znów za kilka dni,bo
    jeszce bardziej to poparzę.Może poczekać aż zbrązowieje(ile to zajmie?)i
    dopiero wtedy iść?Pomóżcie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: niunia Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.leon.com.pl 09.05.05, 19:29
        a na jak dlugo bylas??
        • Gość: Sylwia Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:30
          Na najkrótszym jakie mieli (10min) i na najsłabszym łóżku.
          • Gość: niunia Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.leon.com.pl 09.05.05, 19:35
            hmm.. wydaje mi sie ze w przyszlym tyg bedziesz mogla isc, ale tylko pod
            warunkiem ze szybko zejda Ci te czerwone pregi.
            a z pewnoscia wiesz ze musisz stopniowo zwiekszac czas na solaium. zeby miec
            taka opalenizne jak chcesz to bys przynajmniej jakies 10 razy musiala isc.
            ale jesli te plamy na ciele beda dlugo znikac to odradzalabym solarke :/
            bezpiecznejszy bedzie samoopalacz bo mozesz miec za wrazliwa skore na solarke
            pozdr
          • b_bb Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! 09.05.05, 19:37
            Pierwsza wizyta powinna trwać góra 5 minut. Nic Ci nie zbrązowieje, skóra
            zejdzie i tyle z tego będziesz miała. Następnym razem (po wyleczeniu oparzeń)
            idź do innego solarium i zacznij od 3-4 minut.
      • Gość: Ola Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:31
      • Gość: Ola Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:33
        Na solarium idź dopiero za tydzień,do tego czasu skóra napewno zbrązowieje...a
        teraz stosuj balsamy nawilżające.
        • Gość: Sylwa Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:39
          No to zbrązowieje czy zejdzie?
          • Gość: niunia Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.leon.com.pl 09.05.05, 19:42
            jelsi sie sparzylas to zejdzie. ladnie zbrazowieje po jakis 3 wizytach.
            przynajmniej ja tak mialam.
            • Gość: Sylwia Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:45
              Miałam kiedyś podobną historię ale na słońcu.Byłam aż bordowa od
              poparzeń-wszysyko zbrązowiało.
              • Gość: niunia Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.leon.com.pl 09.05.05, 19:49
                no to masz szanse ze zbrazowieje. ja tez mam taka skore ze na sloncu opalam sie
                od razu na brazowo. nawet jak sie spale to potem calutka jestem brazowa ;D mam
                to po mamie :] no a nie wiem jak w solarium bo sie jeszcze tam nie poparzylam.
      • Gość: dominique Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.crowley.pl 09.05.05, 23:54
        przede wszystkim zmień gabinet z solarium. Lampy muszą być wymieniane
        regularnie, jeżeli lampy byłyby ok - poparzyłoby Cię całą, a nie w pregi...
        smaruj cale ciało oliwką lub mocno nawilżającym balsamem, nie myj wysuszającym
        mydłem, a następnym razem zacznij od 4 minut (w dobrym solarium nie powinno być
        minimum 10 minut). Najładniejszą opaleniznę mam, gdy chodzę do solarium przez 2
        tygodnie co 2, 3 dni, ale potem robię dłuższą przerwę... Pozdrawiam.
      • Gość: baret Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.chello.pl 10.05.05, 10:31
        10 minut za pierwszym razem!!!! to skandal ze ktoś w solarium nie zwrócił Ci na
        to uwagi.
        zdziwiłbym sie gdybys sie nie poparzyła.
        5-6 minut to max, a przy podrazninej skórze odczekaj dłużej jak tydzień.
        • Gość: lea Re: PAPARZYŁAM SIĘ NA SOLARIUM-POMÓRZCIE....!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:11
          zaraz...zawsze chodze pierwszy raz w sezonie na 10 minut na turbo, nigdy sie
          nie poparzylam...moze masz nadwrazliwa skore?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka