Gość: pleple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 02:33 Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadom Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 02:34 uzyskać od burmistrza Jerzego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 05:05 Burmistrz parę osób już w ten sam sposób "atakował" na starówce a to w sklepie a to na ulicy! Wszyscy się boją burmistrza bo wiadomo co może zrobić burmistrz! Podejrzewam,że parę osób by się znalazło których "poniżał"!Jak to mówi jeden z bardzo bliskich współpracowników burmistrza(młody prawnik) nikt mu nic nie zrobi!Najwyżej zapłaci jakąś karę!Myślę,że nie wolno obrażać inwalidów zwłaszcza w Urzędzie Miejskim! Dlatego ja i moja rodzina nie zagłosuje na Jerzego Borowskiego i nie damy się zastraszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 05:22 Najlepszy sposób na obecnego burmistrza Sandomierza to na niego nie głosować! W sądzie to może być różnie a burmistrz wiele osób zna wystarczy popatrzeć jacy ważni ludzie pracują w komitecie wyborczym J.Borowskiego! Podziwiam Michała Leszczyńskiego,że miał śmiałość i odwagę,której mnie zabrakło i wielu ludziom sandomierzakom!!!!!!!!Nie jest dla mnie dobrym kandydatem na burmistrza Marek Kwitek ale na niego właśnie zagłosuję przynajmniej nikt nikogo nie będzie obrażał i może spokojnie będzie można przejść przez ulicę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:15 POPIERAM! Ja na tego pana nie zagłosuję!!!!Głosowałam na niego cztery lata temu i jak widać pomyliłam się! Ale błądzić jest rzeczą ludzką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:55 no to burmistrz ma pozamiatane a szkoda bo chciałem na niego głosować ale w tej sytuacji to zmarnowany głos Będzie ciekawie w drugiej turze KWITEK kontra Charańczyk lub Frańczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdomówna Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:07 Ten dziennikarz ze średnim wykształceniem jak również i wy przeliczycie się bo Borowski w mojej obecności wręcz napastowany przez niego kazał mu iść na studia i się uczyć a ja wtrąciłm się mówiąc i dopiero pisać bzdury na temat tego zawaliska. Zawalisko to jest wyłączną winą kilkoro ich właścicieli. Gdzie był więc ten "obrońca" w czasie kiedy te rumowiska zagrażające bezpieczeństwu ludzi stały i nadal stoją w opłakanym stanie. W takim samym opłakanym stanie stoją po sąsiedzku oba domy. Gdzie są ich właściciele. Ten dom obok bramy jest ruiną w cząści bez dachu. Burmistrz naprawdę jest wzgledem nich nadpodziw tolerancyjny bo powinien dać nakaz przeprowadzenia remontu kapitalnego tych budynków. Gdyby nie wyzywające zachowanie się tego "z Bożej łaski "dziennikarza, który prowokował burmistrza Borowskiego w mojej obecności może nie usłyszałby od "ojca miasta" "ojcowskich słów" aby się poszedł dokształcać na studia." W czym tu jest obraza kogokolwiek? A więc swym zachowaniem Michaś ośmiesza się i zarazem kompromituje jego chlebodawcę jakim jest Echo Dnia, które najwyraźniej na takie igrzyska mu pozwala. Panie stanisławie Wróbel skończ Pan te intrygi bo z czasem przekona się Pan kto tą Waszą redakcję reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekPiegus Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:07 no,no chciałbym się dowiedzieć czy wszyscy dziennikarze Echa Dnia,ci lokalni ukończyli studia.Kiedyś można było tolerować żurnalistów bez studiów - jak Broniarek,czy Urban ale teraz gdy jest sporo bezrobotnych dziennikarzy dyplomem magistra,takie fakty nie powinny mieć miejsca.Znamy kandydatów na wójtów,burmistrzów,radnych bez studiów?i co myśleć o takich społecznościach lokalnych,które daja im mandat?żenada!,chociaż fakt ukończenia studiów nie daje naturalnie patentu na mądrość,ale jest jakimś wyznacznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:52 Powtarzasz się a przecież mówiłem Ci dawno,że jest pozamiatane! Burmistrzowi który dostaje pieniądze za pracę od mieszkańców miasta to nie powinien obrażać nie tylko mieszkańców ale w ogóle nikogo i nieważne =,że jesteś żydem czy arabem czy też polakiem! I co byś panowie nie kombinowali i obojętnie kim nie bylibyście sąsiadami czy sędziego czy prokuratora czy też księdza to prawo jest jedno!!!!!I zrozum wreszcie,że to co piszesz to są bzdury sakramenckie bzdury może wreszcie zrozum nie o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 08:02 Zenon Paś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.B. Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 08:11 No wlasnie,pod kilkoma postami zapomniales kolego sie podpisac, Zenonie Paś w czarnych okularach. Aż dziw bierze, że Jerzy Borowski popiera działania Zenona Pasia.Popatrzcie!,Coś burmistrz obiecał Pasiowo skoro ten taką miłością do burmistrza pała i nie odstępuje go o krok.Czy wiecie co obiecał burmistrz Pasiowi?No jasne!Obiecał, że PTTK-owi jak wygra wybory zabierze brame i trase. Paś z nadzieją,że tak się stanie chodzi krok w krok za Borowskim. JEdnak nie liczylbym na to,bo nikt nam trasy i bramy nie zabierze,tymbardziej nie odważy się Borowski na zlecenie Pasia. A powiedz nam drogi Zenku, jak tam twoje sprawy o zniesławienie wymiaru sprawiedliwości się mają?Brną do finału?Może opowiesz nam coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek J. Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:19 Niedlugo Z.P. popłynie razem ze swoim szefem Jerzym B. Poza tym nie wolno głosować na obecnego burmistrza bo to grozi klęską miasta. Jak ex komuch Jerzy B. moze rządzić katolickim miastem, gdzie przebywał Sługa Boży JPII. Przeciez komuchy inwigiowaly Papieża, nie wykluczone ze maczyaly palce w zamachu.A teraz post PZPRowski działacz Jerzy B. chce nadal rządzić miastem? Ludzie opamiętajcie się. Przypomnijcie sobie jak w poprzednich wyborach Borowskiego na plakacie wspierał Miller. Opamietajcie się. Sandomierz to miasto Pasiów, Borowskich i innych im podobnych. Jaki obraz mamy tego biednego Sandomierza, gdzie tu powaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.J. Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:21 No i przeciez zenek musi pod kazdym swoim listem czy pismem dołączać specjalną klauzulę, no ...wiecie..jaką, że... a dlaczego tego nie robi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re : Sandomierz to miasto Pasiów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:32 hahahaha, no wlasnie, to miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Re : Sandomierz to miasto Pasiów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:04 Burmistrz Borowski obraził na spotkaniu z sekretarzem generalnym SLD znanego rzemieślnika i Starszego Cechu rzemiosł róznych i dlatego uczestnicy spotkania wygwizdali pana burmistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekot Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:53 I dobrze,że go wygwizdali.NIedługo meszkańcy wygwizdają Borowskiego z urzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klecha Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:31 I koloratka ci Maciek nie pomoże !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOJE MIASTO Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:13 Co to normalnych ludzi nie ma na radnych bo jak widzę to albo sekretarze pzpr to wicewojewodowie perelu albo naczelnicy od jaruzelskiego albo wywaleni na pysk policjanci!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dijej Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:40 Ja zagłosuję na Marka Kwitka bo może on rozwali te sandomierskie korupcyjne układy a to posiadłości sprzedawane przez miasto za parę groszy to działki (bez przetargu) na starówce (mieszkańcy się denerwują) a to przekazywanie olbrzymich strychów a to nielegalnie buduje się bloki mieszkalne i miasto sankcjonuje potem samowole budowlane a to......itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:44 Popieram dijeja!Widziałem ten blok(nielegalnie wybudowany w Nadbrzeziu) i także ten dworek razem z posiadłością pod skarpą!Ludzie nie mają wstydu! Moja cała rodzina nie będzie na tych panów głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezainteresowany Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:17 Tak Jurek,Jasiu, Basia,Wojtuś,Marcel,Jędruś i inni to jest jedna wielka kochająca władzę i pieniądze trzymająca się RAZEM RODZINA! Dlatego ta rodzina nie jest dobra dla Naszego Miasta i my na nich nie zagłosujemy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:24 To jest nasza rodzima sandomierska GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:04 Czy to prawda,że pan burmistrz obiecał panu Pasiowi,że dostanie w dzierżawę Bramę Opatowską i Trasę podziemną? Ja się niczym już nie dziwię? Tu były przez ostatnie cztery lata "numery straszne",że i taki numer może być wykręcony?! Działki bez przetargu podobno na starówce sprzedano? I jak mówią niektórzy to i są już "właściciele" całych bloków na Starym Mieście bo burmistrz wspólnie z panem Majsakiem sam mówił na spotkaniu z mieszkańcami starówki,że będzie sprzedawał całe domy a mieszkańców się wyprowadzi po za miasto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufro toro Sandomierz to miasto Pasiów i Borowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:35 Oczywiscie,ze obiecal Pasiowi,ze ten dostanie w dzierzawe Brame i Trase.Burmistrz zapowiada,ze wyremotnuje trase za unijne pieniadze i odda Pasiowi za darmo,dlatego wlasnie Paś tak za burmistrzem biega.Przeciez sam slyszalem,jak Boro obiecywał Zenkowi,ze jak go poprze w tych wyborach to ten wypieprzy PTTK.Co wy ludzie nie wiedzieliście tego? Ojejku,to mało wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.p. Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:56 Miałem nie odpowiadać na te bezczelne wasze posty tych degeneratów komputerowych i czekać jak ich namierzy policja. Zaznaczam, że w dniu dzisiejszył złozyłem zameldowanie o dokonanym przestępstwie polegającym na naruszeniu Ustawy o Danych Osobowych zakazującej publikowania ich bez zgody osoby zainteresowanej. Ja jestem osobą całkowicie prywatną i nikomu i nigdy nie wyrażałem takiej zgody. Zatem uruchomiłem organa ścigania niech nakryją tych prowokatorów. Jeżeli chodzi o napisane brednie dotyczące Bramy Opatowskiej i piwnic, to pragnę oświadczyć, że jestem w tym mieście jednym z nielicznych osób, która widząc tragiczną sytuację Muzeum Okręgowego oraz Zamku jako jego siedziby od kilkunastu lat podnosiłem ten problem, aby majątek miasta nie był rabowany przez PTTK uzurpatorów, którzy pod wodzą Marka Juszczyka jako Prezesa Oddziału tej zorganizowanej grupy o mafijnych ciągotkach /zaznaczam nie wszystkich jego członków/ a zarazem radnego wygasłej kadencji, tylko aby zostały przekazane nie osobom prywatnym a właśnie Muzeum. Nie tak dawno w potyczce z wicestwrostą Markiem Kwitkiem, czego wyprzeć się nie ma prawa wytknąłem mu jego zachowanie w tej kwestii, kiedy jako radny szydził z ciężkiej sytuacji finansowej Muzeum. Spytałem go czy w chwili obecnej jako wicestarosta poznał smak tego problemu. Każdemu z Was życzyłbym takiego zaangażowania się w sprawy społeczne tego miasta. Przestalibyście wówczas pisać brednie na tym forum. Jednak jak widać waszym jedynym problemem jest wkładanie jadu nienawiści po to aby w bydlęcy a nie w ludzki sposób destabilizować to co dzięki Jerzemu Borowskiemu zostało w mieście zrobione. I jest mi całkowicie obojętne czy wy piszecie, że "dostanę prezent" w postaci Bramy i piwnic, czy też nie stwierdzam, że byłbym ostatnią osobą, która by je przyjęła a także ostatnią osobą, która przekazałaby je w czyjekolwiek prywatne ręce, a wy kochasie z poprzedzających postów jak tego nie odszczekacie natychmiast to popamiętajcie, że jak was tylko namierzą to spowoduję wam drogą prawną taki "zimny prysznic," że będziecie go pamiętać przez długie lata. Oduczycie się szkalować kogokolwiek bezzasadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufro toro Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:31 Oczywiscie drogi z.p. my juz sie strasznie boimy. Przede wszystkim Ciebie jak i Twojego wymiaru sprawiedliwosci, ktory skarzy Cie za obraze jego majestatu.Spojrz kolego, jakie ty brednie wypisujesz na roznych internetowych forach, szargasz imionami i nazwiskami prywatnych, niewinnych ludzi i jakos nikt nie ma zamiaru 'meldowac na ciebie do wymiaru sprawiedliwosci'. To dlaczego Ciebie tak boli, jak ktos podaje Twoje nazwisko? Podajesz sie za wielkiego milosnika miasta, ktoremu jego dobro lezy na sercu, tacy milosnicy jak Ty nie moga byc prywatnymi osobami. Uwazaj, bo w koncu Ciebie wymiar sprawiedliwosci namierzy i co wtedy?Ale wiesz, jest takie powiedzenie,ktorego przytaczac tu nie wypada, nie z szacunku dla ciebie z.p., tylko z szacunku do innych ludzi,czytelnikow tego forum jak i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy do psychola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:02 Ten zp to rzeczywiście trochę zaczyna denerwować ludzi zwłaszcza jak nagabuje turystów na przykład przed katedrą,ktoś go przegonił chyba za molestowanie psychiczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: do psychola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:09 A gonić gościa i niech przestanie jeżdzić samochodem po starówce jak na torze wyścigowym chyba,że zostanie wiceburmistrzem ale chyba ja tego nie dożyję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55555555 Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:21 On jest komuch utajniony tak zwany śpioch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihaha • Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:00 Jak ci zazdrość to sobie i ty pojeździj!!! Tylko czy masz czym, a jak nie masz to sobie kup kasztanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy • Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 07:07 Ja tam jeżdżę i nie mam "żółtych papierów" ale w ten,którego się boją turyści to ma a i też jeżdzi samochodem jak wariat!A ponieważ ma te takie ciekawe papiery to mu wolno jeżdzić jak "wariat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna • Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:38 Przypominamy wystarczy żeby skazać wyrokiem sądowym prezydenta miasta,burmistrza czy wójta i ten automatycznie przestaje pełnić swoje funkcje! I nie potrzeba ani policji ani też prokuratora! Koniec!!!!!Bo tak jest i tak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulaj dusza • Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:17 Tyś tak obiektywna jak i obiektywny jest Michaś. Poczekaj a zdziwisz sie z wrażenia tak ty jak i wszyscy twoi wichrzyciewle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy • Re: "Idiotom z tego forum stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:21 Znamy duże koligacje pan B. może już to załatwił!? Układy brudne!A pewnie Michała zastraszy albo coś gorszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $&$ "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:13 Ciekawe czy normalny Sandomierzanin(bez układu) moze dostać do adaptacji strych na Rynku (apartament)? Jakie jest kryterium,żeby dostać taki strych?Bo jak się "kupuje" działki "budowlane" na Starówce to wiadomo......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:36 Nie sądzę żeby doszło do sprawy w sądzie dziennikarz kontra burmistrz. Burmistrz ma takie możliwości,że Michał Leszczyński nie będzie miał innego wyjścia jak zrezygnować z pozwu! Tam cały sztab pana burmistrza pracuje żeby tylko nie doszło do procesu a układy mają mocne!Oni tak mogą zrobić,że to dziennikarz "obraził burmistrza"- to są niebezpieczne sprawy i "sandomierska władza" podobno ma "długie ręce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek zajścia Re: "całkowicie czyste układy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:04 <Oni tak mogą zrobić,że to dziennikarz "obraził burmistrza"-> Masz w tej części całkowitą rację tylko, że żadne "ONI" bo to faktycznie swym prowokacyjnym zachowaniem sie Michaś sprowokował całe zajście. To że on jak twierdzi ma jakieś nagranie to stwierdzam, że o ile go faktycznie posiada to już z biegu powinien zapoznać się z art. 267 kk bo go ewidentnie z premedytacją naruszył i za to może ponieść konsekwencje karne. A ja przyżekam, że o ile będzie na niej bez mojej zgody mój głos, a bez wątpienia być musi chyba, że zmanipuluje nagranie co wykaże ewentualna ekspertyza, to zgodnie z tym art. oskarżę go o popełnienie przestępstwa. Wtedy się okaże, że Burmistrz który nie dokonał nawet najmniejszego wykroczenia, bo nawoływanie kogoś do kontynuowania studiów takim być nie może jest całkowicie niewinny, a przestępcą okaże sie Michaś no i wówczas to właśnie on pożegna się z pracą w redakcji w czym pomoże mu wyrok sądu. Ja jako osoba obecna w tym czasie od samego początku nawołuję tego młodzieńca do zaprzestania intryg, które on sam w sposób arogancki sprowokował. Ma na to jeszcze czas o ile tego do tej pory nie dokonał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzec Re: "całkowicie czyste układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:16 A kiedy to pan burmistrz obronił magisterium? Chyba jakoś tak niecałe cztery lata temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 04:56 Szanowni państwo! Skoro burmistrz zarabia wieksze pieniądze od prezydenta Kielc to powinien się odpowiednio zachowywać a nie obrażać petenta bo on jest od tego żeby ze spokojem przyjmować wszystkich! A jak się denerwuje i jeżeli zaczepia na ulicy i jeszcze wykrzykuje rózne głupie słowa to powinien sam sie zwolnić albo jego powinni zwolnić z tej roboty!On przynosi tylko hańbę Sandomierzowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: "brudne układy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:45 Maciuś co spać nie mozesz. Jedź już do Kleczanowa bo ci tam wrony jabłka pokaleczą i z kąd weźmiesz pieniędzy na tą agresywną kampanię Harańczyka????? A o ile juz to zapewne rozliczycie ja przed społeczeństwem bo kosztuje ona a kosztuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cba Re: "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:00 Jak narazie to wielki mały człowiek jakoś ucieka przed sądami!!! Jak zostanie skazany to nie będzie mógł być ani burmistrzem ani nawet gołym radnym!!!!! Głos na niego jest głosem straconym!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol Re: "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:01 Na Ewke zagłosuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek zajścia Re: "brudne układy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:12 -------------------------------------------------------------------------------- <Jak narazie to wielki mały człowiek jakoś ucieka przed sądami!!! Jak zostanie skazany to nie będzie mógł być ani burmistrzem ani nawet gołym radnym!!!!! Głos na niego jest głosem straconym!!!!!!!!!!!!!> Po pierwsze nie ucieka przed sądami tylko sąd go nie powiadomił w sposób własciwy. Po drugie nie przegra bo to nie on jest sprawcą tej ohydnej prowokacji tylko Michaś. Po trzecie ta p. Ślęzak Wójcik, która przyszła do sądu robić aferę powinna trąbić przez Radio Kielce na temat swojego mężusia Mareczka, który kryjąc się pod sędziowskim immunitetem jest profanatorem prawa za co mam nadzieje poniesie konsekwencje prawne. Po czwarte tak Michaś jak i ta redaktorka powinni zaprzestać szkalowania Sandomierza, a ona powinna już dawno pożegnać progi sandomierskiej redakcji i w plugawy sposób robić śmietnisko z Tarnobrzega, a nie trąbić w tym jak się okazuje brukowym radyjku o rzekomym "przestępstwie" Burmistrza. Jako świadek tego zdarzenia stwierdzam, że w najmniejszym stopniu Burmistrz Borowski nie przekroczył norm prawnych. Tylko brukowe media mogą myśleć inaczej.Po piąte obawiam się że wszystko to może odwrócić się przeciwko temu prowokatorowi, bo o ile ma jakiekolwiek nagranie na którym będzie zarejestrowany mój głos to Michaś połuczy art. 267 kk i to on nie będzie mógł pisać do brukowej gazetki, która wiedząc, że jest tyle osób bezrobotnych z wyższym wykształceniem nawiązała współpracę z osobą z wykształceniem średnim. Zaś co do straconych głosów to uważam, że stratą głosów jest oddanie go na "tancerzyka" Harańczyka oraz "kombatanta" Kwitka bo w przeciwieństwie do Borowskiego niczym szczególnym się w Sandomierzu nie wyróżnili. Jeżeli zaś chodzi o Harańczyka to po za tą grupą Flik, na którą dostawał dotacje, z których w uporczywy sposób z pieniędzy społecznych sie nie chce rozliczać to tak w rzeczywistości szyld pod jakim występuje "Kocham Sandomierz" do jego osoby wcale nie pasuje gdyż wielokrotnie powtarzał, że go z naszym Sandomierzem nic nie wiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica UM Re: "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:44 Chłopie co ty pieprzysz!!!!To teraz wina sądu!!Wam to już mocno pomieszało się w głowie! Boicie się żeby za chwilę nie został Jerzy Borowski SKAZANY???!!!! Panowie z RAZEM dajcie spokój przeginacie! Zastraszacie ludzi a teraz mówicie,że sąd jest winien!Za chwile będziecie chcieli zwolnić SĄD REJONOWY! W Sandomierzu mówi się,że burmistrz poszedł na "zwolnienie lekarskie". Łamiecie prawo,zastraszacie mieszkanców u wydajecie pieniądze mieszkańców na swoją kampanię wyborczą!Powtarzamy głos an Jerzego Borowskiego jest głosem straconym! Prędzej czy póżniej zostanie skazany i cały sztab burmistrza o tym wie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek zajścia Re: "brudne układy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:04 Martw się o Michasia bo on juz dzisiaj za pośrednictwem swojego adwokata proponował co innego. Michaś dokładnie wie co go czeka jak ja w swoje ręce dostane to rzekome nagranie. Jak chcesz wiedzieć to zajrzyj sobie do art. 267 kk i sie dowiesz jakie są sankcje za podstępne nagrywanie kogokolwiek i wbrew jego woli. Jesteś CIENKI BOLEK. Co ty możesz powiedzieć na temat tego zdarzenia skoro po za mna nikt tego nie obserwował. Tak więc druga część prowokacji również się wam nie powiodła.Czekajcie na następne również z totalnym fiaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:16 Daj spokój!hehehehehehe!Podaj sąd do sądu i nie ośmieszaj się chłopie!Już po herbacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: "brudne układy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:19 No nie wiem czy doczołgasz się do drugiej tury! Czarno widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspólnesprawy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Re: www.lista-wildsteina.com.pl/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:57 Zbyszek, powtarzasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: www.lista-wildsteina.com.pl/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:53 ++++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: www.lista-wildsteina.com.pl/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:00 A co jest z tym blokiem mieszkalnym(samowolka budowlana) pana J.Chojnackiego "kuzyna" podobno pana burmistrza??? Na ulicy Portowej w Sandomierzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądna Re: www.lista-wildsteina.com.pl/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:35 Mańka przestań zakłócać ciszę wyborczą bo ci nawet twój konkubent Andrusza jako prawnik nie pomoże jak cię dopadnie Komisja Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: www.lista-wildsteina.com.pl/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:40 Hehehe!kto kogo dopadnie to już chyba wiesz bo operator już pokazał twójIP! Możemy za chwilę podać twój numer i adres albo kawiarenki internetowej z której nadajesz i nawet nazwisko właściciela!Hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
waderlex1 Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza 12.11.06, 17:21 s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:13 Jerzy Borowski wygrał i teraz uważajcie dranie! Już po Kwitku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:31 Nie pisz tak bo znając Borowskiego napewno nie zniży się do poziomu tych, którzy go na tym forum opluwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:28 Nie płacz Ewka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:39 Firmę przewozową wynajmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham... Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:13 Banery i zapałki, ilości hurtowe, tanio sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 07:57 Spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:21 Oj Michaś przeproś i sp....bo wiesz co może być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 14.11.06, 20:24 Kielce kochaja Marka Haranczyka i podziwiaja jego bezustanna walke o dobro społeczne . Trzymamy kciumki za Ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:24 Popieram młodych i wreszcie oni powinni zniszczyc stare układy w Sandomierzu. Tak trzymać!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredka Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 06:25 Trzeba zniszcyć stare korupcyjne układy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielokątek Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:25 Szansą dla Sandomierza jest druga tura wyborów. Sandomierzanie niezmarnujcie tego i głosujcie na Marka Harańczyka !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarada Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:44 Dziś do Sandomierza specjalnie przyjechał leszek Miller żeby poprzeć Jerzego Borowskiego w drugiej turze!J.Borowskiego poparł także Jerzy Jaskiernia! Borowski z poparciem towarzyszy Millera i Jaskiernii wygra w cuglach?!Spotkanie odbyło się w budynku zbowid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:22 Zagłosujemy na Marka Harańczyka jak się przed społeczeństwem rozliczy: 1 skąd jako młody człowiek wziął pieniądze na kupno domu 2 skąd ma na prywatną szkołę dla swoich dzieci w Tarnobrzegu? 3 skąd bierze środki na morskie wojaże w tym nurkowania oraz utrzymanie jachtu? 4 odpowie kiedy się rozliczy z dotacji przyznawanych przez UM "FLIKOWI"? 5 Na co były przeznaczane pieniądze pobierane od dzieci uczestniczących w wyjazdowych imprezach np do Emendingen skoro te dzieci swymi występami wypracowywały? Byłoby jeszcze wiecej pytań ale poprzestanę na tych i mam nadzieję, że jeszcze przed II turą społeczeństwo uzyska taką publiczną informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:05 a jak wytłumaczyć, że nie jest wielbładem, komu i gdzie to wyjaśnić. UM nie umie rozliczyć dotacji to jak rządzi burmistrz? żadna kontrola (w tym roku cztery)nie wykazała żadnych zastrzeżeń audytor uznawał, że ta placówka jest wzorcowa pod tym względem. Czy to nie przzerażajace, że już ponad 40 dzieci z Sandomierza chodzi do szkoły w Tarnobrzegu - to emigracja na etapie szkoły podstawowej !!!!!!!!!!!!!!!!! (moje chodzi to poprostu tańsze niż korepetycje) Sprzedane dwa mieszkania i kredyt w banku którego wysokośc kazdy może sprawdzić w BIP. Jak to się dzieje, że dzieci z HUTY przy czterokrotnie wiekszej dotacji z UM płacą za wyjazd do Niemiec tyle samo kasy co dzieci z Flika. Jak czegos nie wiesz to poprostu spytaj a nie oczerniaj kogoś ja spytałam i wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: 213.25.73.* 22.11.06, 16:02 skąd ludzie biorą te bzdury? Haranczyk kupił dom za pieniądze ze sprzedaży swojego mieszkania i mieszkania swojej matki, która wymaga opieki i mieszkają we wspólnym domu. dzieci nie chodzą do prywatnych szkoł. jedna córka studiuje, za swoje pieniądze. jak pisze niżej żadna kontrola nie wykazała ŻADNYCH niedociągnięć, mimo starań. Haranczyk poswięcając prywatny czas i zdrowie prowadzi placowkę która jest ewenementem. sprawdzcie sobie co oferuje mlodym ludzim i jakimi dysponuje funduszami. W dzisiejszych czasach ważniejsze jest skupic wokol siebie młodzież żeby nie sięgała po narkotyki i alkohol, czyć ich kultury niż orkiestra dęta. MOSIR ze swoimi żenującymi wynikami dostał ponad 600 tys złotych (ale staje na rozkaz), a CEKDIM ponad czterokrotnie mniej. porównajcie sobie ilość uczestników.... Ja w ciemno głosuję na Pana Harańczyka, a nie jestem osobą łatwowierną... To jest szansa jakiej nie było od 12 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekrębiorca Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:15 A ile zarabia żona burmistrza Borowskiego pracująca na dwóch etach w PECu i PGKiMie jako radca prawny (przypominamy iz obie firmy budżetowe podlegają bezpośrednio panu burmistrzowi Borowskiemu)? I czy to jest moralne?Podobno szykuje burmistrz pana radnego Marka Bronkowskiego(prywatnego przedsiębiorcę i szefa sztabu wyborczego J.Borowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekrębiorca cd Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:16 na prezesa PGKiM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Dziennikarz kontra burmistrz Sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:53 A jak tam ta sprawa sądowa burmistrza? Odpowiedz Link Zgłoś